Vodite kampanju,nek svi glasaju.Podjela kanti je 2.1.2014.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kawhi je napisao/la:Vodite kampanju,nek svi glasaju.Podjela kanti je 2.1.2014.
Ne znam zašto bi neko tebi dao glas?DANTES je napisao/la:šokiran spoznajom da mi niko nije dao glas odoh spavati
Izgleda da je kasno, biće ovo mrtva trika između Greivisa i CautinhaLenBias je napisao/la:jos nije kasno da se zadovolji pravda i da titina juga dobije nagradu koja mu pripada, aktivirajte se
stvarno steta ako bude kasno, titina juga je bas slika i prilika kante ali sta da se radi, ako je vec trka izmedju spomenute dvojice onda to treba definitivno biti dosadni kamiondzija cautinhoVirtu4l je napisao/la:Izgleda da je kasno, biće ovo mrtva trika između Greivisa i CautinhaLenBias je napisao/la:jos nije kasno da se zadovolji pravda i da titina juga dobije nagradu koja mu pripada, aktivirajte se
Otelo je napisao/la:Ja ne vjerujem kako je Greivis ovdje![]()
![]()
Normala forumas,nije nesto kvalitetan ali nije ni za kantu.
Pa to sto se ne slaze sa vama i ne priznaje totalnu dominaciju Bayerna ne znaci da je kanta.Bayern@heart je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ja ne vjerujem kako je Greivis ovdje![]()
![]()
Normala forumas,nije nesto kvalitetan ali nije ni za kantu.![]()
šta reći na ovaj komentar možeš i ti sa njim na listu
ne, nije, kvalitetni i dalje komentarisu i njihovo se misljenje itekako postuje, problem je sto on ismijava misljenja onih koji slijepo svoje pogresne stavove brane bez ikakve mogucnosti da ih odbrane i kada skontaju da nemaju pravo onda pocnu licno vrijedjati, velika je razlika u tome i toj gluposti koju si ti napisao kako je neko nekoga otjeraoBayern@heart je napisao/la:@Otelo navedeni trollaš je pored stalog preseravanja uništio podforum NBA sa svojim "analizama i komentarima" i otjerao sa istog dosta kvalitetene raje koja prati NBA i daje dobre i kvalitetne komentare.
filip13 je napisao/la:mene nigdje
tyler durden je napisao/la:filip13 je napisao/la:mene nigdje
Zasto bi bio ? jer nemas avatar i pises kratke postove?
To sto se ti ne slazes sa njim ne znaci da je los.Bayern@heart je napisao/la:@Otelo navedeni trollaš je pored stalog preseravanja uništio podforum NBA sa svojim "analizama i komentarima" i otjerao sa istog dosta kvalitetene raje koja prati NBA i daje dobre i kvalitetne komentare.
Fora je što svi ovdje lične forumske frustracije rješavate na ovaj način. Blaćenje, "trpanje pod noge" i slične metodeBayern@heart je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ja ne vjerujem kako je Greivis ovdje![]()
![]()
Normala forumas,nije nesto kvalitetan ali nije ni za kantu.![]()
šta reći na ovaj komentar možeš i ti sa njim na listu