Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

ReX
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la ReX » 15 okt 2020, 11:05

Justin je napisao/la:
15 okt 2020, 11:00
Strasno kako forumasi komentarisu situacije u zavisnosti od simpatija prema igracu. Objektivnost nula bodova.

Ali polako. Mali je jos uvijek simpa, pogotovo zbog odluke da igra za nas. Ubrzo ce i on biti kloc i nemac pojma.
Uz duzno postovanje ali ako iko na ovom pdfu nema pravo da glumi neku casnu sestru i pametuje to si ti jer evo ima par dana pogotovo kada iskljucivo pises negativno o dijasporcima, Anelu, Jusufu, Dedicu itd. Pratio sam puno postova i nevjerovatno kakvu mrznju, nonsalantnost i slicno prikazujes. I ti sad nesto nekom pametujes. Ko o cemu, qurva o postenju. Tako da ne yedi qovna!

Razumijem tvoj post i sta hos da kazes, svi naginjemo negdje ali stvarno je cist bezobrazluk (da ne kazem drugu rijec) kada te rijeci dolaze od tebe jer imas veoma jasnu agendu a to si pokazao opet kazem vrlo jasno zadnji par dana pogotovo.
@igrajlopte 🐦

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 15 okt 2020, 11:09

ReX je napisao/la:
15 okt 2020, 11:05
Justin je napisao/la:
15 okt 2020, 11:00
Strasno kako forumasi komentarisu situacije u zavisnosti od simpatija prema igracu. Objektivnost nula bodova.

Ali polako. Mali je jos uvijek simpa, pogotovo zbog odluke da igra za nas. Ubrzo ce i on biti kloc i nemac pojma.
Uz duzno postovanje ali ako iko na ovom pdfu nema pravo da glumi neku svetu sestru i pametuje to si ti jer evo ima par dana pogotovo kada iskljucivo pises negativno o dijasporcima, Anelu, Jusufu, Dedicu itd.

Razumijem tvoj post i sta hos da kazem, svi naginjemo negdje ali stvarno je cist bezobrazluk (da ne kazem drugu rijec) kada te rijeci dolaze od tebe jer imas veoma jasnu agendu a to si pokazao opet kazem zadnji par dana.

Tako da ne yedi qovna!
Moji upisi su samo bili odgovor na vasu neobjektivnost. Malo sam ozbiljnih postova napisao na ovom pdf-u zadnjih nekoliko dana.
Ti si recimo jedan od kvalitetnijih forumasa, ali jasno se vidi kako guras ove "svoje". :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 15 okt 2020, 11:10

Što se vi raspravljate o kartonu, što se ne raspravljate ko je izgubio loptu na centru i omogucio Lewandovskom takvu sansu. Usput ostavio naše stopere na promahi.

Pa naš vrli kapiten, Edin Džeko. Glumi kloc Miralema. Idi opsrosti se svega ti. Hajd sto ne daje golove, nego hebe i ostale igrace. U ove 3 utakmice u koliko je nastupio siguran sam da bi Prevljak ili Turkeš ili Demirovic dali bar 1. Da ne pricamo o Koljicu.

Veliki Edin ni jedan, haj sto ni jedan nego sto je bio najgori.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 okt 2020, 11:13

h1a2s3o4 je napisao/la:
15 okt 2020, 11:10
Što se vi raspravljate o kartonu, što se ne raspravljate ko je izgubio loptu na centru i omogucio Lewandovskom takvu sansu. Usput ostavio naše stopere na promahi.

Pa naš vrli kapiten, Edin Džeko. Glumi kloc Miralema. Idi opsrosti se svega ti. Hajd sto ne daje golove, nego hebe i ostale igrace. U ove 3 utakmice u koliko je nastupio siguran sam da bi Prevljak ili Turkeš ili Demirovic dali bar 1. Da ne pricamo o Koljicu.
Pa eto to sam i ja sad spomenuo malo prije da sam veoma razocaran (po ko zna koji put) u Dzeku da covjek nije mogao uzet odgovornost i reci ja sam pogrijesio i tacka. Izvinjava se neki djecak koji je tek tu drugu utakmicu.

Ma cirkus reprezentacija, ne znam ni sto trosim/trosimo ovoliko vremena na njih. Bitno je da su plate u savezu redovne, nova zgrada, sponzoruse na cekanju itd. Zivot je lijep.
@igrajlopte 🐦

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 15 okt 2020, 11:15

Šta kaže da bi volio da Lewa igra...

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 15 okt 2020, 11:21

ReX je napisao/la:
15 okt 2020, 11:13
h1a2s3o4 je napisao/la:

Pa eto to sam i ja sad spomenuo malo prije da sam veoma razocaran (po ko zna koji put) u Dzeku da covjek nije mogao uzet odgovornost i reci ja sam pogrijesio i tacka. Izvinjava se neki djecak koji je tek tu drugu utakmicu.

Ma cirkus reprezentacija, ne znam ni sto trosim/trosimo ovoliko vremena na njih. Bitno je da su plate u savezu redovne, nova zgrada, sponzoruse na cekanju itd. Zivot je lijep.

Ma Džeko ne igra vec duže vrijeme za repku. Trebao se davno oprostiti. Onako kao amater izgubi loptu, jos nesta hoce da dribla i onda normalno da je odbrana u belaju. On je vjerovatno mislio da smije sebi dati za pravo da se tu zeza sa loptom. Igračina nema šta.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 okt 2020, 12:09

h1a2s3o4 je napisao/la:

Zamisli sad, Dzeko izgubio loptu na svojoj polivini terena, treba ga zapaliti ispred vjecne vatre kao primjer drugima. Ni prvi ni posljednji u svijetu fudbala koju napravi slicnu gresku, ovaj put se obilo nam o ledja, vise puta odbrana ocisti ovakve lopte i sta sad mozes.
Bas ste navalili na Dzeku jer je izgubio loptu. A sto se odbrana postavlja ko qarina, to nikom nista, jelde? Sto su milion puta sinoc igraci Poljske iz drugog plana se ubacivali iza ledja nasih odbrambenih igraca i stvarali sanse ili postizali golove, i to je Dzeko kriv?
Bas ste nerealni, i sto neko gore napisa, toliko dizete Anela i Dennisa u nebesa samo zato sto su odabrali nas ispred Svedske, jedan Memisevic koji se trudom i igrama izborio do Holandije u zadnje 4 godine je upisao 2-3 nastupa za reprezentaciju, a igrao vise nego solidno na klupskom nivou. On i Sunjic bi 1000% odigrali kvalitetnije od ove trojice protiv Sj. Irske, pa sigurno i sinoc, ako nista radi iskustva i smirenosti.
A primjera je dosta, sto iz ovih, sto iz onih razloga. Ali dajte malo realnosti, barem vi kvalitetniji forumasi, balavurdiju i ova prepucavanja Zeljo-Sarajevo ionako ne j3bem ni 1%.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 15 okt 2020, 13:03

Beduin je napisao/la:
15 okt 2020, 12:09
h1a2s3o4 je napisao/la:

Zamisli sad, Dzeko izgubio loptu na svojoj polivini terena, treba ga zapaliti ispred vjecne vatre kao primjer drugima. Ni prvi ni posljednji u svijetu fudbala koju napravi slicnu gresku, ovaj put se obilo nam o ledja, vise puta odbrana ocisti ovakve lopte i sta sad mozes.
Bas ste navalili na Dzeku jer je izgubio loptu. A sto se odbrana postavlja ko qarina, to nikom nista, jelde? Sto su milion puta sinoc igraci Poljske iz drugog plana se ubacivali iza ledja nasih odbrambenih igraca i stvarali sanse ili postizali golove, i to je Dzeko kriv?
Bas ste nerealni, i sto neko gore napisa, toliko dizete Anela i Dennisa u nebesa samo zato sto su odabrali nas ispred Svedske, jedan Memisevic koji se trudom i igrama izborio do Holandije u zadnje 4 godine je upisao 2-3 nastupa za reprezentaciju, a igrao vise nego solidno na klupskom nivou. On i Sunjic bi 1000% odigrali kvalitetnije od ove trojice protiv Sj. Irske, pa sigurno i sinoc, ako nista radi iskustva i smirenosti.
A primjera je dosta, sto iz ovih, sto iz onih razloga. Ali dajte malo realnosti, barem vi kvalitetniji forumasi, balavurdiju i ova prepucavanja Zeljo-Sarajevo ionako ne j3bem ni 1%.
Problem nije samo ta izgubljena lopta vec zahebancija protiv S.Irske..
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 15 okt 2020, 14:47

Neiskvareni Svedski mozak. Odmah za mob da se izvine naciji, nit je cekao da mu neko napise jer se vidi po pravopisu odmah sam.

Milina ih je viditi u repci obojicu i da zele. :salut:
Definitivno jedina pozitivna stvar zadnjih godina za repku.
BašČelik!

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 15 okt 2020, 14:59

mrAdislic je napisao/la:
15 okt 2020, 14:47
Neiskvareni Svedski mozak. Odmah za mob da se izvine naciji, nit je cekao da mu neko napise jer se vidi po pravopisu odmah sam.

Milina ih je viditi u repci obojicu i da zele. :salut:
Definitivno jedina pozitivna stvar zadnjih godina za repku.
Imamo stopere za buducnost, ako nista. Valjda.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 okt 2020, 15:06

Jos da im neki selektor da barem 10 minuta zajedno da odigraju.
@igrajlopte 🐦

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 15 okt 2020, 15:08

ReX je napisao/la:
15 okt 2020, 15:06
Jos da im neki selektor da barem 10 minuta zajedno da odigraju.
Mislio sam prvenstveno na Ahmedhodžiča i Saničanina, izgledali su mi solidno protiv Sjeverne Irske.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 okt 2020, 15:11

Gledajuci dalje u buducnost ocekujem da Dennis i Anel budu starteri. Sinisa ako misli biti stalni reprezentativac ne smije docekati jesen 2021 u Vojvodini. Nadam se vec na zimu da ce napustiti Srbiju pa makar otisao u neki srednji klub iz istocne Evrope.
@igrajlopte 🐦

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 okt 2020, 15:27

ReX je napisao/la:
15 okt 2020, 15:11
Gledajuci dalje u buducnost ocekujem da Dennis i Anel budu starteri. Sinisa ako misli biti stalni reprezentativac ne smije docekati jesen 2021 u Vojvodini. Nadam se vec na zimu da ce napustiti Srbiju pa makar otisao u neki srednji klub iz istocne Evrope.
Ahmedhodžić, Hadžikadunić, plus Saničanin ako nastavi napredovat, ipak je malo stariji.
To je za slijedećih 5-10 godina, u to će stasat nove Švabe, Šveđani...

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 15 okt 2020, 16:30

Mislim da covjek ima 25 godinai i igra za Vojvodinu, a njih dvojica su u dvaedestima i igraju u boljim ligama i klubovima od njega.

Dennis i Anel su nasa buducnost i stvarno mi je zao sto nisu isli zajedno bar protiv Poljske, da se da neka sansa eto kad je vec sve otislo nizbrdo, ali se eto birao Sinisa jer se pokazao dobro, a i to neko vece iskustvo je na nnjegovoj strani.
BašČelik!

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 15 okt 2020, 17:35

Beduin je napisao/la:
15 okt 2020, 12:09
h1a2s3o4 je napisao/la:

Nije samo zbog uzvratne utakmice u Poljskoj tj ove sinoć, mada jeste njegova krivica za crveni. I to uopste nije diskutabilno. Pogrijesio je, amaterski je pogrijesio.
Da je koji slucajem takvu gresku napravio Hadziahmetovic ili Cimirot desila bi se upravo ta paljevina ispred Vječne vatre, a Džeki ne. Zasto ne? Pa nemoj znas njemu se sve treba, a po nekima i mora, progledati kroz prste. Jarugo, gledamo mu kroz prste ima dvije godine.

A ovo sto pises da su nam iz drugog plana Poljaci pravi probleme ? Kad tacno? Prije ili poslije kartona za kojeg je dotični najbolji svih vremena kriv?

Spominjene isto onu utakmicu protiv Holandije da kad je on usao da se nesto kao bolje igralo? Ja, i ?! Jesmo li dali gol?
Igralo se i autmatski lošije cim je Pjanic izasao.

Da je bio neko drugi umjesto Đurića u prvih 11 mozda bismo i napravili nesto. Jer Đurić, kao ni Džeko, na visinu nije napravio NIŠTA!

Džeku svi volimo i znamo sta je dao za brending države i napredak repke, ali brate loš je sad. Neka ga još, ali jedino u paru sa nekim ili jos bolje sa klupe. Jer mozda tako još i moze pomoci iskustvom ili mozda psiholoski saigracima kad znaju da je on na klupi.
Jer ja ovako ne vidim ni jedan njegov pozitivan uticaj na našu igru, a vala ni kao kapiten ne preuzima na sebe nikakvu odgovornost.
Ustvari da, preuzeo je na sredini terena i vidjeli smo sta se desilo.

Lp.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 15 okt 2020, 23:56

Memisevic je jedan od najjaci nasi odbranbeni igraca koji je zasluzio da igra ali nasi treneri nisu imali korist zato ga nisu i zvali.... Holandjani su ga mnogo postovali ,gledali ga kao velikog profesionalca , pola sezone je igro pod bolovima i sa povredom ali nije ostavio Groningen... Da je igro u repki otiso bi u mnogo jaci klub zato je izabro KINU da uzme para dok moze..
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Pale
Kontakt:

Post Postao/la Pale » 16 okt 2020, 22:19

AlainProst je napisao/la:
15 okt 2020, 10:34
Pale je napisao/la:
15 okt 2020, 10:04
Cist crveni mali je zelen hvala lp
100%
cist kao suza
Ispao ofirno ali mlad je naucit ce da bude u pola lola ko Spahic bila bi premija hvala lp

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 okt 2020, 23:17

De ba Tili pisi kao sto si pisao uvijek nece ti niko nista

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 16 okt 2020, 23:59

Sheyi je napisao/la:
16 okt 2020, 23:17
De ba Tili pisi kao sto si pisao uvijek nece ti niko nista
Al', fakat mu nece niko nista.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.