Ma svi su extra odigrali protiv Lorienta. Napokon je dosla realizacija ucinkovitosti. Nadam se da ce nastaviti sa ovakvim partijama.jacky09 je napisao/la:Lovren, Kallstrom i Gomis u momčadi kola po goal.com.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma svi su extra odigrali protiv Lorienta. Napokon je dosla realizacija ucinkovitosti. Nadam se da ce nastaviti sa ovakvim partijama.jacky09 je napisao/la:Lovren, Kallstrom i Gomis u momčadi kola po goal.com.
Ma ja sam uvjek govorio da treba biti strpljiv sa momkom. Mi nismo produzili sa Bodmerom i Boumsongom da bi se on razvio i sad je top 5 najbolji stopera i Ligue 1, a moze jos vise napredovat i irast u world class jer ima sjajne predispozicije, ima i dobru brzinu za svoju visinu. Sad se tek vidi da je se isplatilo uloziti onoliki novac iako je to bio rizik, ali Lyon je ovjek znao pogodit sa igracima pa se nisam brinuo.Ted Mosby je napisao/la:Lovren igra sve bolje i bolje, stvarno se momak razvija u svakome pogledu
Ti si uvijek bio za Lovrena, i kad nije imao svoj dan. Zato te cijenimBIHfan je napisao/la:Ma ja sam uvjek govorio da treba biti strpljiv sa momkom. Mi nismo produzili sa Bodmerom i Boumsongom da bi se on razvio i sad je top 5 najbolji stopera i Ligue 1, a moze jos vise napredovat i irast u world class jer ima sjajne predispozicije, ima i dobru brzinu za svoju visinu. Sad se tek vidi da je se isplatilo uloziti onoliki novac iako je to bio rizik, ali Lyon je ovjek znao pogodit sa igracima pa se nisam brinuo.Ted Mosby je napisao/la:Lovren igra sve bolje i bolje, stvarno se momak razvija u svakome pogledu
Ma daj, jesi ga dočekao. Sve ostale utakmice je bio dobar i ti se sada javljašharishp je napisao/la:Ja Lyona i karine Lovren imao vec jedan zuti i opet ide laktom ko' sivonja na protivnickog igraca.Nigdje veze.Koju li ce Goal sad ocjenu dati![]()
Inace kako rekoh veceras je i velika bruka i sramota u vezi brojeva na dresu.Pjanic i sluzbeno ima broj 8,Medjutim danas taj broj nosi Gourcuff koji ni za ku-rca veceras bio nije.Opet nigdje veze,to izgleda samo u Lyonu funkcionira.
Ma jok @flacky dobacuje negdje u svlacionici ili ispod tusa.Sjeti se budalo,ebem ti lakat.jacky09 je napisao/la:Vidi Harisa.. jel dobacuje taj prijenos i do klupe??
I jesi svršio gledajući?harishp je napisao/la: Ma jok @flacky dobacuje negdje u svlacionici ili ispod tusa.Sjeti se budalo,ebem ti lakat.
Pusticemo da ga drugi ''ispljuckaju''jacky09 je napisao/la:I jesi svršio gledajući?harishp je napisao/la: Ma jok @flacky dobacuje negdje u svlacionici ili ispod tusa.Sjeti se budalo,ebem ti lakat.![]()
A ti ga bas branis kao da ti kevu i dan danas hebe.BIHfan je napisao/la:Hare smiri malo Bogati. Zakacio si za Lovrena kao da ti je kevu hebo. U Kupu nema registracije za brojeve na dresu i to je jedini razlog zasto Pjanic nije nosio 8. U prvoj postavi moraju igraci imati brojeve od 1 do 11, takva su pravila. Bolje da ispadnemo iz kupa, bitnije je uzet prvenstvo. Mada je Puel morao ici na pohod svih natjecanja jer ima dovoljnu rotaciju i odlicnu klupu, ali covjek je dokazani budalas. Volio bih da Real pobjedimo u LP i da osvojimo prvenstvo, ali necu ni zalit ako ostanemo bez trofeja jer ce jedino tako Puel dobiti otkaz.
Oct jel???DAVID VILLA 7' je napisao/la:Koji je ovo ocm mjastor![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.