BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
A imate li informaciju u koliko sati se igra?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kosarkasi cekaju 45 minuta bus.
Kaze Adis da je Castaneda u jako losoj fizickoj spremi. To je ono cega sam se i pribojavao, jer mi od samog pocetka djeluje da je lik teska flegma...
-
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/kosarka/kosar ... /250805161
Košarkaši BiH zaglavili na aerodromu u Beogradu
Košarkaši BiH zaglavili na aerodromu u Beogradu
Glumimo ozbiljnu repku, a na put idemo na dan kad je i utakmica...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
To je još i manji problem od putovanja do CG busem, a ne avionom. Mislim, to je do saveza, da se razumijemo.
Drug, nije ovo nikakva utakmica, osim jedan malo jaci trening, u kojem ce selektor srbije dati priliku ostalim igracima, kako bi skratio na 12. Elem, nedo Bog povreda, ali ovakve utakmice i jesu za tih stvari. Niko ne zna, kako se "povrijedio".
Putovali su avionom 45 min, nije ovo nikakav umor. Malo zakocilo u organizaciji Srbije, ali sve se da ispravit.
Ps. Odakle vam informacija za Castanedinu formu? Poznato od ranije, da nije trenirao, ni igrao nakon povrede, tsko da ce mu ovo biti prve utakmice. Bolje da smo Garu zvali ako lik ne moze odigrat 30 od 40 minuta.
-
- Kontakt:
Hrdjavom kurcu i dlaka smeta .
Jest Musa digao frku radi 45 minuta, ko da im se u klubovima nikad nije desilo da kasni prevoz. Otkako su uvedeni storyji na drustvenim mrezama, unisteno nam je i ono malo zivota sto smo imali...
Iniesta, dao je intervju za Meridian (ima na yt) i djeluje da je bas zabrinut zbog Castanedinog stanja. Ni najmanje se ne bih iznenadio ako on na prvenstvu ne bude dio prve petorke.
Iniesta, dao je intervju za Meridian (ima na yt) i djeluje da je bas zabrinut zbog Castanedinog stanja. Ni najmanje se ne bih iznenadio ako on na prvenstvu ne bude dio prve petorke.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 05 avg 2025, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja odavno govorim da je Garzu trebalo izabrati ispred njega. Nema veze koliko visokih imamo kad je on bolji od njih svih.

-
- Kontakt:
Pa ako je povreda ostavila previse traga na Castanedu ja bi ga mjenjao za Garzu . Al eto ima jos 20 dana pa mozda i dodje sebi .Ghuraba je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:46Jest Musa digao frku radi 45 minuta, ko da im se u klubovima nikad nije desilo da kasni prevoz. Otkako su uvedeni storyji na drustvenim mrezama, unisteno nam je i ono malo zivota sto smo imali...
Pa da nam Garze organizuje igru?
Jesi li odgledao i jednu utakmicu u pretkvalifikacijama za OI u Poljskoj?
Plus na to sve, koliko god Garza volio BiH i da mu je skinuta zvijezdica, ja ne vjerujem uopce da bih se Luka odazvao ovo ljeto u repku nakon sto je dobio ovu priliku u Celticsima...jer je svjestan da mu je ovo sezona da pokaze je li ili nije za NBA...
Valjda se Castaneda dozove do prvenstva
Da smo 2013 imali boljeg amera nego Zacha koji nista nije odigrao bili bi prvi u gupi
Da smo 2013 imali boljeg amera nego Zacha koji nista nije odigrao bili bi prvi u gupi
-
- Kontakt:
Do prve službene utakmice je još 23 dana. Castaneda se priključio prije 2 dana. Hajde da vidimo koliko će uspjeti podići fizičku spremu, jer nije to baš mal period, može se svašta napraviti u skoro mjesec dana.
Prikljucio se prvog augusta i imat ce tacno 4 sedmice do prve utakmice (protiv Spanije) u kojoj ce nam trebati. Valjda dotad uhvati formu i bude spreman za 25 minuta. Bojim se ovog sto Melo kaze, jer smo na tom prvenstvu skoro pa igrali bez Amerikanca. Sjecam se da sam na svakoj utakmici ludio zbog Zeke i pitao se je li ga neko u medjuvremenu urekao.TripleThreat je napisao/la: ↑05 avg 2025, 18:12Do prve službene utakmice je još 23 dana. Castaneda se priključio prije 2 dana. Hajde da vidimo koliko će uspjeti podići fizičku spremu, jer nije to baš mal period, može se svašta napraviti u skoro mjesec dana.

Po Musinim tagovima, Castaneda nije otisao?
-
- Kontakt:
sto su isli avionom, auto i lagano, pa ne ides u cesku