Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Principatus » 27 okt 2009, 00:20

Ali zec napravi pizdariju.
Haha. Kralju! :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 27 okt 2009, 00:22

Haris, slučajno pogledah da si ti napisao ovaj post, taman htjedoh da krenem sa @seceru :mrgreen: jer mi je nekako u njegovom stilu.

Trasimaco, u pravu si. Ja bih volio da i mi a i Portugal budemo kompletni, mislim da tada imamo najveće šanse.

calcio, bilo je zanimljivo na početku sa ovim slikama, 2-3 možda, dalje već prelazi u dosadu i bez mjere je brate. Sve što imamo reči trebamo da kažemo 14. i 18. Novembra. Ali, ponavljam, drugo su igrači, siguran sam da njih nije uzela euforija (znam ovo iz prve ruke ;) ) a sad šta mi pišemo ovdje to nije relevantno za utakmicu uopšte niti nas ko šljivi za šta :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 27 okt 2009, 00:28

calcio je napisao/la:
malacarsijabl je napisao/la:
fala ti calcio :oops:
ipak di dajem za pravo u vezi euforije,no mi smo takvi,sta mozemo. :twisted:
jes vidio ono u kolumbiji, pobili citav(drugoligaski tim)mafija...sta ja znam.sega je bit i fudbaler,nikad neznas...
nisam mislio na ove tvoje slike nego na one montaze sa krvavim i uplakanim ronaldom i sta ja znam....
meni nisu smijesne, ebi ga.... :oops:
znam,salim se i znam da nije u redu prizeljkivati da se neko povrijedi,ni njihov a (pogotovo) ni nas :P
inace igram sportsku i "vodim" evidenciju u wordu ali ne mogu prebaciti ovdje???po onom sto imam(od pocetka sezone do danas)portugalci nisu bas u sjajnoj formi ili bar to nisu neka njihova izvikana imena(nekom od nas? je deco,ronaldo mrak, a npr.dzeko,misimovic nije..eboje nas)uvijek smo divili drugima,sad se bogami drugi dive nama ;) i saljevaju stravu :D
haris(e)hp-kratke i lagahne ;)

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 okt 2009, 00:37

Ponos Torina je napisao/la:
no comment je napisao/la:Ovako bi ja odigrao protiv Portugala u gostima:

--------------Hasagic

Berberovic-Nadarevic-Spahic-Jahic

------------Medunjanin--------------

Pjanic-----Bajramovic-----Salihovic

-------------Misimovic--------------

---------------Dzeko

fin sastav samo bi ja stavio Jahica umjesto Medunjanina na tu poziciju def.veznog ,Pandzu bi gurnuo u vatru na stopersku poziciju,posto je jak u duelu puno skace za prekida se ubio ai nevjerujem da bi ga neko mogao nadskociti,cistio bi svaku ubacenu loptu u 16,Spahic lijevo...

zanimljivo je kako svi izostave ibricica iz prve postave iako je on kod cire nezamjenjiv. mismovic i pjanic nece igrati zajedno jos dugo dugo (mislim na početnu postavu). četvorica u odbrani nije čirina omiljena.medunjanin neće sigurno početi- istina je da će čiro igrati 5-4-1 ili ako je lakše

golman- to će biti zeznuto koga staviti -
jahić, nadarević, spahić
berberovic, salihovic
muratovic, rahimic
misimovic
ibričić- polušpic- sa mismovićem u upošljavanju džeke
džekson
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 okt 2009, 00:39

opet ja, možda bajramović umjesto muratovića!!!!!
i ako može koja slika ronalda. kako plače ako može

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2009, 00:42

99,999999% da ce ta postava i biti :mrgreen:
A sad sto drugi ispravljaju krivu Drinu,manje vise :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 okt 2009, 01:22

Eto ja tvrdim da igramo sa dva spica, Vedo pokraj Dzeke. Naravno da cemo dan ili dva prije utakmice ponovo vidjeti 10 mogucih Cirinih sastava, jedan strasniji od drugog, pa i sa jednim spicem, ali na kraju ce biti drugacije. Zivi bili pa vidjeli. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2009, 01:31

Principatus je napisao/la:Eto ja tvrdim da igramo sa dva spica, Vedo pokraj Dzeke. Naravno da cemo dan ili dva prije utakmice ponovo vidjeti 10 mogucih Cirinih sastava, jedan strasniji od drugog, pa i sa jednim spicem, ali na kraju ce biti drugacije. Zivi bili pa vidjeli. :D
Hehe Ciro jest omatuvio ali nije izgorio po glavi-sa dva ,,totalna,, spica protiv Portugalije u po Lisabona :shock: .
Stavit ce on ko biva dva spica.Ali Dzeku i Ibricica jer ibro je vec igrao to u klubovima a i repci :mrgreen: :lol:
Ibro zna zabrazdat i po-orat nije mu mrsko se ni vratiti nazad.Dok su ovi ,,malo veci umjetnici,, ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 okt 2009, 01:55

U po Lisabona moj Harise. Pa tamo gdje ih svaki goal duplo boli. Kod Cire je Ibisevic igrao protiv Turske iako mu u Bundesligi nije islo. A sad je zabio u dvije Bundesliga utakmice i u Estoniji, pa sad racunajte kako sanse stoje da zaigra. Ovaj zadnji pogodak neznam koliko sam puta pogledao, kako covjek posla defanzivca da guta travu. Inace jak i nema vise straha, a nesigurnost nestaje, samopouzdanje i osjecaj za igru su se vratili. Vedi jos malo fali do jake forme, dakle ako naprasi sutra Koblenz i u nedelju Freiburg, budite sigurni da ce jedan od najboljih strijelaca Bundeslige igrati u Lisabonu.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 okt 2009, 02:00

Principatus je napisao/la:Eto ja tvrdim da igramo sa dva spica, Vedo pokraj Dzeke.
Pametnije je sa 2 golmana, Supic pored Begovica...naravno ako Hasagic ne bude mogao...
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2009, 02:03

Principatus je napisao/la:U po Lisabona moj Harise. Pa tamo gdje ih svaki goal duplo boli. Kod Cire je Ibisevic igrao protiv Turske iako mu u Bundesligi nije islo. A sad je zabio u dvije Bundesliga utakmice i u Estoniji, pa sad racunajte kako sanse stoje da zaigra. Ovaj zadnji pogodak neznam koliko sam puta pogledao, kako covjek posla defanzivca da guta travu. Inace jak i nema vise straha, a nesigurnost nestaje, samopouzdanje i osjecaj za igru su se vratili. Vedi jos malo fali do jake forme, dakle ako naprasi sutra Koblenz i u nedelju Freiburg, budite sigurni da ce jedan od najboljih strijelaca Bundeslige igrati u Lisabonu.
To jest,ali smo u Zenici protiv Turaka igrali ko na trapezi.Picili pravo a dole provalija 8-) I na kraju zahvaljuci Supicu dobro izbalansirali
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 27 okt 2009, 02:24

Najbolje je igrati u formaciji 4-4-2 (mada znam da Ciro nije nikad igrao s tom formacijom pa nece ni sada). U odbrani nesmijemo postaviti vise od 4 igraca jel je to samoubistvo kao i igrati s jednim napadacem. Ko se neslaze sa mnom moze komotno pogledati snimak utakmice protiv Turske u Istanbulu.

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 27 okt 2009, 02:30

Sta se desava sad??Hoce li Cristina igrati ili nece??
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 okt 2009, 02:32

Tarik14 je napisao/la:Najbolje je igrati u formaciji 4-4-2 (mada znam da Ciro nije nikad igrao s tom formacijom pa nece ni sada). U odbrani nesmijemo postaviti vise od 4 igraca jel je to samoubistvo kao i igrati s jednim napadacem. Ko se neslaze sa mnom moze komotno pogledati snimak utakmice protiv Turske u Istanbulu.
isti kalup je bio i u Zenici protiv Belgije. ;) Tako da se ne slazem. ;)
Mozda psihicki teza nego i u Istanbulu i Genku(mada je i u Genku mirisalo na to) ili utakmica koja se mora dobiti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 okt 2009, 05:36

Nade je napisao/la:Sta se desava sad??Hoce li Cristina igrati ili nece??

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne zna se još, ali po procjenama trebao bih se vratiti prije meča sa nama.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 okt 2009, 08:58

Principatus je napisao/la:U po Lisabona moj Harise. Pa tamo gdje ih svaki goal duplo boli. Kod Cire je Ibisevic igrao protiv Turske iako mu u Bundesligi nije islo. A sad je zabio u dvije Bundesliga utakmice i u Estoniji, pa sad racunajte kako sanse stoje da zaigra. Ovaj zadnji pogodak neznam koliko sam puta pogledao, kako covjek posla defanzivca da guta travu. Inace jak i nema vise straha, a nesigurnost nestaje, samopouzdanje i osjecaj za igru su se vratili. Vedi jos malo fali do jake forme, dakle ako naprasi sutra Koblenz i u nedelju Freiburg, budite sigurni da ce jedan od najboljih strijelaca Bundeslige igrati u Lisabonu.
ne vjerujem da cu se javljati više osim ako se ne bude nekih povreda.
javit cu ti se poslije portugala da te podsjetim ko je bio u pravu!
mi imamo atomski napad koji se ne može u ovakvim tekmama razviti do kraja zbog slabije odbrane!
ali cujemo se naknadno. 4-5-1 za najviše jedan razlike za portugal u lisabonu ( i to da se raduju kao mala djeca).

zamisli
Kontakt:

Post Postao/la zamisli » 27 okt 2009, 09:51

Vozdra svima... Slazem se Tarik, jer ukoliko budemo igrali 5 4 1, onda nam je plakati, kako kazemo mi i kako misle svi Portugal je jedna od najjacih reprezentacija u Evropi, svijetu... E sad bi bas idealo biti ako jednoj takvoj reprezentaciji dozvolimo da napada a mi se kao branimo ( kako smo to dozvolili Spaniji i Turskoj), njihovi najbolji igraci su napadaci (i sa 5 4 1 ce biti 90 minuta u nasoj polovini, pa da su slijepi pogodili bi), golman truba, grehota bi bilo ne parkirati dzeku i vedu pored njihovog golmana... Ako budemo igrali kao prve dvije utakmice u kvalifikacijama onda smo zijanili, nego u boj junaci, 4 4 2 kome opanci kome obojci, tako su ih danci i svedjani opleli (nisam gledao al pretpostavljam) netreba mnogo pametovati, na prvenstvo ce ici ko je bolji, a ko se brani nije bolji (nije logicno), moze biti bolji na srecu ali realno nije bolji... 5 4 1 Cijelih 90 minuta ce logorovati na nasoj polovini, sami pali sami se ubili, pobijedili bi sami sebe, ne treba nam Portugal. Kazemo nasa odbrana je truba, pa i Brazilu bi Spanci, Portugalci, Turci ili Englezi uvalili bruku golova da igraju sa 5 4 1, malo logicnije bi bilo rasteretiti tu odbranu vladanjem sredine terena i ako dobijemo Portugal ( a hocemo ako Bog da) to ce biti Miske centarsut Dzeko glavom, Portugal nema igrace koji mogu parirati nasim visokim igracima (Dzeko visok jos napadac, ubio se za napadati Portugal, al ne moze sam, nema tu presinga), vecinu golova koje su primili su bili golovi glavom... Pozdrav svima i nek nam je sretan 14 i 18 a onda cemo lako za SP (da je do izvora i mi bi se vode napili, dao Bog...).

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 27 okt 2009, 10:09

Ma kakve veze ima formacija. Bitno je da imas 10 igraca koji mogu istrcati maraton.
Da se branimo sa desetoricom i u zavrsnici pred njihovim golom bar petoricu, a kako ce biti složeni u grafickom prikazu na televiziji pred pocetak utakmice nema nikve veze.Bez oznojenih guzova nema pobjede

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 27 okt 2009, 10:20

elvir75 je napisao/la:Ma kakve veze ima formacija. Bitno je da imas 10 igraca koji mogu istrcati maraton.
Da se branimo sa desetoricom i u zavrsnici pred njihovim golom bar petoricu, a kako ce biti složeni u grafickom prikazu na televiziji pred pocetak utakmice nema nikve veze.Bez oznojenih guzova nema pobjede
potpisujem ;)
Volim te Bosno!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 27 okt 2009, 10:22

xavi26 je napisao/la:
elvir75 je napisao/la:Ma kakve veze ima formacija. Bitno je da imas 10 igraca koji mogu istrcati maraton.
potpisujem ;)
?????????? :o :o :o :o :o :o :o
I vi gledate fudbal i javljate se na forume!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.