28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ishod utakmice Andora - Bosna i Hercegovina

Pobjeda
131
86%
Remi
9
6%
Poraz
13
8%

Ukupno glasova: 153

Husika
Kontakt:

Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Husika » 22 mar 2015, 17:34

Elegant je napisao/la:VHS - Vrsajevic, Hadzic, Susic :mrgreen:
:salut: :thumbup: :clap:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 mar 2015, 23:55

Prije ovog ciklusa smo stvarno bili dominantni protiv slabijih od nas zadnjih godina. Sve smo ih rusili sa najmanje 3 gola. Ali ove tekme me fakat malo strah. Samopouzdanje na vrlo niskom nivou i dosta igraca van forme. Ocekujem naravno pobjedu, ali nije iskljuceno da cemo se dobro namucit. Kao sto su i Vels i Izrael protiv njih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 mar 2015, 23:59

Cartman je napisao/la:Prije ovog ciklusa smo stvarno bili dominantni protiv slabijih od nas zadnjih godina. Sve smo ih rusili sa najmanje 3 gola. Ali ove tekme me fakat malo strah. Samopouzdanje na vrlo niskom nivou i dosta igraca van forme. Ocekujem naravno pobjedu, ali nije iskljuceno da cemo se dobro namucit. Kao sto su i Vels i Izrael protiv njih.
Upravo to. Ovo ce biti psiholoski vazna utakmica da se konacno razbije blokada. Oni koji vjeruju da cemo zabiti ovdje preko 5 komada grdno se varaju [Cak i Wales je 2:1 pobjedio i to tek slobodnjakom Bale-a].

Bice stvarno preteska utakmica, posebno u ovoj situaciji u kakvoj jesmo, i moramo biti zadovoljni i sa minimalnom pobjedom. Vazno je samo uzeti 3 boda.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2015, 00:02

Ma ako ćemo se plašiti jjebene Andore, onda nek raspuste reprezentaciju i svi kolektivno nek idu saditi kupus.
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2015, 00:03

bagrcavi je napisao/la:Ma ako ćemo se plašiti jjebene Andore, on nek raspuste reprezentaciju i svi kolektivno nek idu saditi kupus.
Ma nikakvo plasenje, nego ih samo treba uzeti za ozbiljno. Jer pokazali su da znaju namuciti protivnika, ako im se ne suprostavis kako treba. A Wales je zamalo platio ceh zbog toga, jer su jednostavno previse lezerno usli u utakmicu umisljajuci da ce im uvaliti 5 komada, kao sto je to bio u proslim ciklusima kod Andore.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2015, 00:06

Goalgetter je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma ako ćemo se plašiti jjebene Andore, on nek raspuste reprezentaciju i svi kolektivno nek idu saditi kupus.
Ma nikakvo plasenje, nego ih samo treba uzeti za ozbiljno. Jer pokazali su da znaju namuciti protivnika, ako im se ne suprostavis kako treba. A Wales je zamalo platio ceh zbog toga, jer su jednostavno previse lezerno usli u utakmicu umisljajuci da ce im uvaliti 5 komada, kao sto je to bio u proslim ciklusima kod Andore.
To je to.

A slusam Bazdarevica danas, kaze dosta ih je analizirao i sve zna o njima. A sjetimo se Papeta i njegove cuvene "Odgledat cemo kasetu jedne utakmice dan prije utakmice". I to je to bilo u najvaznijim utakmicama protiv jakih protivnika, ove ostale nije ni gledao.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 mar 2015, 00:08

a i vi vala pretjerujete, sto jest jest...ne treba nikoga podcijeniti, ali od Andore pravite Spaniju :roll:

kakva minimalna pobjeda, sta vam je ? uhvatili se toga sto ih je Wales dobio 2:1, ko je to Wales pa da je to previse cudno ?

koliko god da smo pali, koliko god smo u teskoj situaciji, koliko god nam igraci nisu u formi, pricamo o yebenoj Andori koja je u rangu San Marina i Gibraltara, i nikog vise...i plus sto smo promijenili selektora...optimizma ljudi, brzo ce subota ako Bog da :bih:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 mar 2015, 00:11

Ma samo jako, pun gas. Valjda su svjesni koliko su zasrali u ovim dosadašnjim utakmicama, pa će ovu maksimalno ozbiljno shvatiti i pomesti ove limare, pekare, urologe i tako to. Vala sve ispod tri komada je sramota. A biće pet u pola sa puno luka.
Pa ljudi moji Mladost iz Velike Obarske ima igrača koji je skuplji od čitave reprezentacije Andore. :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 24 mar 2015, 00:14

Obarska vs Andora, e to bi bio meč :think: :urnebes:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 24 mar 2015, 00:15

Papastathopoulos je napisao/la:a i vi vala pretjerujete, sto jest jest...ne treba nikoga podcijeniti, ali od Andore pravite Spaniju :roll:

kakva minimalna pobjeda, sta vam je ? uhvatili se toga sto ih je Wales dobio 2:1, ko je to Wales pa da je to previse cudno ?

koliko god da smo pali, koliko god smo u teskoj situaciji, koliko god nam igraci nisu u formi, pricamo o yebenoj Andori koja je u rangu San Marina i Gibraltara, i nikog vise...i plus sto smo promijenili selektora...optimizma ljudi, brzo ce subota ako Bog da :bih:
Da je Pape jos tu, mogu ti reci stari moj da nebi bio siguran ni u pobjedu protiv Andore.

Pobjedit cemo ih 4-5 razlike, ne bojim se toga. Samo se stvarno nadam da cemo izvuci baraz.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2015, 00:16

Ko ce docekati subotu, jos 4 dana... kuknjava :bih:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 24 mar 2015, 00:30

Pirke je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:a i vi vala pretjerujete, sto jest jest...ne treba nikoga podcijeniti, ali od Andore pravite Spaniju :roll:

Da je Pape jos tu, mogu ti reci stari moj da nebi bio siguran ni u pobjedu protiv Andore.

Pobjedit cemo ih 4-5 razlike, ne bojim se toga. Samo se stvarno nadam da cemo izvuci baraz.
ma sa Papetom smo i duplo jacu buraniju od ove trpali do maximuma..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2015, 00:32

Goalgetter je napisao/la:Ko ce docekati subotu, jos 4 dana... kuknjava :bih:
Dodji u Bec da gledas sa mnom i Nerminovicem. :bih:

Strucne analize zagarantovane. :kafa:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 mar 2015, 09:23

Nakon SP-a prvi put u ovim kvalifikacijama jedva cekam utakmicu nase reprezentacije.
Idemo momci po minimalno 3 komada u mrezi Andore!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 24 mar 2015, 10:19

ja mislim, da ce biti tjesna utakmica, ipak je to prva pod novim trenerom.......ocekujem rezultat tipa 0-1 ili 0-2 za nas.
samo da ne bude blamaze protiv austrije, koja je trenutno jako dobra, imaju motivaciju, prvi u svojoj skupini, mladi igraci i tkd......jer bilo bi glupo da nas ljudi poderu, ipak igramo kod kuce u becu :).....maloprije gledam, najavljuju kisu u utorak :( :( :( :(

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 mar 2015, 10:36

Mislim da cemo Andoru rastavit na proste faktore. Vels je na strani smijesan i gledao sam ih u proslim kvalifikacijama gdje su ih Srbija i Hrvatska devastirali kao goste. Hrvatska je imala probleme kad je igrala kod njih kao gost, pobjedili su ali uz ogromnu dozu srece. Andora i nije neko mjerilo i ja cu biti zadovoljan svakom pobjedom iako bi malo veca razlika bila dobro dosla nakon svega. Austrija je repka koja je na nasoj razini ili tu negdje. Neka se momci potuku sa njima i sve ok. Ne bi se iznenadio niti da ih dobijemo ali bi bio zadovoljan i sa remijem. Volio bi vidjeti ekipu sa jednim napadacem i Viscu obavezno na desnom krilu. Vjerujem da necemo piti secera i vode kad vidimo sastav sto nam je zajednicko svima u zadnje vrijeme bilo. Da jos jednom napisem sustinu svega neka ih Mesa slozi u nekakav logican sastav i normalno postavi na terenu i onda je do njih. Avdija i Hadzic ne smiju igrati. Avdija pogotovu ako ne zelimo neki hladan tus u Austriji. Sa njim na desnom beku nismo sigurni s niti jednom repkom na svijetu. Ako vec Mesa inzistira da igra neka ga stavi na desno krilo jer tu nece iti opasan za Austriju ali niti za nas. Eto toliko. Andora nas ne smije plasiti.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 mar 2015, 10:49

Ma odavno nisam bio više optimističan. Em Andora kao protivnik, em normalan selektor. Ako ne bude išlo po zemlji, tu je Mile da je glavom ubaci. :D Mislim da će Meša u ove dvije utakmice isprobati dvije različite taktike, protiv Andore totalnu ofanzivu, a protiv Austrije zatvoreniju varijantu, sa disciplinovanom odbranom cijele ekipe uz brze kontre (tako su mu inače igrale ekipe koje je vodio kada igraju sa jačim protivnicima). A iskreno, to je taktika koja nam je falila, da znamo kako igrati sa jačim protivnicima.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 mar 2015, 11:02

uh,jesam poželio gledati reprezentaciju,od Sp-a nisam imao ovaj osjećaj...Malo se bojim što naši nisu u formi ali je Andora idealan protivnik za vraćanje samopouzdanja...baš me interesuje da li će Meša izvoditi koje-kakve akrobacije u timu ,valjda mi neće trebati nešto za smirenje :bih:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 24 mar 2015, 11:19

Kakva ba preteska utakmica, 3-0 na poluvremenu lagano. Andora je, uz San Marino, najlosija ekipa u Evropi.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 24 mar 2015, 11:47

bvb je napisao/la:Kakva ba preteska utakmica, 3-0 na poluvremenu lagano. Andora je, uz San Marino, najlosija ekipa u Evropi.
Mi smo druga najlošija ekipa u grupi! Tabela je neumoljiva. Na Andoru treba ići k'o da je Njemačka!

Ali sad imamo normalnog selektora, zdraviju atmosferu, malo svježe krvi... Nadam se da više neću padat u nesvijest kad vidim spisak, formaciju i izmjene.

Idemo ludo, idemo jako :bih:
#Salihović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 28 gostiju.