SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Amara Osima za gosta-komentatora!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Amara Osima za gosta-komentatora!

Zarathustra
High je napisao/la:Amara Osima za gosta-komentatora!

I aBd buduceg trenera U19 selekcije BiH. Zasluzio je to.

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Igra li Kvrzic veceras?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Treba Rahimica na stopera stavit.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Moze, samo ako ce odgovoriti na pitanje kako je uspio postati daleko trofejniji od FK Sarajevo.High je napisao/la:Amara Osima za gosta-komentatora!
Životni saputnik! 1921
kakav rahimic, staviti ahmetovica da glumi barbarezamiky_hz je napisao/la:Treba Rahimica na stopera stavit.
Pa ako ces iskreno jednom prolikom, jedan dio utakmice (za Sarajevo) je igrao na toj poziciji i mogu ti reci pocistio je sve sto je islo unutra.Fizicki i lici na stoperaTristan10 je napisao/la:kakav rahimic, staviti ahmetovica da glumi barbarezamiky_hz je napisao/la:Treba Rahimica na stopera stavit.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pomijeriše termin utakmice , koliko je to po našem 2:30 ili 3:30.
Mislim da je 2:30, užasan termin budiš se usred noći, a kada završi, kasno za na spavanje a rano da doćekaš jutro.
Ako je tako, nije im to trebalo
Mislim da je 2:30, užasan termin budiš se usred noći, a kada završi, kasno za na spavanje a rano da doćekaš jutro.
malo sam se nasalio, nikad necu zaboraviti kad je Baka stavio Barbareza kao liberomiky_hz je napisao/la:Pa ako ces iskreno jednom prolikom, jedan dio utakmice (za Sarajevo) je igrao na toj poziciji i mogu ti reci pocistio je sve sto je islo unutra.Fizicki i lici na stoperaTristan10 je napisao/la:kakav rahimic, staviti ahmetovica da glumi barbarezamiky_hz je napisao/la:Treba Rahimica na stopera stavit.

20:06 po njihovom, 3:06 po nasem vremenu.Esport je napisao/la:Pomijeriše termin utakmice , koliko je to po našem 2:30 ili 3:30.
Tristan10 je napisao/la: malo sam se nasalio, nikad necu zaboraviti kad je Baka stavio Barbareza kao libero

Ali meni Baka nije bio los selektor, u stvari najbolji poslije Cire, samo sto ce mu taj "manevar" ostati za urezan u karijeri.
Odlican Baka, nema sta. U ono doba sa onakvim savezom i igracimaDrFilgud je napisao/la:Tristan10 je napisao/la: malo sam se nasalio, nikad necu zaboraviti kad je Baka stavio Barbareza kao libero![]()
Ali meni Baka nije bio los selektor, u stvari najbolji poslije Cire, samo sto ce mu taj "manevar" ostati za urezan u karijeri.

- Goalgetter
- Kontakt:
Stavio ga je i Klaus Topmöller kao libera u HSV. Ne znam koji je prvi to uradio Baka ili Topmöller.DrFilgud je napisao/la:Tristan10 je napisao/la: malo sam se nasalio, nikad necu zaboraviti kad je Baka stavio Barbareza kao libero![]()

Pomjerena tekma.Pocinje u 03 06
da znate

Sarajevo ljubavi moja.
Ko ce nam igrati drugog stopera?
Je l' to Baho javio?sonpenn je napisao/la:Pomjerena tekma.Pocinje u 03 06da znate
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
http://****/promijenjen-termin-meca-bih-meksiko/Pivopija je napisao/la:Je l' to Baho javio?sonpenn je napisao/la:Pomjerena tekma.Pocinje u 03 06da znate
Sarajevo ljubavi moja.
besirevic vjerovatnoVucevich je napisao/la:Ko ce nam igrati drugog stopera?
Zarathustra
- bosnacazin
- Kontakt: