Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
@ kuko,
NA netu sam gledao!!
NA netu sam gledao!!
Ja se "ubio" trazeci link, i nigdje nisam mogao naci. Daj, kad pocne utakmica, zalijepi link odvdje da i ostali (koji bi gledali) gledaju.doe78 je napisao/la:@ kuko,
NA netu sam gledao!!

Izdržati, to je temelj vrline!
rogeRF je napisao/la:Ja se "ubio" trazeci link, i nigdje nisam mogao naci. Daj, kad pocne utakmica, zalijepi link odvdje da i ostali (koji bi gledali) gledaju.doe78 je napisao/la:@ kuko,
NA netu sam gledao!!
Ma stavit cu nije frka.
Ponekad udi na stranicu spanske lige ,tamo cesto mozes pogledati tekme sve!!
Izgleda ipak da sam imao bolju info od svih nasih novinara 

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nowitzki je njemacki mirza teletovicpluton je napisao/la:nas dirk nowitzki,najbolji evropski igrac!!!

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mirza do sada kao po obicaju najbolji igrac caje!
Nakon 3 perioda gube sa 6 .
14 p 11 reb.
14 p 11 reb.
Poraz od reala sa 11..
Mirza dobar,pred kraj je fulao 2,3 trice ali kad ganjas rezultat' ne cudi me..
Na drugoj strani reyes odlican..Tomica nisam prepoznao.
Mirza dobar,pred kraj je fulao 2,3 trice ali kad ganjas rezultat' ne cudi me..
Na drugoj strani reyes odlican..Tomica nisam prepoznao.
- Slatinash_7
- Kontakt:
I onda je po meni zeznuo utakmicu,dobro nije da je imao kome dodati pa bi to bilo nesto puno bolje,al zadnja cetvrtina ocajna,0 poena i to je sutnuo minimalno 6-8 lopti,primio blokadu u 10 sekundi napada na trici,profulao par otvorenih suteva,pa jos jedna blokada u reketu,losa zadnja cetvrtina i drugi dio trece,prvi nisam odgledao...Real zasluzeno dobio..doe78 je napisao/la:Mirza do sada kao po obicaju najbolji igrac caje!
14 p 11 reb.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kad uzmes u obzir da je igrao gotovo svih 40min, to je odlicno. S druge strane, Realov roster je puno siri i kvalitetniji, naravno. Minutaza ravnomijerno podijeljena, igraci na Mirzinoj poziciji odigrali po 20ak (neko i vise) minuta, i svaki od njih je ulazio odmoran, za razliku od Mirze, koji skoro pa cijelu utakmicu proveo na terenu.Slatinash_7 je napisao/la:I onda je po meni zeznuo utakmicu,dobro nije da je imao kome dodati pa bi to bilo nesto puno bolje,al zadnja cetvrtina ocajna,0 poena i to je sutnuo minimalno 6-8 lopti,primio blokadu u 10 sekundi napada na trici,profulao par otvorenih suteva,pa jos jedna blokada u reketu,losa zadnja cetvrtina i drugi dio trece,prvi nisam odgledao...Real zasluzeno dobio..doe78 je napisao/la:Mirza do sada kao po obicaju najbolji igrac caje!
14 p 11 reb.
Kad uzmes u obzir da je igrao gotovo svih 40min, to je odlicno. S druge strane, Realov roster je puno siri i kvalitetniji, naravno. Minutaza ravnomijerno podijeljena, igraci na Mirzinoj poziciji odigrali po 20ak (neko i vise) minuta, i svaki od njih je ulazio odmoran, za razliku od Mirze, koji skoro pa cijelu utakmicu proveo na terenu.[/qrogeRF je napisao/la:Slatinash_7 je napisao/la:I onda je po meni zeznuo utakmicu,dobro nije da je imao kome dodati pa bi to bilo nesto puno bolje,al zadnja cetvrtina ocajna,0 poena i to je sutnuo minimalno 6-8 lopti,primio blokadu u 10 sekundi napada na trici,profulao par otvorenih suteva,pa jos jedna blokada u reketu,losa zadnja cetvrtina i drugi dio trece,prvi nisam odgledao...Real zasluzeno dobio..doe78 je napisao/la:Mirza do sada kao po obicaju najbolji igrac caje!
14 p 11 reb.
Po meni isto igra previse min...
Ali jos vise je cudno,da mora da se bori sa protivnickim centrima...
Ali sta je tu je.dusko tako trazi,pa da ne pljujemo sada i po treneru ipak on radi dobar posao,ali kad nemas centra malo je teze..
Pa, ja sam to i rekao, igra bas puno. I, iz tog razloga, ne moze se od njeg ocekivati da ce odigrati npr. 4/4 onako kako ce odigrati 1/4. Problem Caje je sto nema 5 (Golubovica ne racunam, a potpisao je ugovor na samo 2 mjeseca), i Mirza je primoran cuvati centre koji su i po 10cm veci od njega, i normalno je da to nece odraditi bas najbolje. Jedina njegova prednost jeste snaga, tesko ga ko moze pomjeriti kad igra ledjima prema kosu (koliko god da bio veci od njega). Ja Dusku jedino zamjeram sto dovodi igrace s ovih prostora (2 Crnogorca i 1 Srbin) koji su stvarno prosjek od igraca (Golubovic daleko i ispod toga), i od njih se ne moze ocekivati da odrade neki zahtjevniji posao.doe78 je napisao/la: Po meni isto igra previse min...
Ali jos vise je cudno,da mora da se bori sa protivnickim centrima...
Ali sta je tu je.dusko tako trazi,pa da ne pljujemo sada i po treneru ipak on radi dobar posao,ali kad nemas centra malo je teze..
Teletovic je odigrao fantasticno 1. poluvrijeme, malo je sutirao a puno poena sakupio, odlicnu odbranu igrao, hvatao lopte, sve za 10. Kad je Real napravio prednost, poceo je forsirati, uzimati nerezonske suteve, i nista nije pogodio. Da je Caja drzala egal Teletovic bi imao indeks korisnosti 20+.
doe78 gdje je link za Mirzu i Caju 

Kuko je napisao/la:doe78 gdje je link za Mirzu i Caju
Izvini,nisam ni ja danas gledao' imao sam obaveza..
vidim da su dobili to je pozitivno.
http://acbtv.acb.com/video/4572-lacb-20 ... ja_laboral" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovo je nesto, hvala..doe78 je napisao/la:Kuko je napisao/la:doe78 gdje je link za Mirzu i Caju
Izvini,nisam ni ja danas gledao' imao sam obaveza..
vidim da su dobili to je pozitivno.
http://acbtv.acb.com/video/4572-lacb-20 ... ja_laboral" onclick="window.open(this.href);return false;

@doe78, ocekujemo link za sutrasnju utakmicu u 12:30h. Valjda ces se sjetiti. 

Znaci danas 20p, i 9 sk..ako nastavi ovako mogo bi bit prvi skakac lige, a trenutno je 4. strijelac, trebo bi malo pojacat da bude medju prva 3
Eh ****,zaboravio i ja za utakmicurogeRF je napisao/la:@doe78, ocekujemo link za sutrasnju utakmicu u 12:30h. Valjda ces se sjetiti.

Ako stignem danas postavit cu neki kraci izvjestaj..
evo kratak izvjestaj i dvorana od caja laborala,koja treba da se prosiri na 15 hilajda!!
http://acbtv.acb.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://acbtv.acb.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.