Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hoće li nas zatvarati poslije SFF?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Bio jednom u Beogradu prije par godina. Ljudi su fkt ultra ljubazni, ili se samo tako zadesilo.ASD je napisao/la: ↑07 avg 2021, 20:36Majke mi. Šokirao sam se.
Nisam neko ko ide u Srbiju često.
Otišao da se vakcinišem i vidio da su ljudi preprijatni. Od doma zdravlja, apoteka do trgovina i kafića.
U malom mjestu preko 100 pacijenata došlo iz BiH da primi Pfizera i sestre odlučile da neće nikako praviti pauzu da nas ispoštuju.![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa samo jos nama se servira ova glupa spika i dalje o ratu i mrznji. Ja mislio kad odem u BG lincovat ce me neko, a gazda lokala na pola Skadarlije zvao tamburase za nas stol da pjevaju "Prodjoh Bosnom kroz gradove" i castio rakijom "u inat Dodiku i Bakiru". To se desilo prije 4-5 godina. Siguran sam da su ljudi sad jos vise prijateljski nastrojeni.ASD je napisao/la: ↑07 avg 2021, 20:36Majke mi. Šokirao sam se.
Nisam neko ko ide u Srbiju često.
Otišao da se vakcinišem i vidio da su ljudi preprijatni. Od doma zdravlja, apoteka do trgovina i kafića.
U malom mjestu preko 100 pacijenata došlo iz BiH da primi Pfizera i sestre odlučile da neće nikako praviti pauzu da nas ispoštuju.![]()

Bolje me ljudi tamo docekaju, nego nadmene sandzaksarajlije.
Samo kod nas seljacine s hercegovackih kamenjara, balije i uber srbi iz RSa cine sami sebi medvjedju uslugu. Dok susjedne drzave grade i napreduju, mi i dalje kao glavnu temu imamo proslost.

- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Svijet je previše lijep da bi se nekoga mrzilo.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Mrzi fukara i mrze besposlicari koji nemaju drugog posla nego citati sta je rekao neki papak politicar i raspravljati po cijeli dan kako bi zayebao ove druge mrske.
I dalje lupaju šuplje, a nisu pogledali do druge mahale a ne Beograda.
Jedva cekam da vas zatvore opet
Jedva cekam da vas zatvore opet
Hahahahaha čuj ljubazni. Pa šta ste očekivali, da vas s puškom dočekaju? Strašno 
Bio sam ja u Čitluku poslom milion puta, preljubazni ljudi, sve Hrvati. Večerao s ljudima, čak te pitaju šta jedeš a šta ne jedeš. I šta s tim? Oni su bolji od nekog jer se ponašaju normalno?

Bio sam ja u Čitluku poslom milion puta, preljubazni ljudi, sve Hrvati. Večerao s ljudima, čak te pitaju šta jedeš a šta ne jedeš. I šta s tim? Oni su bolji od nekog jer se ponašaju normalno?

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
- Kontakt:
Pa recimo ponovno ograničenje broja osoba u određenom prostoru, nošenje maski na zatvorenom i sl.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ma dobro , nije to zatvaranje ... Vjerovatno će na zimu biti nove-stare mjere , zatvaranje je kada granice zatvore , kafiće , policijski sat ... Barem je meni tako

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Svako malo idem poslom u Široki, također nikad problemi, sve super. Ne treba vjerovati medijima, nije sve tako sivo, u ovom slucaju crnoJackk je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:09Hahahahaha čuj ljubazni. Pa šta ste očekivali, da vas s puškom dočekaju? Strašno
Bio sam ja u Čitluku poslom milion puta, preljubazni ljudi, sve Hrvati. Večerao s ljudima, čak te pitaju šta jedeš a šta ne jedeš. I šta s tim? Oni su bolji od nekog jer se ponašaju normalno?![]()

I onda takvi govore da su Bosnje glupe.Jackk je napisao/la: ↑07 avg 2021, 21:09Hahahahaha čuj ljubazni. Pa šta ste očekivali, da vas s puškom dočekaju? Strašno
Bio sam ja u Čitluku poslom milion puta, preljubazni ljudi, sve Hrvati. Večerao s ljudima, čak te pitaju šta jedeš a šta ne jedeš. I šta s tim? Oni su bolji od nekog jer se ponašaju normalno?![]()

-
- Kontakt:
Nema ga 10+ godina , vrati se i pokaže ko je tata

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nadam se da znas da je ovo ponovo upload danas jer je Francuska osvojila zlato u odbojci, video je inace star preko 10g

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ma znam da je stari , znam sve njegove klipoveakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 00:52Nadam se da znas da je ovo ponovo upload danas jer je Francuska osvojila zlato u odbojci, video je inace star preko 10g![]()

You tube mi izbaci , pa rekoh da ga podijelim za ove mlađe koji ga ne znaju , a da se vratio i pokazao ko je , mislio sam na njegov najnoviji video , prije dvije sedmice što je objavljen ...
Zabraniti quadove podhitno.
Ovo je strasno kako ljudi ginu.
Ovo je strasno kako ljudi ginu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne treba zabranit, al definitivno treba uvest polaganje za takve vrste cetverotockasa. Vozio sam se na jednom, te mi je savrseno jasno kako ljudi u sekundi izgube kontrolu, pogotovo neiskusniji vozaci na neravnim terenima. Sto je najgore, quadove uzmu uglavnom vozit turisti i instagram influenceri, koji ni auto ne mogu iskontrolisat, pa svako malo imas fatalne ishode.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Svi bi na quad a setanje i biciklizam niko, unistavaju prirodu i svoje zdravlje.
Nedavno su oni debili sa sanilenda krenuli da nude po Trebevicu do vrha quad i onda je bojkotom i reakcijom javnosti to zaustavljeno.
Nedavno su oni debili sa sanilenda krenuli da nude po Trebevicu do vrha quad i onda je bojkotom i reakcijom javnosti to zaustavljeno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Ebo te biciklo, neki dan sletio s njega, umal' nisam pogin'o.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:10Svi bi na quad a setanje i biciklizam niko, unistavaju prirodu i svoje zdravlje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sa onim sto si kupio, sta je biloMarsal je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:12Ebo te biciklo, neki dan sletio s njega, umal' nisam pogin'o.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 avg 2021, 13:10Svi bi na quad a setanje i biciklizam niko, unistavaju prirodu i svoje zdravlje.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.