BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Mislim da bi trebala Sloboda dat Faceu ili OBNu nešto sa Sašom izmajmunisat, ako ne onda neki stream ugovorit sa sportsport.ba bi bilo dobro, jer bolje dat besplatno SS.ba nego onim majmunima sa BHRT.
Jer ono bilo bi super odgledat sto vise nasih utakmica
- Stone Island
- Kontakt:
Hajde nek se izjasni neko od RA po ovom pitanju??? Sta je bilo na luckom mostu?????4040deuce je napisao/la:[quote="HNKBranitelj"sta bi neki dan na luckom mostu kada ste cekali ultrase da se vrate sa turnira vtb, pa ste dobili batina i bjezali preko luckog mosta, al trojica su ostala lezat, jesi i ti bio ??Bliss je napisao/la:
Ja govorim za ovaj dio grada koji ima navijacku tradiciju od 1981. Ovi novokomponovani ne znaju nista.

Na Luckom mostu nije bilo nista.
O đesi terror machine nismo te prepoznaliMuerte je napisao/la:Levatu jedan 2x smo igrali protiv zidova. U Evropi idu gdje smiju. A vas pic.ke prepasti dovoljno zapaliti baklju na tuđem terenu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta kazes, manji od makovog zrna ? Istrazi malo, ne lupaj majke ti, dosta te jeMuerte je napisao/la:Poljaci normalan svijet nece nikad napasti. Doci ce ko turisti neorganizovano malo oblijetat po Mostaru, provocirati i to je to.
Fukare sjebane ko da poljaci dolaze
Zidovi zaobilaze BiH, a van Izraela su manji od makovog zrna. Opustite se ba.
Zrinjski minimalne sanse za prolaz. Mozda im se posreci ko protiv Partizana. Sloboda neka je Makabi izbjegla sa ovim mogu izaci nekako na kraj. Vece sanse nego Zrinjski
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Signore je napisao/la: Pa pogledaj i rezultate prije, 2-1 i 0-1, ukupni skor 2-2. Svaki rezultat se pise u smislu Dudelange - Protivnik kuci 1-0, vani 1-0, ukupno 2-0![]()
A imam neki filing da ce Dudelange stvarno proci ove
Jes', jes', dobro ste, ja fulioPitarBordo je napisao/la: Kad si već postavio, mogao si pogledati da sve utakmice iznad su tako računali, prvo svoje golove, pa golove protivnika, a rubrikama odvojili šta je kod kuće šta na strani.
Druga je priča što je rezultat za tu tekmu uopšte već ubačen.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- PitarBordo
- Kontakt:
Desi se i najboljim.Mokroguz je napisao/la: Jes', jes', dobro ste, ja fulio![]()

Samo Saraj'vo.
Ma ne trebaju dati nikome dok im ne plati regularno. Mislim da bi Face mogao uletiti, jer imaju oni interes za takve stvari. Inace, ja planiram gledati uzivo, pozelio sam se utakmica na BP. Celika ne gledam radi bojkota, a repka nije odavno igrala.. tako da jedva cekam Sloboda protiv ciffutaWolfOfWallStreet je napisao/la:Mislim da bi trebala Sloboda dat Faceu ili OBNu nešto sa Sašom izmajmunisat, ako ne onda neki stream ugovorit sa sportsport.ba bi bilo dobro, jer bolje dat besplatno SS.ba nego onim majmunima sa BHRT.
Stone Island je napisao/la:Hajde nek se izjasni neko od RA po ovom pitanju??? Sta je bilo na luckom mostu?????4040deuce je napisao/la:[quote="HNKBranitelj"sta bi neki dan na luckom mostu kada ste cekali ultrase da se vrate sa turnira vtb, pa ste dobili batina i bjezali preko luckog mosta, al trojica su ostala lezat, jesi i ti bio ??Bliss je napisao/la:
Ja govorim za ovaj dio grada koji ima navijacku tradiciju od 1981. Ovi novokomponovani ne znaju nista.![]()
![]()
![]()
![]()
Na Luckom mostu nije bilo nista.[/quote]
Ma pusti bola cobana vidis da ne poznaje grad sekunde. I ja sam se nasmijao tom pokusaju laži jer odem cesto u KN na piće. Cuj na lučkom mostu. Pa gdje su igrali u šantiča parku

U vezi poljaka ma neka dođu jedno sam siguran a to je da se nece dobro provest. Mostar nikad nije bio pickasta sredina bez obzira u koji god dio grada poljska gorila dosla. Yebat im treba majku usta. Bit ce gutavo ali ce ga i oni popušit momacki
Vise ce kola odigrat dzumhur na wimbldonu neg neki nas klub u evropi al sretno svima
izuzev sirokom svi padaju na prvom frontu
izuzev sirokom svi padaju na prvom frontu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Za vas se moze reci da ste cobani ali ipak imate majmunolike glave, valjda takav genetski kod u POdveležju, jbga kad vam je jedina zanimacija k.aranje koza gore.(kozojebi)Cocaine je napisao/la:
Ma pusti bola cobana vidis da ne poznaje grad sekunde. I ja sam se nasmijao tom pokusaju laži jer odem cesto u KN na piće. Cuj na lučkom mostu. Pa gdje su igrali u šantiča parku![]()
koji brnjo došlo ne poznavaoc sopstvenog grada u koji je šljego
![]()
U vezi poljaka ma neka dođu jedno sam siguran a to je da se nece dobro provest. Mostar nikad nije bio pickasta sredina bez obzira u koji god dio grada poljska gorila dosla. Yebat im treba majku usta. Bit ce gutavo ali ce ga i oni popušit momacki

Fino ste cekali na bulevaru pa kad su vam izletili trka na lucki most,gdje su vas stigli pa po glavi, a stanoviti AliHamza osto lezat sa jos dva "druga" na podu, a ostali u nastavili "sprint" ,jbga duge pruge bile

P.S nauci se citirat
HNK Branitelj Mostar 1992
Moze li se Bilino Polje napuniti u 1.pretkolu ? Ovo je za Slobodu historijski uspjeh, Zenica nije daleko, protivnik je relativno atraktivan a sigurno ce i odreden broj domacih odluciti pogledati utakmicu.
Treba pricekati informaciju o cijenama ulaznica, ali ako ne bude barem 8000-10000 na stadionu to ce biti veliko razocarenje i veliki poraz s navijackog aspekta.
Treba pricekati informaciju o cijenama ulaznica, ali ako ne bude barem 8000-10000 na stadionu to ce biti veliko razocarenje i veliki poraz s navijackog aspekta.
-
- Kontakt:
Kozo šutiHNKBranitelj je napisao/la:Za vas se moze reci da ste cobani ali ipak imate majmunolike glave, valjda takav genetski kod u POdveležju, jbga kad vam je jedina zanimacija k.aranje koza gore.(kozojebi)Cocaine je napisao/la:
Ma pusti bola cobana vidis da ne poznaje grad sekunde. I ja sam se nasmijao tom pokusaju laži jer odem cesto u KN na piće. Cuj na lučkom mostu. Pa gdje su igrali u šantiča parku![]()
koji brnjo došlo ne poznavaoc sopstvenog grada u koji je šljego
![]()
U vezi poljaka ma neka dođu jedno sam siguran a to je da se nece dobro provest. Mostar nikad nije bio pickasta sredina bez obzira u koji god dio grada poljska gorila dosla. Yebat im treba majku usta. Bit ce gutavo ali ce ga i oni popušit momacki![]()
Fino ste cekali na bulevaru pa kad su vam izletili trka na lucki most,gdje su vas stigli pa po glavi, a stanoviti AliHamza osto lezat sa jos dva "druga" na podu, a ostali u nastavili "sprint" ,jbga duge pruge bile![]()
P.S nauci se citirat
-
- Kontakt:
Cijene su 10,7,5 KM, sto je vise nego odlicnovirtuoz je napisao/la:Moze li se Bilino Polje napuniti u 1.pretkolu ? Ovo je za Slobodu historijski uspjeh, Zenica nije daleko, protivnik je relativno atraktivan a sigurno ce i odreden broj domacih odluciti pogledati utakmicu.

U tom slucaju sve ispod 10000 je razocaravajuce a sve ispod 7000 sramotno. Slazes li se ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cijene su 10,7,5 KM, sto je vise nego odlicnovirtuoz je napisao/la:Moze li se Bilino Polje napuniti u 1.pretkolu ? Ovo je za Slobodu historijski uspjeh, Zenica nije daleko, protivnik je relativno atraktivan a sigurno ce i odreden broj domacih odluciti pogledati utakmicu.

Za mec Radnika s Bugarima nemam neka ocekivanja, ako dode 2-3k ljudi bit ce odlicno.
-
- Kontakt:
Ne
Radni dan, a u 18h utakmica. Jedino da nas Zenicani poprave 

- JohnCleese
- Kontakt:
Gdje igra Radnik domace i kako stoje ostale nase ekipe ko prve meceve gostuju i ko je domacin ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Koliko znam Radnik igra u Banja Luci. Sloboda,Siroki i Zrinjski igraju prvu kod kuce, Radnik prvu igra u Bugarskoj.JohnCleese je napisao/la:Gdje igra Radnik domace i kako stoje ostale nase ekipe ko prve meceve gostuju i ko je domacin ?
Smanji malo druzevirtuoz je napisao/la:U tom slucaju sve ispod 10000 je razocaravajuce a sve ispod 7000 sramotno. Slazes li se ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Cijene su 10,7,5 KM, sto je vise nego odlicnovirtuoz je napisao/la:Moze li se Bilino Polje napuniti u 1.pretkolu ? Ovo je za Slobodu historijski uspjeh, Zenica nije daleko, protivnik je relativno atraktivan a sigurno ce i odreden broj domacih odluciti pogledati utakmicu.
Za mec Radnika s Bugarima nemam neka ocekivanja, ako dode 2-3k ljudi bit ce odlicno.

Bez obzira Zenica je "blizu"ali nije iza Lukavca jbg

Kada bi optimisticno gledali 500 fukara i nekih 2000-2500 simpatizera iz Tuzle je vise nego dobro.
Ako Zenicani budu u elementu moze se to navuci na 5000+ ali 10 000 nema sanse covjece pa to je puno bilino

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Olimpic prosle godine u 1.pretkolu - 2622
To znaci da je preko 2000 "neutralnih" doslo na utakmicu.
Europa je mamac za gledatelje, kako navijace tako i one neutralne. Zato i kazem da ce biti razocaravajuce ako vas se zajedno ne moze skupiti nekih 8-10k u historijskoj utamici za klub.
To znaci da je preko 2000 "neutralnih" doslo na utakmicu.
Europa je mamac za gledatelje, kako navijace tako i one neutralne. Zato i kazem da ce biti razocaravajuce ako vas se zajedno ne moze skupiti nekih 8-10k u historijskoj utamici za klub.
kad se istok uradio na Bilinom? mocno izgleda 
smijesna slika u ovom clanku o utakmici Sloboda-Beitar

smijesna slika u ovom clanku o utakmici Sloboda-Beitar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.