Nije mi jasno zasto to rade,imaju dva kanala mogu pustiti obje u isto vrijeme,imaju ovaj BHT HD i ovaj "obicni" .Zar nije lakse da tako rasporede tekme umjesto sto ce raditi odmah snimke.Fikret1946 je napisao/la:Debili sa BHT-a u prenose Hrvatska-Island, a u snimku Nigerija-Argentinaiako ce vjerovatno ta utakmica vise odlucivati, j3bale vas komsije
Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Rusija 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu - Rusija 2018.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovako kvalitetnije popune program u većem vremenskom intervalu.miky_hz je napisao/la:Nije mi jasno zasto to rade,imaju dva kanala mogu pustiti obje u isto vrijeme,imaju ovaj BHT HD i ovaj "obicni" .Zar nije lakse da tako rasporede tekme umjesto sto ce raditi odmah snimke.Fikret1946 je napisao/la:Debili sa BHT-a u prenose Hrvatska-Island, a u snimku Nigerija-Argentinaiako ce vjerovatno ta utakmica vise odlucivati, j3bale vas komsije
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prvenstvo je odlicno
Vidjeli smo manje golova nego u Brazilu u ovoj fazi, al nije bilo tekme bez golova sto je u neku ruku fenomen, posebno za ovaj nivo i ulog za koji se igra.
Najveci plus je VAR apsolutno, i cinjenica da skoro pa nema 'repova' nakon tekmi. Bilo je i iznenadjenja, i golova u zadnjoj minuti, i lijepih slobodnjaka... Ja sam zadovoljan

Najveci plus je VAR apsolutno, i cinjenica da skoro pa nema 'repova' nakon tekmi. Bilo je i iznenadjenja, i golova u zadnjoj minuti, i lijepih slobodnjaka... Ja sam zadovoljan

- Fikret1946
- Kontakt:
Na stranici BHT-a ?Raonffa je napisao/la:Moći ćeš na njihovoj stranici gledati bilo koju tekmu.mirgerr je napisao/la:I ja gledam i ne vjerujem.Fikret1946 je napisao/la:Debili sa BHT-a u prenose Hrvatska-Island, a u snimku Nigerija-Argentinaiako ce vjerovatno ta utakmica vise odlucivati, j3bale vas komsije
Znas da ce Hrvati najvjerovatnije dobiti i da su vec prosli dalje, a sa druge strane Gaucosi moraju dobiti da prodju i sigruno da ce biti bolja utakmica, al jok. Garant opet zbog tih "susjedskih" odnosa da cemo biti uskraceni za bolju tekmu.
Sreca imaju streamovi.
- Barbarossa
- Kontakt:
Most key passes at the 2018 FIFA World Cup - after matchday two:
9 • Kevin de Bruyne
7 • Joshua Kimmich (laž vjerovatno)
7 • Thomas Müller
7 • Kieran Trippier
7 • Coutinho
7 • Neymar
9 • Kevin de Bruyne
7 • Thomas Müller
7 • Kieran Trippier
7 • Coutinho
7 • Neymar
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Kako komeSlevinKelevra je napisao/la:Prvenstvo je odlicnoVidjeli smo manje golova nego u Brazilu u ovoj fazi, al nije bilo tekme bez golova sto je u neku ruku fenomen, posebno za ovaj nivo i ulog za koji se igra.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da, tako su rekli, ako nisu slagaliFikret1946 je napisao/la: Na stranici BHT-a ?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
E kako mi idu na qurac ove debilne statistike, kao da je kosarka jbt. Cuj 'Key passes'Barbarossa je napisao/la:Most key passes at the 2018 FIFA World Cup - after matchday two:
9 • Kevin de Bruyne
7 • Thomas Müller
7 • Kieran Trippier
7 • Coutinho
7 • Neymar

Takozvane "predasistencije"SlevinKelevra je napisao/la:E kako mi idu na qurac ove debilne statistike, kao da je kosarka jbt. Cuj 'Key passes'Barbarossa je napisao/la:Most key passes at the 2018 FIFA World Cup - after matchday two:
9 • Kevin de Bruyne
7 • Thomas Müller
7 • Kieran Trippier
7 • Coutinho
7 • Neymar

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Moram priznati da mi je ova slika u kombinaciji s naslovom (ili naslov u kombinaciji sa slikom) izmamila osmijeh na lice. On ne da ne bi napadao, nego bi se povukao nakon 5. minute

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Televizija je skupa igračka. BHT je na koljenima već duže, dugovi ogromni. Zahvaljujući srpskim firmama uspjeli su otkupiti prava. Inače bi prvenstvo gledali preko strima. Nažalost.Fikret1946 je napisao/la:Debili sa BHT-a u prenose Hrvatska-Island, a u snimku Nigerija-Argentinaiako ce vjerovatno ta utakmica vise odlucivati, j3bale vas komsije
Poslodavac, kao i svaki drugi gleda korist. Sponzori diktiraju redoslijed. A sponzora nema ako nema publike. Nigerijaca i Argentinaca u BiH na prste jedne ruke. Pri tome ne treba zaboraviti da je Bht RAK-u dostavio papir na kojem je svim drugim televizijama zabranjeno prikazivanje sadržaja sa SP.
Tako da, iluzorno je očekivati da ne prenose Hrvate ili Srbe... da ne govorim da su im te utakmice i najgledanije.
A nema dileme da je meč Argentina-Nigerija puno zanimljiviji.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Neka.Ionako im je zadnje veliko takmicenje koje prenose.Poslije toga ako bog da insallah katanac.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pogba ne pije.TonySosa je napisao/la:
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
O ne, šta ćemo sad?mirgerr je napisao/la:Pogba ne pije.TonySosa je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nije to alkohol, to je sok od maline, cuo da je malinarstvo u Zenici palo na niske grane pa daje podsticaje malinarima.mirgerr je napisao/la:Pogba ne pije.TonySosa je napisao/la:
Nista, treba novu sliku pravitiKawhi je napisao/la:O ne, šta ćemo sad?mirgerr je napisao/la:Pogba ne pije.TonySosa je napisao/la:

Spamm
Spamm
Šta'e ovo Kroos zvao taxi Salahu jel
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A i Eriksen nije viking.mirgerr je napisao/la: Nista, treba novu sliku praviti
Ramos vozi taxi.Derdiyok je napisao/la:Šta'e ovo Kroos zvao taxi Salahu jel
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ispali dosad:
Egipat: Loša repka, igra i moral ovisi o jednom igraču. Ne može se tako nigdje, horor na kraju. Vidi se to neiskustvo igranja velikih takmičenja.
Saudija: Napraviti doček u Meki, i to tavafom. Eto toliko su dobri generalno da im je ovo ispadanje uz tri boda historijski uspjeh.
Iran, Maroko, Peru: Timska igra na najjače a ostalo tanko. Džaba sve kad nema dobrih individualaca, bez njih 4-5 nema ništa.
Kostarika: Ko i hoćemo ali ne možemo.
Koreja: Još nismo ispali.... ali uskoro ćemo. Vidi gore iznad.
Tunis: Katastrofalna taktička nedisciplina i plan igre. Valjda znaš šta možeš a šta ne. Katastrofa.
Panama: Provozat ih kanalom gore, dole par puta za ovo. Njima je šut na gol uspjeh a Ameri prifatite se svog fudbala, nije ovo za vas.
Poljska: Najgora repka SP-a. Repka puna drvljadi. U 10 tekmi kvala se možeš švercat a ovdje ne.
Egipat: Loša repka, igra i moral ovisi o jednom igraču. Ne može se tako nigdje, horor na kraju. Vidi se to neiskustvo igranja velikih takmičenja.
Saudija: Napraviti doček u Meki, i to tavafom. Eto toliko su dobri generalno da im je ovo ispadanje uz tri boda historijski uspjeh.
Iran, Maroko, Peru: Timska igra na najjače a ostalo tanko. Džaba sve kad nema dobrih individualaca, bez njih 4-5 nema ništa.
Kostarika: Ko i hoćemo ali ne možemo.
Koreja: Još nismo ispali.... ali uskoro ćemo. Vidi gore iznad.
Tunis: Katastrofalna taktička nedisciplina i plan igre. Valjda znaš šta možeš a šta ne. Katastrofa.
Panama: Provozat ih kanalom gore, dole par puta za ovo. Njima je šut na gol uspjeh a Ameri prifatite se svog fudbala, nije ovo za vas.
Poljska: Najgora repka SP-a. Repka puna drvljadi. U 10 tekmi kvala se možeš švercat a ovdje ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.