EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

harishp
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la harishp » 18 feb 2010, 21:59

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Trebali bi mi ipak bacit oko više na bjeloruse, albance, lukse, a tek onda na rumune. Franzuci će bit, ako pobjedimo pobjedimo
Bacajuci oci tako,mozemo ''obneviditi'' :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 18 feb 2010, 22:03

hammers je napisao/la:[youtube][/youtube]

:D
hahahahahah beton brate :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

amarildobule
Kontakt:

Post Postao/la amarildobule » 19 feb 2010, 15:48

Dobar žrijeb, Luxemburg-BiH, pa BiH-Francuska, dok u oktobru gostujemo Albaniji.

:)

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 19 feb 2010, 15:57

prvo nagu-zimo Luxemburg, taman malo da se Džeko i kompanija raspuca, i onda dočekamo Francuze i tako raspucani dobijemo i njih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: odlicno odlicno
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 feb 2010, 16:01

Uf ako budemo zadnje kolo protiv Francuske odlucivali o plasmanu jos ako i njima bude trebalo ima opet rukomet da bude :mrgreen: :mrgreen:

Generalno dobar raspored,i hvala Bogu da su se svi uspjeli dogovoriti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 feb 2010, 16:03

Dobar raspored tekmi, samo ne bih volio da zadnja tekma ne odlucuje o prolazniku na Euro.
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 19 feb 2010, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 feb 2010, 16:05

Ovo ce nam biti najgore

02.09.2011. Bjelorusija - BiH

06.09.2011. BiH - Bjelorusija
A C A B !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 feb 2010, 16:27

Sedam bodova iz prve tri utakmice. Nažalost, zadnja utakmica, koja će vjerovatno sve odlučiti jeste upravo protiv Francuske i to u gostima. U svakom slučaju biće nam veselo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 19 feb 2010, 16:38

Dobar početak ali na kraju us*aše sa ovom zadnjom sa Francsukom koja će siguran sam biti i odlučujuća. Znači, još jednom kroz kvalifikacije strepimo do samog kraja i onda na kraju po ko zna koji put igramo "utakmicu života" koja će nas također po ko zna koji put i koštati!

Znači posljednja utakmica ="utakmica života" i to protiv najjače reprezentacije i to na gostovanju...oh dear...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 feb 2010, 16:44

Emir_ZENICA je napisao/la:Ovo ce nam biti najgore

02.09.2011. Bjelorusija - BiH

06.09.2011. BiH - Bjelorusija
Obrati paznju na Albaniju.ta skida ''gotove'' poene sad pa sad.
Za Bjelorusiju dobar termin sto se tice vremenskih prilika.Bjelonja i mazija jos spavaju tamo u to vrijeme 8-)
Raspored je sasvim dobar.E sad kako cemo se mi rasporediti to je druga prica.
Sto se tice zadnje u Francuskoj manje vise.Imali smo zadnju protiv Danske kod kuce,a i zadnju protiv Portugala opet kod kuce.I sta bi. :roll: Viza za Poljsku i Ukrajinu se osigurava prije zadnje tekme ako je budemo uopste osigurali.
Ako nam bude to odlucujuca tekma mi zijanimo garant taman igrali u predsoblju kuce nasih igraca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 feb 2010, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 19 feb 2010, 16:44

Alucard je napisao/la:Dobar početak ali na kraju us*aše sa ovom zadnjom sa Francsukom koja će siguran sam biti i odlučujuća. Znači, još jednom kroz kvalifikacije strepimo do samog kraja i onda na kraju po ko zna koji put igramo "utakmicu života" koja će nas također po ko zna koji put i koštati!

Znači posljednja utakmica ="utakmica života" i to protiv najjače reprezentacije i to na gostovanju...oh dear...
Ma biće to revijalna utakmica, do tada smo mi već obezbijedili odlazak na EP. no sikiriki

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 feb 2010, 16:45

Znam da ce sada neki osuti paljubu po meni, ali ako je ovo bila zelja Safeta Susica onda je stvarno covijek neozbiljan. Igrati protiv najace reprezentacije u grupi u zadnjem kolu je neodgovorno s njegove strane. Nismo mi sada neka velesila da cemo se prosetati ovim kvalifikacijama, pa kada je uzeo prvo Luxemburg trebo je odmah uzeti i Francusku u Srijedu, i tu nadje neki lijep trening-kamp gdje se igraci mogu pripremati za susret. Imam osjecaja da ce nam protiv Francuske trebati ili za prvo mjesto, ili da odemo kao najbolja drugoplasirana repka i da cemo kikstati. Svako na kraju zeli lahke protivnike, a Safet Susic hoce najace, ovim je pokazao svoju neozbiljnost prvi put od kako je na celu reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 feb 2010, 16:47

harishp je napisao/la: Obrati paznju na Albaniju.ta skida ''gotove'' poene sad pa sad.
Za Bjelorusiju dobar termin sto se tice vremenskih prilika.Bjelonja i mazija jos spavaju tamo u to vrijeme 8-)
Raspored je sasvim dobar.E sad kako cemo se mi rasporediti to je druga prica.
Sto se tice zadnje u Francuskoj manje vise.Imali smo zadnju protiv Danske kod kuce,a i zadnju protiv Portugala opet kod kuce.I sta bi. :roll: Viza za Poljsku i Ukrajinu se osigurava prije zadnje tekme ako je budemo uopste osigurali.
Ma izgurat cemo mi s Albanijom brine me Bjelorusija....Mi nismo navikli ici u takve krajeve...i to naglo promjeniti temperaturu....Bjelorusima to odgovara jer su igrali s Hrvatima...a dobro i mi smo s Estonijom ali nije to u rangu s Bjelorusijom :mrgreen: :mrgreen: Tesko cemo bodove uzeti...Ma moramo igrati dobro da nam utakmica s Francuskom bude izlet ...a ne mucenje :mrgreen:
A C A B !

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 19 feb 2010, 16:49

Možda se nada da će do tada Francuska obezbjediti prvo mjesto u grupi pa onda igrati s nama rasterećena sa B postavom? Ko će ga znati, uglavnom meni se ovo čini kao jako loš potez. Moje mišljenje naravno ;)

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 19 feb 2010, 16:50

Alucard je napisao/la:Možda se nada da će do tada Francuska obezbjediti prvo mjesto u grupi pa onda igrati s nama rasterećena sa B postavom? Ko će ga znati, uglavnom meni se ovo čini kao jako loš potez. Moje mišljenje naravno ;)
Tamo cemo igubit 100% , ne radi slabe igre nego radi Platinia !!!!
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 feb 2010, 16:53

amerosm je napisao/la:Znam da ce sada neki osuti paljubu po meni, ali ako je ovo bila zelja Safeta Susica onda je stvarno covijek neozbiljan. Igrati protiv najace reprezentacije u grupi u zadnjem kolu je neodgovorno s njegove strane. Nismo mi sada neka velesila da cemo se prosetati ovim kvalifikacijama, pa kada je uzeo prvo Luxemburg trebo je odmah uzeti i Francusku u Srijedu, i tu nadje neki lijep trening-kamp gdje se igraci mogu pripremati za susret. Imam osjecaja da ce nam protiv Francuske trebati ili za prvo mjesto, ili da odemo kao najbolja drugoplasirana repka i da cemo kikstati. Svako na kraju zeli lahke protivnike, a Safet Susic hoce najace, ovim je pokazao svoju neozbiljnost prvi put od kako je na celu reprezentacije.
@amere dobro jutro,kako je.
Ti ko biva ono totalno kao satro neozbiljno od strane papeta jelde.
E pa onda pogledaj skoro sve i jedne kvalifikacije iako su tu bili razliciti selektori.Navlacili razvlacili.I uvijek na kraju dobivali ako ne najacu onda one repke koje su vec ili osigurali ili otisli na velika prvenstva na kraju krajeva.
Danska,Srbija,Turska,Spanija....hoces jos koju :roll: I bez obzira igrali na strani ili kod kuce.Mi smo to zijanili ili nismo ostvarili rezultat.U par navrata je bilo vrlo blizu.Jedino Spanija ali smo zato opet to kompezirali i sa Portugalom tojest komplet na kraju uprskali.
Bitno je da je topla voda izmisljena,Eureka :shock:
A ko misli da nas domaci teren moze spasiti u zadnjoj tekmi grdno se vara.Znajuci nas mentalitet,nabijanje tendecija,paljenja vatre i to kamen od kamen,jakih lobija UEFE,i jos ako treba stavice Ovreba da to sve na kraju stavi tresnju na slag od torte.Ako ne osiguramo drugo ili prvo mjesto kao u proslim kvalifikacijama prije zadnjeg kola mozes nas .......za............boraviti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 feb 2010, 17:06, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 19 feb 2010, 16:56

Alucard je napisao/la:Možda se nada da će do tada Francuska obezbjediti prvo mjesto u grupi pa onda igrati s nama rasterećena sa B postavom? Ko će ga znati, uglavnom meni se ovo čini kao jako loš potez. Moje mišljenje naravno ;)
Moje misljenje je upravo ovakvo. Susic je kao cilj u kvalifikacijama ppostavio drugo mjesto i to je vise puta izjavljivao. Tako da on vjerovatno konta da ce Francuska ranije obezbijediti prvo mjesto, a onda u zadnjem kolu igrati protiv nas sa rezervnom postavom (sto bi mi kao trebali iskoristiti). :roll:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 19 feb 2010, 17:01

MaliMemo je napisao/la:
Tamo cemo igubit 100% , ne radi slabe igre nego radi Platinia !!!!
Stvar je u tome što mi imamo (nažalost) gubitnički mentalitet kada se radi o ovakvoj vrsti utakmica (ili si bos ili hadžija utakmice :P) to je ono što mene najviše brine i što ćemo izgleda još jednom doći tako blizu a ustvari biti tako daleko. Što će se nacija čitava dignuti na noge i sve uzavrelo a na kraju hladan tuš ili drugim riječima, doći do izvora a ne napiti se vode. :| no opet hajd vidjet ćemo šta će biti. Još dosta je do kvalifikacija a i kada one krenu, put će biti dug i trnovit. Kao što neko reče, kvalifikacije se dobijaju i protiv ovih malih i treba samo ići od utakmice do utakmicu kao da je zadnja. ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 feb 2010, 17:14

nesvidja mi se nikako raspored...pogotovo sto protiv francuza igramo zadnje kolo...ako im bude trebalo ugurace ga sudija...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 feb 2010, 17:29

19TM87 je napisao/la:nesvidja mi se nikako raspored...pogotovo sto protiv francuza igramo zadnje kolo...ako im bude trebalo ugurace ga sudija...
Ne mislim da hoce. Ide to jednom, ali drugi put dosta teze. Ona velika greska protiv Irske je "opomenula" sudije. A svakako cemo mi sve odlucit prije te utakmice, mozda pustimo francuzima da uzmu to drugo mjesto :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.