NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
Onaj idiot javno pljuje po igraču kojeg pokušava trejdati. Gdje logika završava, Sunsi počinju. Produžite ga na još 10 godina, i ne zaslužujete bolje.
Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
Ti ko da neko od nas zali za njim. Ako su mu fakat nudili to onda su moje sumnje da nisu imali pojma sta rade preko ljeta tacne.alemsa je napisao/la:Da e, direktno iz coj'kovih usta, nije spekulacija niti bilo sta, govori Jay Z-iju u studiju, "imam 4 opcije: 210 miliona Clippa, Spurse, Houston i Boston, s Clippama mi se ne igra isti fazon ali mi se i ne ide zbog djece, Spursi da ali ljudi misle da ce Pop trenirat jos godinu-dvije, tako da to nije ista ekipa bez njeg (ocigledno da unutar nba to kruzi @nezalaganje),Boston mi daje mix signale, a Houston mi je interesanta opcija, jer ima nekoliko godina kako mi je dojadilo imat loptu u rukama nonstop, plus sam blizak sa Arizom, i juce sam se cuo s Hardenom, veceras cu se vidjet s njim".Quinlan je napisao/la:Ne vjerovatno će "pusiti" tvoju priču, a ne priču iz dokumentarca sa ESPN-aNEZALAGANJE je napisao/la: Halal vam bio i 200mil koje ce vam uzeti na ljeto sa 33 god.Usput,zar stvarno "pusis" njegovu pricu da mu je bitno ko ce biti u SA kad on bude imao 36 god,ako racunamo eto da Pop tada ide, iako nigdje to nije izjavio!?
To je sve snimano prije nego sto je bilo sta bilo zvanicno
Druga je stvar sto je on konacno shvatio da s loptom nije dovoljno kvalitetan pa je otisao u ekipu koja ima mozda i najboljeg igraca s loptom u NBA.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
pa ti si isto tako bio itekako za trade LMA pa sta? drugo je za sta si ti, a ne shvatam sto prebacujes covjeku da je "popusio" pricu znaci direktno od CP3-a, jer ipak je tebe trebao pitat i tvoje misljenje je ispravnoNEZALAGANJE je napisao/la:Ja nisam nista tvrdio u vezi Paula,ali posto historija SA govori da su se vec jednom okrenuli svom mladom PGu umjesto dovodjenjem All stara pod svaku cijenu,vjerovacu dosljednosti fransize.
Usput,sta je trebao pricati u dokumentarcu,zelio sam vise u SA,ali jbg sad sam ovdje?Kakvo razmisljanje.
EDIT:Lazem da nisam tvrdio nista u vezi Paula.
Jesam ovo,juna mjeseca ove godine.NEZALAGANJE je napisao/la:Zaobidje nas Paul,hvala Bogu .
drugo je reci sreca nek nije potpisao za nas nije mi on za SA i to je to, tvoje misljenje, a ne reci da je popusio pricu da je SA htjeo CP3-a, a ovaj id odbio jer ipak ti u svojoj glavi si skontao da nisu ga htjeli i to je ono ispravno
zanimljivo da sada fakti su se izgubili i to fakti koje je CP3 rekao na ESPN-u, a vaznije je gatanje o dosljednosti fransize

isto je zanimljivo kako se niko od fanova Bostona nije javio da nam objasni da nisu ni oni htjeli CP3-a jer blablabla... i da CP3 laze

jbtClutch je napisao/la:Odbrana Minnesote sinoc![]()
Pacers shot an incomprehensible 77% in the 2nd half vs. Minnesota. I'm not sure how many times that'll have to be read to sink in.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Utah je trenutno ozbiljnija od Minesote
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kawhi je napisao/la: Ti ko da neko od nas zali za njim. Ako su mu fakat nudili to onda su moje sumnje da nisu imali pojma sta rade preko ljeta tacne.
Druga je stvar sto je on konacno shvatio da s loptom nije dovoljno kvalitetan pa je otisao u ekipu koja ima mozda i najboljeg igraca s loptom u NBA.

Toliko je los s loptom
Hm, da li su Blake i DJ bili ovih 6 sezona tu? Eno opet ce u PO i to nece pasti nista.alemsa je napisao/la:Kawhi je napisao/la: Ti ko da neko od nas zali za njim. Ako su mu fakat nudili to onda su moje sumnje da nisu imali pojma sta rade preko ljeta tacne.
Toliko je los s loptom
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Koliko chokanja bez Paula?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jesam,bio sam za trejd LMAa,ali sam onda jos jula mjeseca ove godine napisao ovo:Quinlan je napisao/la: pa ti si isto tako bio itekako za trade LMA pa sta? drugo je za sta si ti, a ne shvatam sto prebacujes covjeku da je "popusio" pricu znaci direktno od CP3-a, jer ipak je tebe trebao pitat i tvoje misljenje je ispravno
drugo je reci sreca nek nije potpisao za nas nije mi on za SA i to je to, tvoje misljenje, a ne reci da je popusio pricu da je SA htjeo CP3-a, a ovaj id odbio jer ipak ti u svojoj glavi si skontao da nisu ga htjeli i to je ono ispravno
zanimljivo da sada fakti su se izgubili i to fakti koje je CP3 rekao na ESPN-u, a vaznije je gatanje o dosljednosti fransize![]()
isto je zanimljivo kako se niko od fanova Bostona nije javio da nam objasni da nisu ni oni htjeli CP3-a jer blablabla... i da CP3 laze
Dakle,osjetio sam da se stvari mijenjaju,sto se i vidi na njegovoj igri s pocetku ove sezone,kao i da ce ostati,sto je potvrdila ekstenzija njegovog ugovora.NEZALAGANJE je napisao/la:Licno mislim da ce on ostati kod nas i poslije ove sezone.Nesto mi govori da ce srediti neke stvari u svojoj glavi...

Sto se tice toga da vise vjerujem dosljednosti fransize kao sto je SA, nego li Paulu,mogu reci ovo...
Prvo,on je jos za vrijeme snimanja tog dokumentarca vrlo dobro znao gdje ce,a drugo,ako mu se u SA nije islo zato sto ce Pop tu biti samo 1-2 godine,onda on ili nije raspolagao pravim podacima(posto Pop s ovom sezonom ima jos 2 god ugovora sto prostom matematikom dovodi do broja 3 uz mogucnost produzenja, jer ce 2020 voditi repku) ili je jednostavno samo bubnuo neki razlog kontra SA kako bi odluka u korist HOU izgledala ljepse.

uglavnom zakljucak je CP3 laze? i svi koji su gledali to i povjerovali tj. kako si ti ono reko popusili tu pricu su glupani, a CP3 lazov veliki jer ipak u tvojoj glavi to neka logike pa onda samim tim nije istina?
u krajnjem slucaju trebamo tebi vjerovati, a ne CP3-u?
u krajnjem slucaju trebamo tebi vjerovati, a ne CP3-u?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
U krajnjem slucaju mi nisi odgovorio na pitanje...Zar zaista mislis da je toliko neinformisan pa ne zna koliko ce jos Pop biti u SA ili namjerno daje izjave o tome kako je bas HOU i bio veliki favorit,a ova 2 ostala tima imala mane!? To kad odgovoris onda mozemo pricati da li laze ili to svjesno radi,jer i svaki naivac na ovom svijetu zna da uvijek hvalis nesto za sta si se u svojoj glavi vec odlucio...
To kazem,jer je njegova izjava u tom.dokumentarcu tipicna ona kad neki igrac potpise za neki klub pa onda izjavi nesto tipa oduvijek sam se divio ovoj organizaciji bla bla.Dakle,klasicna slatkorjecivost.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 25 okt 2017, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
@nezalaganje ta konverzacija sa Jay-Z je snimljena 28og Juna, znaci prije free agency, dok se jos spekulisalo. Niti je bio clan Raketa niti je bio obavezan da kaze bilo sta
@kawhi
Pa ko je imo loptu? Kontradiktiras sam sebe
@kawhi
Pa ko je imo loptu? Kontradiktiras sam sebe
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@alem Vjeruj mi da je on jos tada znao gdje ce!?Odluke ovakve magnitude,gdje selis svoju familiju i pocinjes iznova se ne donose preko noci.Nema drugog objasnjenja,s obzirom da valja gluposti o Popu.Ja ne sumnjam da ga je SA kontaktirao,ali mislim da to ipak nije bilo toliko ozbiljno,jer da jeste,definitivno bi znao koliko Pop ostaje,a ne ovako iznosio netacne podatke.
Primjera radi,Aldridge je prije potpisa za SA dobio obecanje Popa da ce ovaj ostati tu cijeli njegov ugovor.
Primjera radi,Aldridge je prije potpisa za SA dobio obecanje Popa da ce ovaj ostati tu cijeli njegov ugovor.

dakle, paul laze da je imao ponudu spursa?NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne sumnjam da ga je SA kontaktirao,ali mislim da to ipak nije bilo toliko ozbiljno
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne laze,nego pregovori nisu usli u ozbiljnu fazu jer bi u tom slucaju znao koliko ce Pop jos voditi SA.Cista logika.KK_Bosna je napisao/la:dakle, paul laze da je imao ponudu spursa?NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne sumnjam da ga je SA kontaktirao,ali mislim da to ipak nije bilo toliko ozbiljno
Bgm ja nekad pomislim da @Nezalaganje svaki dan s RCem i Popom pije kafe pa zna sta je Pop isplanirao za naredih 5 godina.
a u koju su fazu usli onda? cistacica ga u prolazu pitala "ej chrise, hoces li da dodjes ovamo kod nas?"NEZALAGANJE je napisao/la:Ne laze,nego pregovori nisu usli u ozbiljnu fazu jer bi u tom slucaju znao koliko ce Pop jos voditi SA.Cista logika.KK_Bosna je napisao/la:dakle, paul laze da je imao ponudu spursa?NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne sumnjam da ga je SA kontaktirao,ali mislim da to ipak nije bilo toliko ozbiljno
ako covjek kaze da na stolu ima 4 ponude, znaci sve 4 su itekako konkretne... a njegovo je licno misljenje da nema nista od 5-godisnjeg ugovora ako mu pop ode nakon 2. ili 3. sezone
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Ne vjerujem da je znao, pogledaj pa zakljuci sam. Blizak je sa Jay Z, rece da mu je k'o mentor, i doso njemu i rekao mu to sto sam napiso, Jay Z mu reko poznajen te vrlo dobro, u Clippama nes biti sretan, 200 ili 150 miliona ti ne pravi razliku. Cp3 kad mu je spominjo Boston, govori daju mi mix signale, cast hoce cas kao ne znaju, ono reci mi za sigurno, tako da Boston nije uzeo za ozbiljno, ove 3 ekipe jeste.NEZALAGANJE je napisao/la:@alem Vjeruj mi da je on jos tada znao gdje ce!?Odluke ovakve magnitude,gdje selis svoju familiju i pocinjes iznova se ne donose preko noci.Nema drugog objasnjenja,s obzirom da valja gluposti o Popu.Ja ne sumnjam da ga je SA kontaktirao,ali mislim da to ipak nije bilo toliko ozbiljno,jer da jeste,definitivno bi znao koliko Pop ostaje,a ne ovako iznosio netacne podatke.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 25 okt 2017, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
pa ocigledno da oni u NBA koji su tamo svaki dan, igraci koji se susrecu sa njim i sa svima ostalim znaju bolje kakvo je stanje, ne znam kako ces ti znati bolje nego oni koji su u centru te cijele price i znaju sta se suskaNEZALAGANJE je napisao/la:U krajnjem slucaju mi nisi odgovorio na pitanje...Zar zaista mislis da je toliko neinformisan pa ne zna koliko ce jos Pop biti u SA ili namjerno daje izjave o tome kako je bas HOU i bio veliki favorit,a ova 2 ostala tima imala mane!? To kad odgovoris onda mozemo pricati da li laze ili to svjesno radi,jer i svaki naivac na ovom svijetu zna da uvijek hvalis nesto za sta si se u svojoj glavi vec odlucio...To kazem,jer je njegova izjava u tom.dokumentarcu tipicna ona kad neki igrac potpise za neki klub pa onda izjavi nesto tipa oduvijek sam se divio ovoj organizaciji bla bla.Dakle,klasicna slatkorjecivost.
da ima ugovor na 10 godina jos, on ako hoce moze otici nakon ove sezone, a isto tako moze ostati jos 10 godina, ali ocigledno da ima osnova za ono sto prica
hajde kad ovdje si uvijek u pravu kad neko nesto napise pa si poklopac, ali brate dragi shvatas li ti da niko nece popusiti tvoju pricu?
covjeka ste htjeli, on nije htjeo u SA i ti budi dalje u zabludi da CP3 laze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.