Očekujem bodove od vasKonjicBOY je napisao/la:Ma ulazi GOŠK hiljadu posto a u vrhu će ti bit Rudar,Bratstvo,Maestral i možda Jedinstvo.

Moderator/ica: GracanicaAA
Očekujem bodove od vasKonjicBOY je napisao/la:Ma ulazi GOŠK hiljadu posto a u vrhu će ti bit Rudar,Bratstvo,Maestral i možda Jedinstvo.
I dobit ćete ih,nemoj se sekiratLG97DM je napisao/la:Očekujem bodove od vasKonjicBOY je napisao/la:Ma ulazi GOŠK hiljadu posto a u vrhu će ti bit Rudar,Bratstvo,Maestral i možda Jedinstvo.
De kad već gledaš u kašike, baci još jedan pogled i vidi hoće l' mi proć tiket za sutra :$KonjicBOY je napisao/la:Ma ulazi GOŠK hiljadu posto a u vrhu će ti bit Rudar,Bratstvo,Maestral i možda Jedinstvo.
Tako sam i ja nešto čuo. Da su im svi otišli,nigdje pojačanja,rasulo živo. Samo bih volio da ne dožive sudbinu Troglava.SarcofagoVenom je napisao/la:Moj dobar drug iz Orašja mi je javio da je HNK Orašje gotovo ugašen,što bi dovelo do novih pomjeranja u ligi,tj šansa za Iskru recimo.Ovo je još nezvanično.
KonjicBOY je napisao/la:Ne bacam kašike nego ti realno govorim. Pa nije džaba GOŠK davao bodove Igmanu,Mladosti,Podgrmeču i kome sve ne...
Polahko drug, dok ti upoznas novo Bratstvo pa ces se onda pokajat zasto ovo pisesKonjicBOY je napisao/la:Drugačije je to... Evo uzmimo primjer Igman. On će u Konjicu GOŠKu pustit utakmicu,znači GOŠK će se tuda samo prošetati i upisat 3 boda. Dok recimo sa druge strane kad Bratstvo dođe u Konjic,Igman će svim silama pokušati pobjediti ili barem remizirati sa Bratstvom i možda će u tome i uspjeti. Sjeti se samo 17. kola kad je Igman otkinuo Jedinstvu bod u sred Bihaća. Znači ništa nije nemoguće.
Teško Jedinstvo, prošle sezone smo potrošili 600 000 KM (tako se prica) tako da ove sezone štedimo, jesmo doveli 7-8 pojačanja ali to nije dovoljno za vrh uzimamo sredinu, pa tek do iduce sezone...KonjicBOY je napisao/la:Ma ulazi GOŠK hiljadu posto a u vrhu će ti bit Rudar,Bratstvo,Maestral i možda Jedinstvo.
Bratstvo uzimam samo za primjer. Kako se vi Gračanlije odmah nađete uvrijeđeni kad neko samo spomene Bratstvo u malo lošijem kontekstu,to je čudo jedno...GracanicaAA je napisao/la:Polahko drug, dok ti upoznas novo Bratstvo pa ces se onda pokajat zasto ovo pisesKonjicBOY je napisao/la:Drugačije je to... Evo uzmimo primjer Igman. On će u Konjicu GOŠKu pustit utakmicu,znači GOŠK će se tuda samo prošetati i upisat 3 boda. Dok recimo sa druge strane kad Bratstvo dođe u Konjic,Igman će svim silama pokušati pobjediti ili barem remizirati sa Bratstvom i možda će u tome i uspjeti. Sjeti se samo 17. kola kad je Igman otkinuo Jedinstvu bod u sred Bihaća. Znači ništa nije nemoguće., samo polahko sve ce doc na svoje.
Ništa nerealno, i lani su imali probleme i tijekom ljeta i tijekom zime, a na to još treba dodati prirodnu katastrofu.KonjicBOY je napisao/la:Tako sam i ja nešto čuo. Da su im svi otišli,nigdje pojačanja,rasulo živo. Samo bih volio da ne dožive sudbinu Troglava.SarcofagoVenom je napisao/la:Moj dobar drug iz Orašja mi je javio da je HNK Orašje gotovo ugašen,što bi dovelo do novih pomjeranja u ligi,tj šansa za Iskru recimo.Ovo je još nezvanično.
Haha nemoj brate unaprijed govoritiKonjicBOY je napisao/la:Drugačije je to... Evo uzmimo primjer Igman. On će u Konjicu GOŠKu pustit utakmicu,znači GOŠK će se tuda samo prošetati i upisat 3 boda. Dok recimo sa druge strane kad Bratstvo dođe u Konjic,Igman će svim silama pokušati pobjediti ili barem remizirati sa Bratstvom i možda će u tome i uspjeti. Sjeti se samo 17. kola kad je Igman otkinuo Jedinstvu bod u sred Bihaća. Znači ništa nije nemoguće.
A vidi,mi pamtimo pobjedu koja nas je hajmo reći ostavila u ligi... Isto tako pamtimo i utakmicu u Konjicu kada je Bratstvo pobjedilo 0-1 i pamtimo sudiju Kenana Bajraktarevića isto,tako da možeš slobodno upisati bodove iz Konjica.LG97DM je napisao/la:Haha nemoj brate unaprijed govoritiKonjicBOY je napisao/la:Drugačije je to... Evo uzmimo primjer Igman. On će u Konjicu GOŠKu pustit utakmicu,znači GOŠK će se tuda samo prošetati i upisat 3 boda. Dok recimo sa druge strane kad Bratstvo dođe u Konjic,Igman će svim silama pokušati pobjediti ili barem remizirati sa Bratstvom i možda će u tome i uspjeti. Sjeti se samo 17. kola kad je Igman otkinuo Jedinstvu bod u sred Bihaća. Znači ništa nije nemoguće.Ali dolazim u Konjic tada kad to bude.
Najjače mi je bilo kad smo Zrinjskog ''pobjedili'' u sred Mostara, ono 3-0, pa jedva živu glavu s tribina izvukli.
Nezz ja sam stvarno mislio da će ući Jedinstvo u PL, dosta su novca uložili, al eto izgleda da je Sloboda više. Samo su GOŠK-u dali 100 tisuća.
Ma jok ipak ima tu igraca koji su igrali PL svakako da im je to prednost ali mislim da je Bratstvo u ovom trenutku jace..ali vidjet cemo bice ovo prvenstvo napeto kao I proslo..treba mjenjT ovaj sistem **** je dvije ekipe ulazu ostali prodaju a samo jedna ide I to je problem..uvjek jedna ekipa izvisi kao recimo Jedinstvo prosle godine a mogla je to biti I Sloboda lagano jer smo na igracki kadar trenera I sve uloziliaLG97DM je napisao/la:Ja ne znam zašto neki podjcjenjuju GOŠK-ov igrački kadar?
U podgrmecu se pravi nesto, mozda stolice nezzz ugl. nesto rade oko stadiona...Bihac96 je napisao/la:Kad je licenciranje zna li neko ? Bas me zanima hocel savez dozvolit Podrgmecu igranje na domacem terenu,pa tako i Turbini ciji je stadion ocajan a jos postavili 1200 stolica a uslov je 2K.Ma da ne sumnjam da ce odobrit kad su u PL dozvolili da se igra na onakvom stadionu u Foci zasto nebi i u ovoj cirkus ligi.U svakom slucaju ako odobre treba odmah ugasit ligu jer ovo nema smisla igrat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.