Zasto, sta je problem sa ostalim? Moze i PP.amho je napisao/la:ovo je moguce samo ako 1 ili 4 budu selektori...bhsport je napisao/la:Znaci:
1. Bajevic
2. Vaha
3. Mesa
4. Petko
5. Amar
6. Barba
Po rezultatima, umijecu, znanju je taj neki poredak.
Ali generalno, svi osim Barbe su trenutno bolje rjesenje od Safeta.
Ono sto je bitnije je da Zlatan Bajramovic preuzme U21 repku od Jagodice bobice.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja bi radije nekog mladjeg trenera ali i Vaha kupi Alzirce gdje goc stigne a to je ono sto nama treba. Barbarez bi mi bio prvi pik a onda Bajramovic. Osobno mislim da bi i Prosinecki bio super cjenjen je u ovim nasim krajevima i od Srba i Hrvata i svakom bi bila cast da ga takva legenda trenira a kao trener nije los radio je u Hrvatskoj repci i kazu da je bio alfa i omega za vrijeme Bilicevog staza ali se nije puno eksponirao u javnosti. Vaha naravno ali koliko je realno pojma nemam. Mi hercegovci ga volimo ali da li ima savez lovu za njega
-
- Kontakt:
Sa Vahom bi dobili punu profesionalnost koju mi, istini za volju, nikad nismo imali.
Mada i da on dođe, ne bi to dugo potrajalo..
Mada i da on dođe, ne bi to dugo potrajalo..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Consigliere
- Kontakt:
Nepotizam jeste sranje, ali lakse ga je progutati kad je neko kvalifikovan za posao. Da je Tinky najbolji zadnji vezni HNL-a ili barem Hajduka ja bi njegov potez shvatio kao dio rjesenja najveceg problema trenutno u sastavu, i prihvatio bi ga pa makar bio Papetov sin... Ali, Pape nam pokusava prodati prakticno napadaca na poziciju DMF-aamho je napisao/la: eh onda bi tek krenuli s nepotizmom... hajde ti opravdaj imenovanje amara s ivicom na celu savjetodavnog vijeca nogometnog saveza... a sto se tice amara kao strucnjaka, vjerovatno bi bio bolje rjesenje od barbareza ili nekog drugog nedokazanog bivseg igraca...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kakav crni Barbarez i Bajramović?!? Oni da vode repku? Ovdje stvarno postaje degutantno išta pisati. Nivo zdravog razuma i bistre pameti je niži od morala Safeta Sušića. Stvarno je forum u kur.cu.
Dva su imena jedina ozbiljna i jedini bi bili nivo više, što nam treba poslije Papeta. To su Duško i Vaha. Ostalo sve bi bilo nivo Papeta (tu mislim na Amara, Prosinečkog, Mešu, Hadžibegića i ostale koje spominjete).
Nisam za Amara, jer tek tad ne bi opstali od prvaka svemira i nebeskog kluba iz Titove. Mogu samo zamisliti kakve bi priče bile. Da je sposoban da je vodi, jeste, itekako, ako ništa bar bi uspostavio autoritet.
Al' kao što rekoh previše zlih jezika bi bilo, stoga neka, hvala, nemoj Amare.
Dva su imena jedina ozbiljna i jedini bi bili nivo više, što nam treba poslije Papeta. To su Duško i Vaha. Ostalo sve bi bilo nivo Papeta (tu mislim na Amara, Prosinečkog, Mešu, Hadžibegića i ostale koje spominjete).
Nisam za Amara, jer tek tad ne bi opstali od prvaka svemira i nebeskog kluba iz Titove. Mogu samo zamisliti kakve bi priče bile. Da je sposoban da je vodi, jeste, itekako, ako ništa bar bi uspostavio autoritet.
Al' kao što rekoh previše zlih jezika bi bilo, stoga neka, hvala, nemoj Amare.
Nama je Željo svetinja jedina.
Petković preuzima Švicarsku.
Barbarez nema trenerskog iskustva.Vidimo šta se desi ako trenera biramo po igračkoj kvaliteti.Njega za mladje selekcije nek ide i kupi djecu da igraju za nas izmedju pokeraških turnira.
Mislim da je Halilhodžić sam izjavio da mu je želja da preuzme rep BiH kada dobije dovoljno iskustva.Mislim da ne bi radio u našoj reprezentaciji za pare,nego za narod i uspjeh.A ako je Dinamo imo para da ga dovede,što ne bi reprerezentacija koja je učeskik SP? Dobili smo dobre pare,nema više 'rupa u savezu' gdje bi nestajale pare.A čak mislim da je negdje rekao kako će vjerovatno napusiti Alžir nakon SP. (možda umišljam) Sa Vahom bi čuda radili.
Osim može ako će mu otac taktiku postavljat.
Baždarević ili Bajević najbolji izbori poslije Vahe.
Barbarez nema trenerskog iskustva.Vidimo šta se desi ako trenera biramo po igračkoj kvaliteti.Njega za mladje selekcije nek ide i kupi djecu da igraju za nas izmedju pokeraških turnira.
Mislim da je Halilhodžić sam izjavio da mu je želja da preuzme rep BiH kada dobije dovoljno iskustva.Mislim da ne bi radio u našoj reprezentaciji za pare,nego za narod i uspjeh.A ako je Dinamo imo para da ga dovede,što ne bi reprerezentacija koja je učeskik SP? Dobili smo dobre pare,nema više 'rupa u savezu' gdje bi nestajale pare.A čak mislim da je negdje rekao kako će vjerovatno napusiti Alžir nakon SP. (možda umišljam) Sa Vahom bi čuda radili.
Osim može ako će mu otac taktiku postavljat.
Baždarević ili Bajević najbolji izbori poslije Vahe.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Velezove legende. Vaha ili Princ s Neretve
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Vaha ili bi napravio red ili bi pukao čovjek nakon dva mjeseca, što od svađe sa novinarima i porodicama i inim džabalebarošima koji se vrte oko repke, što od toga da bi suspendovao nekoliko partijanera zbog neozbiljnosti i nepoštovanja autoriteta šefovog.
Kad je sastanak prije tekme ne bi mu niko unio mob i pokazivao ostalima slike treba sa partyja...
Dobro možda i bi ali bi letio van i onda bi bio rat

Kad je sastanak prije tekme ne bi mu niko unio mob i pokazivao ostalima slike treba sa partyja...
Dobro možda i bi ali bi letio van i onda bi bio rat

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Harry Redknapp.
Mislim da je on slobodan nakon ove sezone.
Mislim da je on slobodan nakon ove sezone.
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma postrojio bi njih Vaha,a i Princ. Trcao bi Dzeko ko narod za Umproforom 93-ce
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Zar nisi rekao bilo koga samo da nije Pape?Chinaglia je napisao/la:Amar Osim u anketi

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Evolution87
- Kontakt:
konjsku glavu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
da je TSS ovo boldano, onda to ne bi bio nepotizam, onda bi bilo zasluzeno.. a sto se tice problema na DM-u, sve je to unaprijed pripremljeno, jer pravovremenim akcijama do tog problema ne bi ni doslo... ovaj scenario oko TSS-a se nazirao ima vec godina dana... narod je uvijek dovoljno glup da ga se prevesla.... evo i sad imas barem polovicu koja podrzava papeta zbog poteza sa TSS-om...ili barem u tome ne vide problem... da nije bilo ovoga sa dzekom, poziv TSS-u bi ostao jedan u nizu bez neke velike pompe...a i ovo s dzekom je eskaliralo zbog toga sto selektor nije pozvao i njegovog pulena, vec samo svogConsigliere je napisao/la:Nepotizam jeste sranje, ali lakse ga je progutati kad je neko kvalifikovan za posao. Da je Tinky najbolji zadnji vezni HNL-a ili barem Hajduka ja bi njegov potez shvatio kao dio rjesenja najveceg problema trenutno u sastavu, i prihvatio bi ga pa makar bio Papetov sin... Ali, Pape nam pokusava prodati prakticno napadaca na poziciju DMF-aamho je napisao/la: eh onda bi tek krenuli s nepotizmom... hajde ti opravdaj imenovanje amara s ivicom na celu savjetodavnog vijeca nogometnog saveza... a sto se tice amara kao strucnjaka, vjerovatno bi bio bolje rjesenje od barbareza ili nekog drugog nedokazanog bivseg igraca...Narod jeste glup, ali nije bas toliko glup da sebi dozvoli da ga prevesla neko kao Pape

Vaha je ters.
Otjerao bi par igraca, neki sami sebe a on bio otisao nakon 6 mjeseci....Nije on za Balkana niti je Balkan za njega....
Otjerao bi par igraca, neki sami sebe a on bio otisao nakon 6 mjeseci....Nije on za Balkana niti je Balkan za njega....
Neki mi ljudi nisu jasni nikako.Zašto Barbarez ili Kodro nebi mogli biti selektori?Vaha i Duško su najbolja riješenja ali teško da ćemo njih moći dovesti.Ne toliko radi para koliko radi nekih drugih, nama dobro znanih stvari.Zaboravili ste kako je Bilić preuzeo Hrvatsku ili još bolje Guardiola Barcu.Bez skoro ikakvog iskustva trenerskog!
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, ja sam to i napisao, da je malo zasluzio poziv i da nam moze pomoci ne bi bilo problema, ali ovako...amho je napisao/la:
da je TSS ovo boldano, onda to ne bi bio nepotizam, onda bi bilo zasluzeno.. a sto se tice problema na DM-u, sve je to unaprijed pripremljeno, jer pravovremenim akcijama do tog problema ne bi ni doslo... ovaj scenario oko TSS-a se nazirao ima vec godina dana... narod je uvijek dovoljno glup da ga se prevesla.... evo i sad imas barem polovicu koja podrzava papeta zbog poteza sa TSS-om...ili barem u tome ne vide problem... da nije bilo ovoga sa dzekom, poziv TSS-u bi ostao jedan u nizu bez neke velike pompe...a i ovo s dzekom je eskaliralo zbog toga sto selektor nije pozvao i njegovog pulena, vec samo svog

I nema sanse da Pape ima taknu podrsku, evo na forumu nije veca od 30% sigurno.
Fit Tony: I keep my friends close...
Nemoj se ti druze nervirati,ovo sto ovdje citas,osim nekoliko casnih izuzetaka,nije mjerilo nicemu.anel81m je napisao/la:Neki mi ljudi nisu jasni nikako.Zašto Barbarez ili Kodro nebi mogli biti selektori?Vaha i Duško su najbolja riješenja ali teško da ćemo njih moći dovesti.Ne toliko radi para koliko radi nekih drugih, nama dobro znanih stvari.Zaboravili ste kako je Bilić preuzeo Hrvatsku ili još bolje Guardiola Barcu.Bez skoro ikakvog iskustva trenerskog!
Slijedeci selektor ja sasvim sigurno Sergej Barbarez a njegovi pomocnici takodje bivsi igraci NASE reprezentacije.
Barbarez ti nije iz Sarajeva,kod njega nema stela,nema nepotizma,nema neprofesionalnosti i on je nepotkupljiv.
To su glavni razlozi otpora ali ne brini,to dolazi od malog broja ljudi,samo su glasni i agresivni.
Vazno je da nije iz Sarajeva - svaka ti cast to je glavno, a to sto nema ni trenersku licencu je ne vazno, da ne pricamo o iskustvu, to je manje bitno.
Nikad taj nece voditi reprezentaciju, nije niko iz saveza lud da mu da sansu jer je "legenda", svi su momci iz njegove generacije legende, kao i ovi sadasnji sto su nas odveli na SP !
Nikad taj nece voditi reprezentaciju, nije niko iz saveza lud da mu da sansu jer je "legenda", svi su momci iz njegove generacije legende, kao i ovi sadasnji sto su nas odveli na SP !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne iznosi neistine,profi UEFA licencu je dobio davno.Ako ne znas uvijek mozes guglati.Elegant je napisao/la:Vazno je da nije iz Sarajeva - svaka ti cast to je glavno, a to sto nema ni trenersku licencu je ne vazno, da ne pricamo o iskustvu, to je manje bitno.
Nikad taj nece voditi reprezentaciju, nije niko iz saveza lud da mu da sansu jer je legenda !
Da,to su razlozi,zasto da se lazemo+srusio bi i kriminalnu hobotnicu u savezu.
Trenutno korisnika/ca: katalinski, Zglavkar i 33 gosta.