NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2k15
Ma brate tek došo jbg, tek trebam za vizu predat pa kad dođe viza i poso, već sam si Jordanke jedne upiko u Foot Lockeru 

A sooo, nur lernen und sich etwickeln.Epidaurus je napisao/la:Ma brate tek došo jbg, tek trebam za vizu predat pa kad dođe viza i poso, već sam si Jordanke jedne upiko u Foot Lockeru

Foot Locker je drama skup, jest gotiva al gledaj u nekim manjim shopovima pogotovo patike.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma znam da je skup al haj ono Jordanke i to Trojka legendarna 100 eura, kontam nije nešto previše a ono haj da jednom bar budem gospodin čovjekBIHfan je napisao/la:A sooo, nur lernen und sich etwickeln.Epidaurus je napisao/la:Ma brate tek došo jbg, tek trebam za vizu predat pa kad dođe viza i poso, već sam si Jordanke jedne upiko u Foot Lockeru![]()
Foot Locker je drama skup, jest gotiva al gledaj u nekim manjim shopovima pogotovo patike.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tek 30% skinulo. Da hoće skinuti da mogu preko vikenda igrati. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Jedini problem je "jeftin" AI. Znaci pogodice 99 od 100 suteva sa rukomu licu. Odigram perfetknu odbranu on lagano osuta pored tri moja igraca sve trojica skacu da ga blokiraju on pogodi. To me malo ohladilo al sem toga prejako.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na kojem nivou igras? Stavi na jaci nivo i onda otidji tamo smanji compu malo te sposobnosti oko suta..wadethegreat je napisao/la:Jedini problem je "jeftin" AI. Znaci pogodice 99 od 100 suteva sa rukomu licu. Odigram perfetknu odbranu on lagano osuta pored tri moja igraca sve trojica skacu da ga blokiraju on pogodi. To me malo ohladilo al sem toga prejako.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da li ce moci na ovim specifikacijama:
Intel Core2Duo 2x2.4GHZ
Win7 64bit
Ram 3GB
ATI Radeon™ HD 5450 1GB 128-bit
Intel Core2Duo 2x2.4GHZ
Win7 64bit
Ram 3GB
Don't believe the hype.
- wadethegreat
- Kontakt:
Hall of fame. Mislim znam da bi trebalo biti skoro pa nemogucetuzlak1987 je napisao/la:Na kojem nivou igras? Stavi na jaci nivo i onda otidji tamo smanji compu malo te sposobnosti oko suta..wadethegreat je napisao/la:Jedini problem je "jeftin" AI. Znaci pogodice 99 od 100 suteva sa rukomu licu. Odigram perfetknu odbranu on lagano osuta pored tri moja igraca sve trojica skacu da ga blokiraju on pogodi. To me malo ohladilo al sem toga prejako.

nopeakisarajevo92 je napisao/la:Da li ce moci na ovim specifikacijama:
Intel Core2Duo 2x2.4GHZ
Win7 64bit
Ram 3GB
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
da li moze na 32 bit windows 7 ?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može na 32-bitnom sistemu.bianconer je napisao/la:da li moze na 32 bit windows 7 ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Ljudi spremam se da kupim sebi laptop pa mozete li mi rec na koje laptope mogu ove jake igrice nba fifa pes i kolko su ti laptopi km
Idemoooo 6 od 37gb 

Aaaaaaaaa kakva igra u pm, ubija, nista mi ne stopa na high. Samo tesko se naviknut na ovu grafiku i za pocetak mi teze igrat odbranu. Ali inace ubijaa, svaki detalj su gotov uradili bez premca.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nemoj laptop radi igrica.dzekooooTz je napisao/la:Ljudi spremam se da kupim sebi laptop pa mozete li mi rec na koje laptope mogu ove jake igrice nba fifa pes i kolko su ti laptopi km
sent by Pussy smoke phone
meni ostalo još nekih 500mb da se skine i onda krećemo igrati 

Specs?BIHfan je napisao/la:Aaaaaaaaa kakva igra u pm, ubija, nista mi ne stopa na high. Samo tesko se naviknut na ovu grafiku i za pocetak mi teze igrat odbranu. Ali inace ubijaa, svaki detalj su gotov uradili bez premca.![]()
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
4 GB rama, quad core 2,5 , 4 GB grafickaAjsKjub je napisao/la:Specs?BIHfan je napisao/la:Aaaaaaaaa kakva igra u pm, ubija, nista mi ne stopa na high. Samo tesko se naviknut na ovu grafiku i za pocetak mi teze igrat odbranu. Ali inace ubijaa, svaki detalj su gotov uradili bez premca.![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja igram sve na high,1920x1080,FPS 45-50 sa core i3 3220,MSI Radeon 7750 i 4gb rama
Normalno na orginalnoj verziji igre

izbacuje me na main screenu 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.