Haha. Kralju!Ali zec napravi pizdariju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haha. Kralju!Ali zec napravi pizdariju.
znam,salim se i znam da nije u redu prizeljkivati da se neko povrijedi,ni njihov a (pogotovo) ni nascalcio je napisao/la:nisam mislio na ove tvoje slike nego na one montaze sa krvavim i uplakanim ronaldom i sta ja znam....malacarsijabl je napisao/la:
fala ti calcio![]()
ipak di dajem za pravo u vezi euforije,no mi smo takvi,sta mozemo.![]()
jes vidio ono u kolumbiji, pobili citav(drugoligaski tim)mafija...sta ja znam.sega je bit i fudbaler,nikad neznas...
meni nisu smijesne, ebi ga....
Ponos Torina je napisao/la:no comment je napisao/la:Ovako bi ja odigrao protiv Portugala u gostima:
--------------Hasagic
Berberovic-Nadarevic-Spahic-Jahic
------------Medunjanin--------------
Pjanic-----Bajramovic-----Salihovic
-------------Misimovic--------------
---------------Dzeko
fin sastav samo bi ja stavio Jahica umjesto Medunjanina na tu poziciju def.veznog ,Pandzu bi gurnuo u vatru na stopersku poziciju,posto je jak u duelu puno skace za prekida se ubio ai nevjerujem da bi ga neko mogao nadskociti,cistio bi svaku ubacenu loptu u 16,Spahic lijevo...
Hehe Ciro jest omatuvio ali nije izgorio po glavi-sa dva ,,totalna,, spica protiv Portugalije u po LisabonaPrincipatus je napisao/la:Eto ja tvrdim da igramo sa dva spica, Vedo pokraj Dzeke. Naravno da cemo dan ili dva prije utakmice ponovo vidjeti 10 mogucih Cirinih sastava, jedan strasniji od drugog, pa i sa jednim spicem, ali na kraju ce biti drugacije. Zivi bili pa vidjeli.
Pametnije je sa 2 golmana, Supic pored Begovica...naravno ako Hasagic ne bude mogao...Principatus je napisao/la:Eto ja tvrdim da igramo sa dva spica, Vedo pokraj Dzeke.
To jest,ali smo u Zenici protiv Turaka igrali ko na trapezi.Picili pravo a dole provalijaPrincipatus je napisao/la:U po Lisabona moj Harise. Pa tamo gdje ih svaki goal duplo boli. Kod Cire je Ibisevic igrao protiv Turske iako mu u Bundesligi nije islo. A sad je zabio u dvije Bundesliga utakmice i u Estoniji, pa sad racunajte kako sanse stoje da zaigra. Ovaj zadnji pogodak neznam koliko sam puta pogledao, kako covjek posla defanzivca da guta travu. Inace jak i nema vise straha, a nesigurnost nestaje, samopouzdanje i osjecaj za igru su se vratili. Vedi jos malo fali do jake forme, dakle ako naprasi sutra Koblenz i u nedelju Freiburg, budite sigurni da ce jedan od najboljih strijelaca Bundeslige igrati u Lisabonu.
isti kalup je bio i u Zenici protiv Belgije.Tarik14 je napisao/la:Najbolje je igrati u formaciji 4-4-2 (mada znam da Ciro nije nikad igrao s tom formacijom pa nece ni sada). U odbrani nesmijemo postaviti vise od 4 igraca jel je to samoubistvo kao i igrati s jednim napadacem. Ko se neslaze sa mnom moze komotno pogledati snimak utakmice protiv Turske u Istanbulu.
Nade je napisao/la:Sta se desava sad??Hoce li Cristina igrati ili nece??
ne vjerujem da cu se javljati više osim ako se ne bude nekih povreda.Principatus je napisao/la:U po Lisabona moj Harise. Pa tamo gdje ih svaki goal duplo boli. Kod Cire je Ibisevic igrao protiv Turske iako mu u Bundesligi nije islo. A sad je zabio u dvije Bundesliga utakmice i u Estoniji, pa sad racunajte kako sanse stoje da zaigra. Ovaj zadnji pogodak neznam koliko sam puta pogledao, kako covjek posla defanzivca da guta travu. Inace jak i nema vise straha, a nesigurnost nestaje, samopouzdanje i osjecaj za igru su se vratili. Vedi jos malo fali do jake forme, dakle ako naprasi sutra Koblenz i u nedelju Freiburg, budite sigurni da ce jedan od najboljih strijelaca Bundeslige igrati u Lisabonu.
potpisujemelvir75 je napisao/la:Ma kakve veze ima formacija. Bitno je da imas 10 igraca koji mogu istrcati maraton.
Da se branimo sa desetoricom i u zavrsnici pred njihovim golom bar petoricu, a kako ce biti složeni u grafickom prikazu na televiziji pred pocetak utakmice nema nikve veze.Bez oznojenih guzova nema pobjede
??????????xavi26 je napisao/la:potpisujemelvir75 je napisao/la:Ma kakve veze ima formacija. Bitno je da imas 10 igraca koji mogu istrcati maraton.
Da se branimo sa desetoricom i u zavrsnici pred njihovim golom bar petoricu, a kako ce biti složeni u grafickom prikazu na televiziji pred pocetak utakmice nema nikve veze.Bez oznojenih guzova nema pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.