http://www.moddingway.com/file/45277.html
inace oni sa moddingway-a su uspjeli ubaciti Man UTD u demo ali kazu da ubacivanje igraca ide malo sporije
ugl. nece biti problem modifikovati novu fifu, tako barem oni kazu

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
yepElubrylla je napisao/la:Ne moze bez directx 11?![]()
Da ne pokusavam dzaba.
koja ti je konfiguracijaUnofficialpage je napisao/la:Meni ovo ne radi. Ne može u full screen, ne mogu preskočit onaj uvodni video. Tipke ne rade, previše tad laga.
Intel Core i3 2.93 GHzmiki_92 je napisao/la:koja ti je konfiguracijaUnofficialpage je napisao/la:Meni ovo ne radi. Ne može u full screen, ne mogu preskočit onaj uvodni video. Tipke ne rade, previše tad laga.
Neces se pokajati ako kupis, jer igranje Fifa Ultimate Team-a i Pro Clubs 11 vs 11 vrijedi svake ulozene markicewadethegreat je napisao/la:Jedva cekam da izađe mozda prvi put kupim igricu u zivotu
ako hoćeš da igraš u fullscreen, odeš u my documents>FIFA 15 DEMO i otvoriš file fifasetup.ini, postaviš fullscreen na 1, sačuvaš i staviš da je file read-only.Unofficialpage je napisao/la:Imal' iko problem da ne može igru pokrenuti u full screenu?
Hajd što ne radi full screen ali što mi ne rade kontrole, kad treba da pritisnem SPACE nakon loada i ono da skipujem neće, ovo izgleda neću igrat
na meksickom originu Ultimate Edition je 33.8 €manning18 je napisao/la:Neces se pokajati ako kupis, jer igranje Fifa Ultimate Team-a i Pro Clubs 11 vs 11 vrijedi svake ulozene markicewadethegreat je napisao/la:Jedva cekam da izađe mozda prvi put kupim igricu u zivotu
Neće opet, sad sam još nešto zaebo, sad sve crno, nešto sam čačkao u ovim resolution.viKK je napisao/la:ako hoćeš da igraš u fullscreen, odeš u my documents>FIFA 15 DEMO i otvoriš file fifasetup.ini, postaviš fullscreen na 1, sačuvaš i staviš da je file read-only.Unofficialpage je napisao/la:Imal' iko problem da ne može igru pokrenuti u full screenu?
Hajd što ne radi full screen ali što mi ne rade kontrole, kad treba da pritisnem SPACE nakon loada i ono da skipujem neće, ovo izgleda neću igrat
Neće. Šta god da uradim neće, čekat full game pa valjda proradiwadethegreat je napisao/la:Manning ultimate teamunnoficial ALT + ENTER za fullscreen
pfff pa to je odlicnomiki_92 je napisao/la:na meksickom originu Ultimate Edition je 33.8 €manning18 je napisao/la:Neces se pokajati ako kupis, jer igranje Fifa Ultimate Team-a i Pro Clubs 11 vs 11 vrijedi svake ulozene markicewadethegreat je napisao/la:Jedva cekam da izađe mozda prvi put kupim igricu u zivotu
pa eto samo da znate
naravno. al 40 je 40, a 0 je 0Ponos Torina je napisao/la:dobijes 40 gold packova ali svake sedmice po jedan pakettako da znas to unaprijed
uzmes obicni platis 15 eura manje i imas 3-5 packova odma da otvoris dobije reedem codemanning18 je napisao/la:naravno. al 40 je 40, a 0 je 0Ponos Torina je napisao/la:dobijes 40 gold packova ali svake sedmice po jedan pakettako da znas to unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.