Prva liga FBiH 2014./2015.

Moderator/ica: GracanicaAA

LG97DM
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2014./2015.

Post Postao/la LG97DM » 25 jul 2014, 21:06

KonjicBOY je napisao/la:Ma ulazi GOŠK hiljadu posto a u vrhu će ti bit Rudar,Bratstvo,Maestral i možda Jedinstvo.
Očekujem bodove od vas :ljepota:
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 25 jul 2014, 21:36

LG97DM je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Ma ulazi GOŠK hiljadu posto a u vrhu će ti bit Rudar,Bratstvo,Maestral i možda Jedinstvo.
Očekujem bodove od vas :ljepota:
I dobit ćete ih,nemoj se sekirat :)
Support your local club !

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: Prva liga FBiH 2014./2015.

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 26 jul 2014, 09:29

De kad već gledaš u kašike, baci još jedan pogled i vidi hoće l' mi proć tiket za sutra :$

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 26 jul 2014, 11:17

Ne bacam kašike nego ti realno govorim. Pa nije džaba GOŠK davao bodove Igmanu,Mladosti,Podgrmeču i kome sve ne...

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 27 jul 2014, 21:24

Moj dobar drug iz Orašja mi je javio da je HNK Orašje gotovo ugašen,što bi dovelo do novih pomjeranja u ligi,tj šansa za Iskru recimo.Ovo je još nezvanično.
Ulaz besplatan izlaz se plaća

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 27 jul 2014, 21:25

SarcofagoVenom je napisao/la:Moj dobar drug iz Orašja mi je javio da je HNK Orašje gotovo ugašen,što bi dovelo do novih pomjeranja u ligi,tj šansa za Iskru recimo.Ovo je još nezvanično.
Tako sam i ja nešto čuo. Da su im svi otišli,nigdje pojačanja,rasulo živo. Samo bih volio da ne dožive sudbinu Troglava.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 jul 2014, 00:21

KonjicBOY je napisao/la:Ne bacam kašike nego ti realno govorim. Pa nije džaba GOŠK davao bodove Igmanu,Mladosti,Podgrmeču i kome sve ne...

Pa protiv tih ekipa, ko god bude napadao PL će uzeti sve bodove, te ekipe može svako dobiti. Bratstvo je za sad najjače i misliš da neće dobiti te ekipe. Da je Gošk riješio bodove sa jačim ekipama, onda bi i bili u prednosti, ovako to i nije neka prednost.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 28 jul 2014, 00:30

Drugačije je to... Evo uzmimo primjer Igman. On će u Konjicu GOŠKu pustit utakmicu,znači GOŠK će se tuda samo prošetati i upisat 3 boda. Dok recimo sa druge strane kad Bratstvo dođe u Konjic,Igman će svim silama pokušati pobjediti ili barem remizirati sa Bratstvom i možda će u tome i uspjeti. Sjeti se samo 17. kola kad je Igman otkinuo Jedinstvu bod u sred Bihaća. Znači ništa nije nemoguće.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 jul 2014, 00:34

KonjicBOY je napisao/la:Drugačije je to... Evo uzmimo primjer Igman. On će u Konjicu GOŠKu pustit utakmicu,znači GOŠK će se tuda samo prošetati i upisat 3 boda. Dok recimo sa druge strane kad Bratstvo dođe u Konjic,Igman će svim silama pokušati pobjediti ili barem remizirati sa Bratstvom i možda će u tome i uspjeti. Sjeti se samo 17. kola kad je Igman otkinuo Jedinstvu bod u sred Bihaća. Znači ništa nije nemoguće.
Polahko drug, dok ti upoznas novo Bratstvo pa ces se onda pokajat zasto ovo pises ;), samo polahko sve ce doc na svoje.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 jul 2014, 01:30

Teško Jedinstvo, prošle sezone smo potrošili 600 000 KM (tako se prica) tako da ove sezone štedimo, jesmo doveli 7-8 pojačanja ali to nije dovoljno za vrh uzimamo sredinu, pa tek do iduce sezone...

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 28 jul 2014, 07:06

GracanicaAA je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:Drugačije je to... Evo uzmimo primjer Igman. On će u Konjicu GOŠKu pustit utakmicu,znači GOŠK će se tuda samo prošetati i upisat 3 boda. Dok recimo sa druge strane kad Bratstvo dođe u Konjic,Igman će svim silama pokušati pobjediti ili barem remizirati sa Bratstvom i možda će u tome i uspjeti. Sjeti se samo 17. kola kad je Igman otkinuo Jedinstvu bod u sred Bihaća. Znači ništa nije nemoguće.
Polahko drug, dok ti upoznas novo Bratstvo pa ces se onda pokajat zasto ovo pises ;), samo polahko sve ce doc na svoje.
Bratstvo uzimam samo za primjer. Kako se vi Gračanlije odmah nađete uvrijeđeni kad neko samo spomene Bratstvo u malo lošijem kontekstu,to je čudo jedno...
Usput,Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 jul 2014, 11:50

KonjicBOY je napisao/la:
SarcofagoVenom je napisao/la:Moj dobar drug iz Orašja mi je javio da je HNK Orašje gotovo ugašen,što bi dovelo do novih pomjeranja u ligi,tj šansa za Iskru recimo.Ovo je još nezvanično.
Tako sam i ja nešto čuo. Da su im svi otišli,nigdje pojačanja,rasulo živo. Samo bih volio da ne dožive sudbinu Troglava.
Ništa nerealno, i lani su imali probleme i tijekom ljeta i tijekom zime, a na to još treba dodati prirodnu katastrofu.

Ali nema briga, Savez neće prstom maknuti što god da se desi. :kafa: :thumbup:
Hayley <3

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 28 jul 2014, 21:22

Haha nemoj brate unaprijed govoriti ;) Ali dolazim u Konjic tada kad to bude.
Najjače mi je bilo kad smo Zrinjskog ''pobjedili'' u sred Mostara, ono 3-0, pa jedva živu glavu s tribina izvukli.

Nezz ja sam stvarno mislio da će ući Jedinstvo u PL, dosta su novca uložili, al eto izgleda da je Sloboda više. Samo su GOŠK-u dali 100 tisuća.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 28 jul 2014, 22:09

LG97DM je napisao/la:
Haha nemoj brate unaprijed govoriti ;) Ali dolazim u Konjic tada kad to bude.
Najjače mi je bilo kad smo Zrinjskog ''pobjedili'' u sred Mostara, ono 3-0, pa jedva živu glavu s tribina izvukli.

Nezz ja sam stvarno mislio da će ući Jedinstvo u PL, dosta su novca uložili, al eto izgleda da je Sloboda više. Samo su GOŠK-u dali 100 tisuća.
A vidi,mi pamtimo pobjedu koja nas je hajmo reći ostavila u ligi... Isto tako pamtimo i utakmicu u Konjicu kada je Bratstvo pobjedilo 0-1 i pamtimo sudiju Kenana Bajraktarevića isto,tako da možeš slobodno upisati bodove iz Konjica. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2014, 01:37

Kak sto gledam bice kao I prosle godine..mrtva trka do zadnjeg kola ..jedni kvalitetnI a drugi sa malo kvalitete I namjestenim utakmkcama pokusavaju doci do cilja.

Bratstvo je sad najace sigurno ali Gosk je negdje ibezbjedio te sigurne bodove za narednu sezonu tako da ce biti krvavo...nadam se da ce komsine uspjeti a isto to zelim I Gradini, Lukavcu, Buducnosti ako budu u mogucnosti..ali kao sto gledam ooet ce TK ekipa svoju gledat da sjebe ako to bude bilo moguce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 jul 2014, 07:47

Po svim pokazateljima GOSK je najozbiljniji kandidat za ulazak. Jedinstvo ove godine je nejako i bez para.
Sretno Gradini i Bratstvu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 29 jul 2014, 11:46

Ja ne znam zašto neki podjcjenjuju GOŠK-ov igrački kadar?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jul 2014, 17:05

LG97DM je napisao/la:Ja ne znam zašto neki podjcjenjuju GOŠK-ov igrački kadar?
Ma jok ipak ima tu igraca koji su igrali PL svakako da im je to prednost ali mislim da je Bratstvo u ovom trenutku jace..ali vidjet cemo bice ovo prvenstvo napeto kao I proslo..treba mjenjT ovaj sistem **** je dvije ekipe ulazu ostali prodaju a samo jedna ide I to je problem..uvjek jedna ekipa izvisi kao recimo Jedinstvo prosle godine a mogla je to biti I Sloboda lagano jer smo na igracki kadar trenera I sve ulozilia
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 avg 2014, 03:06

Kad je licenciranje zna li neko ? Bas me zanima hocel savez dozvolit Podrgmecu igranje na domacem terenu,pa tako i Turbini ciji je stadion ocajan a jos postavili 1200 stolica a uslov je 2K.Ma da ne sumnjam da ce odobrit kad su u PL dozvolili da se igra na onakvom stadionu u Foci zasto nebi i u ovoj cirkus ligi.U svakom slucaju ako odobre treba odmah ugasit ligu jer ovo nema smisla igrat.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 avg 2014, 11:42

Bihac96 je napisao/la:Kad je licenciranje zna li neko ? Bas me zanima hocel savez dozvolit Podrgmecu igranje na domacem terenu,pa tako i Turbini ciji je stadion ocajan a jos postavili 1200 stolica a uslov je 2K.Ma da ne sumnjam da ce odobrit kad su u PL dozvolili da se igra na onakvom stadionu u Foci zasto nebi i u ovoj cirkus ligi.U svakom slucaju ako odobre treba odmah ugasit ligu jer ovo nema smisla igrat.
U podgrmecu se pravi nesto, mozda stolice nezzz ugl. nesto rade oko stadiona...

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.