Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
cekam informaciju kolko je pjanic pretrco posto ga nisam vidio puno sa loptom da ga kometator spomene
4-0 Dinamo 

Ovo da se desilo na tekmi PSG-Real svirao bi faul.akisarajevo92 je napisao/la:
4-0 jbt
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bayo zigu zigu al ne moze nikako da svrsi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dobro je. Jović je živ ipak.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Aaaaaaaaaaa Orsicu doktoree
15.10.2013.
Utefteri mu iksic ondaBoixosNois1899 je napisao/la:Dobro je. Jović je živ ipak.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da imaš pametnijeg posla ne bi se uopće upuštao u ovu raspravu iz koje izlaziš popišan jer kao što si i sam napisao blage veze nemaš na što se oluja sa istoka odnosi i nasjeo si na ovih par što trolaju o tome jer vjerojatno ni oni nisu od početka pratili o čemu se radi.Epidaurus je napisao/la:Inace nemam pametnijieg posla u zivotu nego razbijati glavu kakvu li skrivenu poruku nose nebulozni hashtagovi lika poput tebe.SiamoNoi je napisao/la: Odlično s obzirom da si ovim i jučerašnjim postovima pokazao da blage veze nemaš što je oluja sa istoka.
I kakve veze imam sa Prčijom?Ljudi su htjeli klub zasnovan na najvecem kriminalu u povijesti nogometa,sad neka gutaju **** ostatak života.Meni je savjest čista.
Lijepo gutaju gov.na, nije im bilo dovoljno sto su proizveli okosnicu viceprvaka svijeta pa su sad odlucili da prave i buduce nosioce spanske reprezentacije
Čak i da se odnosi na ono što si pomislio da se odnosi onda je ova rečenica idealna u toj situaciji:
Isto se u neku ruku moze primijeniti na ovo drugo.Da ne upadaš ko padobranac mozda bi negdje onako još prije početka prošle sezone mogao pročitat od nekog Siama da je Bjelica najbolje što se desilo ovdje i da klub sa njim oslobođen okova psihopata moze napraviti rezultat.Slobodno potraži postove,ionako nemaš pametnijeg posla.akisarajevo92 je napisao/la:ograniceni bosnjo koji gradi misljenje po jednoj utakmici, tipicno
Kakvo primanje momka, strašno.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Dinamo osvaja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Penal za NapoliDerdiyok je napisao/la:Ovo da se desilo na tekmi PSG-Real svirao bi faul.akisarajevo92 je napisao/la:
4-0 jbt
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Daćemo mu do kraja utakmice da pokaže šta zna.Derdiyok je napisao/la:Utefteri mu iksic ondaBoixosNois1899 je napisao/la:Dobro je. Jović je živ ipak.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A koja je ciganija ovaj Atletico, zar ovo može ovoliko
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dinamo, u raji poznatiji kao Ajax.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I na kraju dodju debili i yebu Mamicu od do. 

15.10.2013.
Sta Zapata ofula
a sta odbrani Livakovic

-
- Kontakt:
A odbrane bgt dragi, sta je ono 

Kakva odbrana Livakovića, da je to uradio golman Liverpoola tri mjeseca bi se vrtilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.