Moras u poslovnicu, sacuvati jedan primjerak za sebe. To ce ti biti neophodan dokument prilikom raskida ugovora na stetu Telemacha.jelle je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:16Jel pismenim putem se smatra slanje na njihov mail ..il moras papir odnjeti u poslovnicu ?Valencia je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:11Do kraja januara imate pravo raskinuti ugovor bez IKAKVIH dodatnih troskova. Platite racun za januar i time ste sve zavrsili sa Telemachom.miky_hz je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:03
Prepadaju Dela .Pismenim putem u roku od 30 dana imas pravo da se obratis da trazis raskid ili da ti se koriguje nesto u ugovoru.
http://www.ozp.gov.ba/novost_detaljno.php?id=37
Telemach je ugovorna strana koja je isti prekrsila sto vam daje pravo da isti raskinete.
Telemach racuna na to da je nas narod strasljiv i nepismen. Sada praktično kupuju vrijeme, samo da istekne 30 dana i pravo na zalbu.
I imal neka pismena forma il kako ko hoce da sastavi?
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Vi koji ste dobili popust od Telemaha jeste li svi morali novi ugovor potpisat na 2 godine??
-
- Kontakt:
Da .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebem li im pleme lafo kad promo dobijes ne racuna se jer kao ne placas dodatno za te kanale nista nemas pravo raskinuti ugovor
Samo prelistaj temu.Imas sve odgovore napisane(zakonski)vec vezano za njihovo. "nemozes raskinuti ugovor".QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 jan 2021, 00:11yebem li im pleme lafo kad promo dobijes ne racuna se jer kao ne placas dodatno za te kanale nista nemas pravo raskinuti ugovor
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja jucer imao poziv od sluzbenice iz Telemaha i koristim Total TV i vec sam imao sa njima prije komunikaciju putem email-a i ponudili mi da imam drugi rosiver beaplatan na drugi tv do kraja ugovora tj do 10 mjeseca 2022 i nije nista rekla da moram novi potpisat ugovor zato mi cudno,msm ja ne bi potpisao novi ugovor 100% ali eto cudo mi sto nisu trazili
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ja imam dva. Jedan mi je do aprila i na njega mi nudi novi ugovor, drugi sam tek potpisao i ne nudi nista. Nudi mi gospodja koja me prevarila za arene. Prvi svakako istice i na njemu mi je ok bez arena, svakako mogu svoj drugi prebacit i biti slobodan da biram sta radit. Sad cekam poziv da se dog oko drugog, trazim -20% ili 10% plus jedan dodatni box. Pa cemo vidjet. Prvi ugovor svakako pustam da istekne.
Max Allegri
Cekajte znaci uspjeli ste ugovoriti sa njima da vam pretplata bude manja?
Za koliko je spuste
Za koliko je spuste
Ja imam besplatan dugi rosiver jos do februara i ponudili mi i dalje da taj da ostane do kraja ugovora besplatan i nisu mi nista rekli da moram potpisat novi ugovor samo da 7 maraka ne placam na drugi tv,tu cu ustedu cu prebaciti na onu Arenu Could i to je to ,najradije bi presao na moju tv ali nemam tehnicke mogucnosti da ih prikljucim nazalost osuden sam na Total jbgg
20% godinu dana i drugi resiver besplatno do kraja ugovora
Pyro is not a crime !
Meni je ugovor istekao i ljetos kad su zvali nisam produzio novi na dvije godine. Al svakako cu vidjeti mogu li bar za 5-6 maraka smanjiti pretplatu

produzio Ug. u dec20 radi arena i peglanja starog i sad kroz pricu govorim im da idu da traze benifite zbog arena ili raskid i saznam da su naplatili 5 km dodatni uredjaj sto sam rekao da ostave na drugom tv-u, al vidi ti supaka rekli da nece naplatiti al haj i to nego ovaj uredjaj star 6 godina meni se cini ako ces vec naplacivati zamjeni ga i stavi novi 

Jel ovi iz Telemacha ozbiljno misle da korisnike drugih kablovskih ne boli ku.rac što su ostali bez Nove BH?
Prejadan pokušaj spina.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Samo fali da napišu da su mediji iskulirali da je dodan kanal Zadruga 7 i da su obezbjeđena prava na egipatsku ligu umjesto španske dogodine
Kad bi se trebalo znati ko ce raditi prenos Serie A od sljedeće sezone?
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.