BEGOVIC
MUJDZA----SPAHIC---------BICAKCIC------KOLASINAC
BESIC--------SALIHOVIC---------LULIC
PJANIC ---- MISIMOVIC
DZEKO
4-3-2-1

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
ma zezam se druze..ja kad postavljam formaciju samo napisem 11 igraca,zna se gdje ko igra i nece oni stojat tu gdje ih neko nacrtaBosniacum Lilium je napisao/la:jesam, jer fudbal nije sablon. Formacija se tako "cita" (ocekivana kretanja, naprijed i nazad). Ako ih poredas u liniju to je 100 drugih kombinacija
Evo ih sad korner izvode...Bosniacum Lilium je napisao/la:jesam, jer fudbal nije sablon. Formacija se tako "cita" (ocekivana kretanja, naprijed i nazad). Ako ih poredas u liniju to je 100 drugih kombinacija
mirzatele je napisao/la:inace ekipa je ok..ja bih samo hajrovica umjesto misimovica
nedjelja na ponedjeljak nazalostlindegard je napisao/la:Je li se tekma igra sa subote na nedelju ili sa nedelje na pon nije mi jasno jer igramo 00:00. Nadam se da je subota vecer a i pretpostavljam da je tako?
ne valja ti toFliX je napisao/la:Evo ih sad korner izvode...Bosniacum Lilium je napisao/la:jesam, jer fudbal nije sablon. Formacija se tako "cita" (ocekivana kretanja, naprijed i nazad). Ako ih poredas u liniju to je 100 drugih kombinacijaevo golaaa
![]()
Pa moraju ostat u odbrani, sta ces kad su Messi i Aguero na vrhu svoje polovine. Mora ih neko pazit.Bosniacum Lilium je napisao/la:ne valja ti toFliX je napisao/la:Evo ih sad korner izvode...Bosniacum Lilium je napisao/la:jesam, jer fudbal nije sablon. Formacija se tako "cita" (ocekivana kretanja, naprijed i nazad). Ako ih poredas u liniju to je 100 drugih kombinacijaevo golaaa
![]()
nema unutra Spahe i Bice
pa kad je korner onda tadnja linija ti budu sprinteri, brzi igraci, skakaci budu unutar 16FliX je napisao/la:Pa moraju ostat u odbrani, sta ces kad su Messi i Aguero na vrhu svoje polovine. Mora ih neko pazit.Bosniacum Lilium je napisao/la:ne valja ti toFliX je napisao/la:
Evo ih sad korner izvode...evo golaaa
![]()
nema unutra Spahe i Bice
![]()
@mujezin dobro si Misimovicu dao zadatak. Ne mora se puno kretati u fazi odbrana-napad... kad ga uporedis sa Lulicem hmmm.. Lulic ce ti dehidrirat, morat ces u drugom poluvremenu Salihovica ubacivat na tu poziciju
slazem se, miske mora igrat dok moze i onda bas ta izmjena hajrovic za misketa! uz to takodje dosta je papetovog zaljenja sto u parizu ibisevica nije stavio u prvi 11 u 4-2-3-1 formaciji! tu formaciju i tu igru moramo opet ponovit protiv argentine da bi imali ikakve prilike, dva zadnja vezna moraju igrat da bi pomagali bekovima u defanzivi a za mene su ta dva zadnja vezna salihovic i besic! svi volimo vedu i fin je momak ali dzeko je trenutno u boljoj formi a utakmice protiv argentine i nigerije moramo pocet sa jednim centarforom i stim to treba bit dzeko! vedo u rezervi ako nebudemo imali rezultat pri kraju tekme da unese zivosti... isto sto ce nam vrlo vazno bit protiv argentine je brza transformacija iz odbrane u napad, znaci brza kontra! svi znamo kakva imena i kakav kvalitet argentinci imaju u napadu, ali koliko su dobri prema naprijed, toliko prostora ostavljaju i za brze kontre prema nazad, a odbrana im nije nimalo jaca strana kad ih ufatis na buku! e bas to mi moramo uradit ako cemo se nadat bodu ili bodovima na marakani...Elegant je napisao/la:Vedo mora klupu ovu utakmcu, Miske da igra dok moze trcati a onda izmjena Hajrovic, vjerovatno ce i Medunjanin uci u drugom, a za trecu izmjenu ne znam - poznavajuci Papeta to je Avdija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.