ocigledno nemas pojma niti si gledao 1/4 finalaWolverine je napisao/la:kako si to dobio, izracunao, iskopao(izvor?), koje karte si koristio? ili pak grah? kasike?amell je napisao/la:Fiorentina koja je u sredini talijanske tabele da slucajno igra u bundesu borila bi se rame uz rame sa bayernom za titulu i vjerovatno bi i osvojila obzirom na one 2 utakmice u 1/4 finala,toliko o njemackoj ligi![]()
![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- roy_makaay
- Kontakt:
Šta sve nećeš ćuti od navijača tima kojeg je Bayern na njihovom stadionu pregazio sa 4:1?
[youtube][/youtube]
Evo,gledaj zadugo posljednju utakmicu Juventusa u elitnom takmičenju.
Viel Spass
[youtube][/youtube]
Viel Spass
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
vi iz italije jedino juventus i mozete pobjeditiroy_makaay je napisao/la:Šta sve nećeš ćuti od navijača tima kojeg je Bayern na njihovom stadionu pregazio sa 4:1?
[youtube][/youtube]
Viel Spass
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- roy_makaay
- Kontakt:
Čujemo se sutra u ovo vrijeme.amell je napisao/la:vi iz italije jedino juventus i mozete pobjeditiroy_makaay je napisao/la:Šta sve nećeš ćuti od navijača tima kojeg je Bayern na njihovom stadionu pregazio sa 4:1?
[youtube][/youtube]
Viel Spass![]()
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- roy_makaay
- Kontakt:
Fiorentina koja će zajedno sa Juventusom sutra bit ispred malih ekrana i maštat(ključna riječ) o finalu(ključna riječ2) u kojem igra klub koji je veći od svih italijanskih klubova(osim Milana) zajedno.daffy je napisao/la:a dok je Juventus vas guzio sutili ste..
neka, pobjedili ste nas.. ali zato je vas jedna Fiorentina obrukala pred citavim svijetom..![]()
![]()
Fiorentina
![]()
![]()
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
@daffy
Od 1980.??? Jesi li siguran?
Pa do 1980. Bayern je osvojio 5 puta Bundesligu, 5 puta Kup, Interkontinentalni kup, a do tada smo osvojili LP 3 puta, sto je vise nego sto je Juve osvojio u cijeloj svojoj historiji.
Zbaci LP smo osvajali koliko su ''velikani'' Juve i Inter zajedno. Odrzali smo vam lekciju fudbala usred Torina. I ti meni spominjes neke titule u Seriji A, koje ste, usput receno, kupili.
Smijesan si!
Gledaj finale LP i mastaj da ce i tvoj tim jednog dana igrati u njemu, da ce nekada osvojiti neki trofej. Ustvari, mastaj da ce tvoj tim ikako igrati u LP, makaru pretkolu.
Do tad, sretno vam u Europa ligi...
Pa do 1980. Bayern je osvojio 5 puta Bundesligu, 5 puta Kup, Interkontinentalni kup, a do tada smo osvojili LP 3 puta, sto je vise nego sto je Juve osvojio u cijeloj svojoj historiji.
Zbaci LP smo osvajali koliko su ''velikani'' Juve i Inter zajedno. Odrzali smo vam lekciju fudbala usred Torina. I ti meni spominjes neke titule u Seriji A, koje ste, usput receno, kupili.
Smijesan si!
Gledaj finale LP i mastaj da ce i tvoj tim jednog dana igrati u njemu, da ce nekada osvojiti neki trofej. Ustvari, mastaj da ce tvoj tim ikako igrati u LP, makaru pretkolu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
jeste,toliko ste jaki da vas je zrvena zvezda ili ti roter stern sramotila 90tih po minhenuJetSet_Hantraga je napisao/la:@daffy
Smijesan si!
Gledaj finale LP i mastaj da ce i tvoj tim jednog dana igrati u njemu, da ce nekada osvojiti neki trofej. Ustvari, mastaj da ce tvoj tim ikako igrati u LP, makaru pretkolu.![]()
- roy_makaay
- Kontakt:
daffy je napisao/la:roy_makaay je napisao/la:2>4 trofejadaffy je napisao/la:![]()
da skratimo, bolji smo od vas.. vise imamo trofeja i nemoj se javljati ok?![]()
![]()
ok logika ba.
![]()
ali brata mi mog meni se place kada vidim da ljudi koji prate fudbal dvije godine samo kao trofej pikaju Ligu Prvaka..
@daffy A šta da pikam osim najjačeg takmičenja na svijetu?
Da li se možda gleda broj kupljenih titula?
Zadnja izmjena: roy_makaay, dana/u 21 maj 2010, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo do 1980 imali dvije skrojene zvijezde na dresu.. jedna zvijezda = 10 titula..
ma ja, sve smo mi kupili.. gdje smo mi mogli posteno osvojiti ista sa levatima poput Platinija, Bettege, Sciree, Zoffa.. sve levati.. 
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
A ti se ne javljaj. Juve i ima neku historiju, a vi ste premali da bih vas uopste komentarisao...amell je napisao/la:jeste,toliko ste jaki da vas je zrvena zvezda ili ti roter stern sramotila 90tih po minhenuJetSet_Hantraga je napisao/la:@daffy
Smijesan si!
Gledaj finale LP i mastaj da ce i tvoj tim jednog dana igrati u njemu, da ce nekada osvojiti neki trofej. Ustvari, mastaj da ce tvoj tim ikako igrati u LP, makaru pretkolu.![]()
da smo se takmicili u njemackoj na dresu bi imali 672 zvjezdice,toliko bo bilo zvjezdica da bi svi mislili da je crvana zvezda dosla u munchen

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Bas zbog toga sto ste kupili i nemate evropske uspjehe. U Evropi se svaki trofej mora posteno zaraditi, nema namijestanja, dok je u Italliji drugacija situacija.daffy je napisao/la:mi smo do 1980 imali dvije skrojene zvijezde na dresu.. jedna zvijezda = 10 titula..ma ja, sve smo mi kupili.. gdje smo mi mogli posteno osvojiti ista sa levatima poput Platinija, Bettege, Sciree, Zoffa.. sve levati..
Ali moram priznati da kada bi se LP pocela namijestati, vi biste bili najjaci.
Ma i ovako ste se naosvajali trofeja. Veliki klub, nema sta.da smo se takmicili u njemackoj na dresu bi imali 672 zvjezdice,toliko bo bilo zvjezdica da bi svi mislili da je crvana zvezda dosla u munchen![]()
![]()
pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima" 
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
dobro je, ba
otvorite sebi neku temu i tamo razglabajte ko je veci, ko je kupio vise titula i ko ima vise prisivenih zvjezdica na dresu
ovo je tema iskljucivo o Interu i nek tako i ostane
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Evo da i vama ljepnem ovu sliku
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jednom mafija, uvijek mafija.
Interu sutra zelim sve najbolje, da ABD zabiljeze poraz i da se na castan nacin oproste od trofeja.
Interu sutra zelim sve najbolje, da ABD zabiljeze poraz i da se na castan nacin oproste od trofeja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Meni bas i ne bi bilo drago da je Bayern osvojio recimo Intertoto kup.daffy je napisao/la:pa eto samo da te obavjestim da smo mi u evropi osvojili sve kupove.. jedino je ostala Europa Liga, ali ona je tek ove sezone izasla.. pod svim imenima smo sve osvojili sto niko osim nas nije.. toliko o "namjestanjima"
A LP ste osvojili 2 puta, isto kao i Nottingham Forest, Porto, Benfica itd.
Ali mislim da ne bi o ovome trebali diskutovati na ovoj temi...
INTER JE ZASLUZIO DA OSVOJI LP ZATO STO JE SVE UTAKMICE RIJESIO SIGURNO I TAKO STO JE NADIGRAO PROTIVNIKA... NIJE KAO BAJERN PROLAZIO DALJE ZBG SUDIJSKIH GRESAKA KADA SU ODLUCUJUCE GOLOVE DALI IZ OFSAJDA I PREKO NEKIH PREOKRETA U ZADNJIM MINUTAMA SVE NAZOR I SVE HINJSKI I ZBG SVEGA TOGA NE TREBA DA OSVOJE ONI NEGO PRAVI POSTENI IGRACI RADILICE NA TERENU OD KOJIH JE MURIHNO NAPRAVIO NAJJACI KLUB NA SVIJETU..
FORZZAA RAGAZZI!!
FORZZAA RAGAZZI!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.