Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
Tako je. Sto ce nam golman Bournemoutha kad imamo golmana iz druge lige turske
Sto ce nam Lula, sto igra u Laziu i sto Juventusu uzima kupove, kad imamo Elvu naseg Abdul Rahman Al Ahli Bismilah
Sto ce nam Lula, sto igra u Laziu i sto Juventusu uzima kupove, kad imamo Elvu naseg Abdul Rahman Al Ahli Bismilah
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Imamo Tinketa iz Intera, Anela Hadzica aka EstradaJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:12Tako je. Sto ce nam golman Bournemoutha kad imamo golmana iz druge lige turske

Anelka srbenda sto dize tri prasta?Tili je napisao/la: ↑07 jan 2020, 15:19Imamo Tinketa iz Intera, Anela Hadzica aka EstradaJavierBosnia je napisao/la: ↑07 jan 2020, 14:12Tako je. Sto ce nam golman Bournemoutha kad imamo golmana iz druge lige turske
Sto ce nam Lula, sto igra u Laziu i sto Juventusu uzima kupove, kad imamo Elvu naseg Abdul Rahman Al Ahli Bismilah![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Opet mitomani jašu, golman Bmoutha, ekipe koja je prodrmana, stvarno?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- invincible1921
- Kontakt:
Malo je off ali me bas zanima kada istice mandat lopovu begicu? Imaju li ovi uhljebi mandat uopste u savezu ili ce do 105te biti tu? Ko bi ga mogao naslijediti i kada?
NEMA NAZAD
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Na mjesto predsjednika NS/FS BiH, sa mandatom od četiri godine izabran je na Skupštini NS/FS BiH, održanoj 13. 12. 2012.godine.
22. decembra 2016. godine Skupština NS/FS BiH mu je još jednom izglasala povjerenje za predsjednika Saveza u periodu od 2016. do 2020. godine.
Eto tako pise na stranici saveza. Zaposlen na aerodromu kao izvrsni direktor saobracaja

22. decembra 2016. godine Skupština NS/FS BiH mu je još jednom izglasala povjerenje za predsjednika Saveza u periodu od 2016. do 2020. godine.
Eto tako pise na stranici saveza. Zaposlen na aerodromu kao izvrsni direktor saobracaja
NEMA NAZAD
Nije Bega lopov, samo uzima što mu pripada
tz tz tz tz tz tz
Onaj Ahmedhodzic igra trenutno za Svedsku protiv Moldavije.Koliko sam upratio igraju im igraci vecinom iz svedske lige.Je li izgubljen za nas ili je ono kao sto su kod nas igrali igraci iz PL u Americi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako se odazvao svedima. Goni ga

K'o pekmec Tankovic izvikani svedski messi

Stvarno mi je cudno da necemo igrati nijednu prijateljsku utakmicu prije Baraza.
Znam da FIFA nema nikakav termin sve do marta za prijateljske ali mislim za reprezentacije u barazu moraju makar dati termin jedan u februar.
Kad bi gleda igraci u formi trenutno ovako bi prvi 11 stojali.
-------------------------Begovic---------------------------
Kvrzic--Memisevic--Mihojevic--Kolasinac
-------------------Cimirot--Pjanic----------------------
Visca----------------Gojak----------Lulic/Duljevic
-------------------------Dzeko-------------------------------
--------------------------Pjanic----------------------------
-----------------Krunic----------Gojak-----------------
Visca----------------------------------Lulic/Duljevic
---------------------------Dzeko---------------------------
Ludo je spominjati Lulica ali zaista mislim da jos malo moze pruziti reprezentaciji do zavrsetak EURO.
A poslje EURO dati ugovor Bajevic za naredni ciklus za svjetskog i dovesti nove mlade igrace.
Sad gledam Anel Ahmedhodzic odigrao je u prvi 11 za svedsku sinoc protiv moldavije...steta.
Zato moramo sto prije dovesti
Hadzikadunica
Burnica
Dedica
Omeragica
Gazibegovica
i naravno dovesti, Dilavera, Arslanagica.
Isto bi pogledao Silvije Begica.
Znam da FIFA nema nikakav termin sve do marta za prijateljske ali mislim za reprezentacije u barazu moraju makar dati termin jedan u februar.
Kad bi gleda igraci u formi trenutno ovako bi prvi 11 stojali.
-------------------Cimirot--Pjanic----------------------
Visca----------------Gojak----------Lulic/Duljevic
-------------------------Dzeko-------------------------------
--------------------------Pjanic----------------------------
-----------------Krunic----------Gojak-----------------
Visca----------------------------------Lulic/Duljevic
---------------------------Dzeko---------------------------
Ludo je spominjati Lulica ali zaista mislim da jos malo moze pruziti reprezentaciji do zavrsetak EURO.
A poslje EURO dati ugovor Bajevic za naredni ciklus za svjetskog i dovesti nove mlade igrace.
Sad gledam Anel Ahmedhodzic odigrao je u prvi 11 za svedsku sinoc protiv moldavije...steta.
Zato moramo sto prije dovesti
Hadzikadunica
Burnica
Dedica
Omeragica
Gazibegovica
i naravno dovesti, Dilavera, Arslanagica.
Isto bi pogledao Silvije Begica.
Pa kako će ti dati termin pored klupskih obaveza i takmičenja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ludost je izostaviti Krunica iz prvih 11.
Ja bi stavio mladjeg na Beka od Kvrzica pod 1,drugo u kakvoj je to on formi bogati.
Ako opet bude igrao Elvis ispred Radeta, ili Cimirot nabijem i selektora i savez i fudbal.
Uostalom gdje bio Bajevic do sada. Hajde bogati, vidio baraz, poslije jos kuci obje ko veli ima sanse pa prodje prodje.
Da smo ispali iz svih kombinacija ne bi on vidio klupe vadio bi se na godine, bolest obaveze....et ne bi ja.
Kako god ovo je zalazak nase repke.
Begovic i corav je bolji golman od Sehica, pa covjek je zauzeo mjesto u top 10 u Engleskoj u zadnjoj deceniji po broj odbrana.
Ja bi stavio mladjeg na Beka od Kvrzica pod 1,drugo u kakvoj je to on formi bogati.
Ako opet bude igrao Elvis ispred Radeta, ili Cimirot nabijem i selektora i savez i fudbal.
Uostalom gdje bio Bajevic do sada. Hajde bogati, vidio baraz, poslije jos kuci obje ko veli ima sanse pa prodje prodje.
Da smo ispali iz svih kombinacija ne bi on vidio klupe vadio bi se na godine, bolest obaveze....et ne bi ja.
Begovic i corav je bolji golman od Sehica, pa covjek je zauzeo mjesto u top 10 u Engleskoj u zadnjoj deceniji po broj odbrana.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Zato mi se ova druga formacija svidja sa Krunicem, neko ko je clan i igra redovno za milan mora biti u prvi 11.Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 jan 2020, 13:25Ludost je izostaviti Krunica iz prvih 11.
- akisarajevo92
- Kontakt:
mali pogled u buducnost i finale EP-a 2020.

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.