Ma Toni je igracina, pravi igrac, jos dok je igrao za fiorentinu bio mi je drag a i sada je, a igra i u reprezentacije "moje" Italije, svaka mu castadnan24 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Joj ljudi kako sam zavolio Tonia, covijek je legenda.
Naime u Bildu je rekao onaj veliki glupan iz Dortmunda (Subotic), da je Toni opsan igrac, ali da pada pri najmanjem dodiru. Na to mu je Toni odgovorio da se tek javi kada nesto bude postigao, ali da mu nezamjera jer mozda covijek zeli samo u medije i da je sve do njegovog mozga.
Pa nije Subotic prvi koji je izjavio tako nesto-svi znaju za tonija da je predstavnik tipicne italijanske skole-inzagi,cassano,toni,totti i ostali.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Nevjerovatno je kako do sada u ovome kolu imamo srece, nadam se da cemo to sutra u potpunosti iskoristiti. Svi koji su ispred nas su kiksali, i Herta i HSV i Hoffenheim
HSV pobjedi Bayerna i onda izgube od KSC-a, i to je glavni problem svih ostalih njemackih klubova. Kada shvate da se titula ne osvaja na utakmicama protiv Bayerna, nego na 17 ostalih, liga ce postati zanimljivija.Do tada, sve po starom... Daj 150% protiv Bayerna, a onda se opusti protiv nekih levata...
Sutra se nadam da cemo pobjediti, vrijeme je za naplatu onih silnih promasaja iz proslog kola. Donovan pogadja, Bayern preko 2 razlike.

HSV pobjedi Bayerna i onda izgube od KSC-a, i to je glavni problem svih ostalih njemackih klubova. Kada shvate da se titula ne osvaja na utakmicama protiv Bayerna, nego na 17 ostalih, liga ce postati zanimljivija.Do tada, sve po starom... Daj 150% protiv Bayerna, a onda se opusti protiv nekih levata...

Sutra se nadam da cemo pobjediti, vrijeme je za naplatu onih silnih promasaja iz proslog kola. Donovan pogadja, Bayern preko 2 razlike.

Duel starih rivala FCB-BVB je uvijek bio brizantan i pun emocija, tako da i sutra ocekujem jednu takvu utakmicu.
Bayernu su danas "na ruku" odigrane utakmice najvecih mu rivala, HSV ispustio sigurnu pobjedu, dok je Hoffa u zadnjim trenucima uspjela izjednaciti.
Klose izgleda spreman za sutra, Subotic dodatno podgrijo atmosferu izjavom da Toni najvise simulira i da lako pada.
Sve osim ubjedljive pobjede je za mene iznenadjenje.
Bayernu su danas "na ruku" odigrane utakmice najvecih mu rivala, HSV ispustio sigurnu pobjedu, dok je Hoffa u zadnjim trenucima uspjela izjednaciti.
Klose izgleda spreman za sutra, Subotic dodatno podgrijo atmosferu izjavom da Toni najvise simulira i da lako pada.
Sve osim ubjedljive pobjede je za mene iznenadjenje.
- bistrikboy
- Kontakt:
ocekujem laganu pobjedu i povratak na pravi put... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Boze sacuvaj.
Da nije na kraju dao ova dva gola, ozbiljno bih se zapitao sta je on Bogu zgrijesio. Gdje je onaj @dobricina da nam malo govori o Kloseu
Utakmica slicna prosloj, samo sto je ovaj put Bayern bio vidno bolji i definitivno zasluzio pobjedu.

Da nije na kraju dao ova dva gola, ozbiljno bih se zapitao sta je on Bogu zgrijesio. Gdje je onaj @dobricina da nam malo govori o Kloseu

Utakmica slicna prosloj, samo sto je ovaj put Bayern bio vidno bolji i definitivno zasluzio pobjedu.
ribery je napisao/la:Boze sacuvaj.![]()
Da nije na kraju dao ova dva gola, ozbiljno bih se zapitao sta je on Bogu zgrijesio. Gdje je onaj @dobricina da nam malo govori o Kloseu![]()
![]()
Dobra tekma i zasluzena pobjeda bayerna iako je mogla borusija do boda.Dobra igra bvb-a u drugom poluvremenu i svakako da sa ovom igrom mogu dosta u nastavku sezone
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
klose je meni bolji od tonija
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Vijest na portalu. Evo glave ako je ovaj lik sto je pisao tekst gledao utakmicu.Bayern i Borussia odigrali su sjajnu utakmicu u kojoj su Bavarci bili sretnija ekipa i samo zahvaljujući sreći došli su do prve pobjede u nastavku sezone.

Pa dobro-koliko god da je bayern bio bolji imali su i srece kod vodeceg gola-jer da nisu tu imali srece sad bi pisali kako je bayern zasluzio pobjedu ali rezultat bi bio 1-1.ribery je napisao/la:Vijest na portalu. Evo glave ako je ovaj lik sto je pisao tekst gledao utakmicu.Bayern i Borussia odigrali su sjajnu utakmicu u kojoj su Bavarci bili sretnija ekipa i samo zahvaljujući sreći došli su do prve pobjede u nastavku sezone.
Odlicna tekma...Ovom pobjedom je Bayern dokazao da je velika ekipa...
Po meni Bayern osvaja Bundesligu jer Hoffenheim lagano pada

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bistrikboy
- Kontakt:
ocekivana pobjeda nista vise... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Cestitam Bayernu na zasluzenoj pobjedi. Iskoristili su kiseve ostalih ekipa u ovom kolu. Ali sta sam danas primjetio u igiri Bayerna i sto me brine za LP (ipak tu navijam za njemacke klubove kao i u Kupu Uefa) je nefikasnost pred golom. Danas su imali oko 6 ili 7 prilika koje trebaju da zavrse u golu, ali nisu. Respektujem Dortmund ali ja npr. danas bio neki klub iz LP Bayern bi izgubio. Imam osjecaja da se zele igrati sa protivnikom, a to im se moze obiti o glavu. Ipak se nadam da ce Toni proraditi do meca sa Sportingom i da ce Bayern bar doci do polufinala, i ako bi volio da bude finale Braca - Bayern.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bajern je sigurno i vise nego zasluzio pobijedu, trebali su dati 5-6 golovaHigh je napisao/la:Odlicna tekma...Ovom pobjedom je Bayern dokazao da je velika ekipa...
Nemam nista protiv Bajerna, ali po cemu mislis da Hoffenhajm lagano pada
ribery je napisao/la:Vijest na portalu. Evo glave ako je ovaj lik sto je pisao tekst gledao utakmicu.Bayern i Borussia odigrali su sjajnu utakmicu u kojoj su Bavarci bili sretnija ekipa i samo zahvaljujući sreći došli su do prve pobjede u nastavku sezone.
Pa upravu je covjek,fakat ste sretni,klose fenjeras dao je dvije frnjoke!!

MIslim da 4 kola koja slijede u Njemackoj mogu dosta toga odluciti,
Hoffenhajm igra sa:
Hoffenhajm-Leverkuzen
Stutgart-Hoffenhajm
Dortmund-Hoffenhajm
Hoffenhajm-Werder
a Bajern:
Herta-Bajern
Bajern-Keln
Werder-Bajern
Bajern-Hanover
dosta tezak raspored za obadvije ekipe, a ako Herta pobijedi Bajerna onda ce se pravo zaguzvati,
Hoffenhajm igra sa:
Hoffenhajm-Leverkuzen
Stutgart-Hoffenhajm
Dortmund-Hoffenhajm
Hoffenhajm-Werder
a Bajern:
Herta-Bajern
Bajern-Keln
Werder-Bajern
Bajern-Hanover
dosta tezak raspored za obadvije ekipe, a ako Herta pobijedi Bajerna onda ce se pravo zaguzvati,
Moja prognoza da ce Bayern uzeti 10 bodova iz naredne 4 utakmice, a Hoffenheim 5 bodova.amir je napisao/la:MIslim da 4 kola koja slijede u Njemackoj mogu dosta toga odluciti,
Hoffenhajm igra sa:
Hoffenhajm-Leverkuzen
Stutgart-Hoffenhajm
Dortmund-Hoffenhajm
Hoffenhajm-Werder
a Bajern:
Herta-Bajern
Bajern-Keln
Werder-Bajern
Bajern-Hanover
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne slazem se, bar sto se Bayernovog rasporeda tice..ja mislim da je vise nego povoljan
Satracemo Herthu,Keln i Hannnover nemaju sta traziti, Werder u velikoj krizi.
E za Hoffenheim ce biti vruce, bas ih cekaju jake utakmice...

Sve je odlicno osim realizacije ,i naravno idiotskih gresaka Demihelisa ,ali eto ,bili su bolji ,imali su 34 suta ,14 u okvir gola ...i siguran sam protiv herte da ovako odigraju uvalit ce im 2-3 gola 
btw . Jedna dobra vijest za Bayern jeste da Sporting ne igra dobro u zadnje vrijeme ( mada su dobili Porta u kupu 4-1 ) ,ali evo veceras poraz kuci od Brage 1-3 , i gledao sam ih prije toga utakmicu sa zadnjom ekipom na tabeli i slabo su igrali tako da to je super

btw . Jedna dobra vijest za Bayern jeste da Sporting ne igra dobro u zadnje vrijeme ( mada su dobili Porta u kupu 4-1 ) ,ali evo veceras poraz kuci od Brage 1-3 , i gledao sam ih prije toga utakmicu sa zadnjom ekipom na tabeli i slabo su igrali tako da to je super

Bogami je ove godine Herta jaka, domace utakmice ce te dobiti sigurno, a i protiv werdera ce te imati problema, jest da su oni u krizi ali nezaborvi da vam Werder ne lezi kao klubgeronimo je napisao/la:Ne slazem se, bar sto se Bayernovog rasporeda tice..ja mislim da je vise nego povoljan![]()
Bilo kako bilo, sve je u njihovim rukama (nogama) ili bolje receno glavama!
Nedavno je jedan Bayernov igrac izjavio da ne bi imao nista protiv da titulu rijese u zadnjem kolu! Znaci, oni su svjesni da su najjaci, eh sad kako im se prohtje (bukvalno receno)..kako ce kojoj utakmici prici, hoce li biti motivisani, umorni od igranja u LP ..itd.
To je ta cuvena Bayernova arogantnost, zbog koje imaju puno neprijatelja u Njemackoj.
Ali sa druge strane cine ligu interesantnijom, zbog cega bi im drugi trebali biti zahvalni.

Nedavno je jedan Bayernov igrac izjavio da ne bi imao nista protiv da titulu rijese u zadnjem kolu! Znaci, oni su svjesni da su najjaci, eh sad kako im se prohtje (bukvalno receno)..kako ce kojoj utakmici prici, hoce li biti motivisani, umorni od igranja u LP ..itd.
To je ta cuvena Bayernova arogantnost, zbog koje imaju puno neprijatelja u Njemackoj.
Ali sa druge strane cine ligu interesantnijom, zbog cega bi im drugi trebali biti zahvalni.

Vom Jäger zum Gejagten