Vidjecemo. Jos je tanak Island, a braca Kovac su jako dobro pripremili ekipu psihicki za ovu utakmicu. Tesko da Island moze do iznenadjenja.xinxee je napisao/la:Nebih rekao...na njima je veliki pritisak jer znaju šta javnost od njih očekuje...a islanđani bolje sanse od ove u skorije vrijeme nece imati....Goalgetter je napisao/la:Mislim da ce Hrvati razbiti Island.
Baraž - SP 2014
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Baraž - SP 2014
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
sa kim BIH igra

- nemozenamnikonista
- Kontakt:
ma moze 0-0 i onda pusiona u Zagrebu...Goalgetter je napisao/la:Vidjecemo. Jos je tanak Island, a braca Kovac su jako dobro pripremili ekipu psihicki za ovu utakmicu. Tesko da Island moze do iznenadjenja.xinxee je napisao/la:Nebih rekao...na njima je veliki pritisak jer znaju šta javnost od njih očekuje...a islanđani bolje sanse od ove u skorije vrijeme nece imati....Goalgetter je napisao/la:Mislim da ce Hrvati razbiti Island.

-
- Kontakt:
Imal prenos koje utakmice osim Isl-Hrv na našim kanalima ?
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Boga mi koliko Hrvati o terenu uslovima itd, ko da je kod njih wembley, teren ekstra na kakvim oranicama se igra kod njih
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Hajmo Island! Nema nikakve veze sa nacionalizam, svidja mi se atmosfera kod njih, a i vise volim da slabiji prodju.
Celik!3,2,2.
i ja bas gledam koliko se pricalo o terenu i teskim uslovima 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
podsjeca
me na BIH..maleni Isllland

- RickBlaine
- Kontakt:
To sto je temperatura jednaka prosjecnoj zimskoj temperaturi na Aljaskoj nema nikakve veze.LenBias je napisao/la:i ja bas gledam koliko se pricalo o terenu i teskim uslovima
btw. hoce li iko ovom kretenu Cosicu reci da za prijenosom kasni dobrih pola minute

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ima li ko link za Madagaskar - Repulika Srpska
Nedaju ovi iz RTRS, kodirali za Federaciju.
Salu na stranu, hoce li biti linkova za ostale utakmice ?

Salu na stranu, hoce li biti linkova za ostale utakmice ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
prenosi OBN...nekasne nego idu ispredRickBlaine je napisao/la:To sto je temperatura jednaka prosjecnoj zimskoj temperaturi na Aljaskoj nema nikakve veze.LenBias je napisao/la:i ja bas gledam koliko se pricalo o terenu i teskim uslovima
btw. hoce li iko ovom kretenu Cosicu reci da za prijenosom kasni dobrih pola minute

Znam kako je ovim Islandskim navijacima.Vjerovatno ih znoj obliva cim Hrvati predju centar...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
govorimo o terenu, snijeg do ramena itdRickBlaine je napisao/la:To sto je temperatura jednaka prosjecnoj zimskoj temperaturi na Aljaskoj nema nikakve veze.LenBias je napisao/la:i ja bas gledam koliko se pricalo o terenu i teskim uslovima
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
teren super..atmosfera isto...neznam kakav ce bit mamicev maksimir
imal kakav link za susjede al sa domacim komentatorom ?
hvala

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
ovoj Hrvaskoj lagano bi uvalili 3 komada dosad 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
RickBlaine je napisao/la:To sto je temperatura jednaka prosjecnoj zimskoj temperaturi na Aljaskoj nema nikakve veze.LenBias je napisao/la:i ja bas gledam koliko se pricalo o terenu i teskim uslovima
Popravilo se, ne mogu na OBN-u gledat.

Kazu da su neke grijace ili sta li vec stavili ispod terena i niko nije trenirao na tom stadionu, tako sam cuo ne znam je li istina.
Ali jest cudno gledat bez nas, meni nekako glupo

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
pa ljudi dajte kakav link ove sto sam naso nijedan nece otvorit
ovo je užasno.
Je li moze neko sumirati koji nam rezultati odgovaraju radi utvrdjivanja prvog sesira za kvalifikacije za EP 2016. Da bi nas pretekli znam da Hrvatska treba uzeti obe utakmice baraza ali se nemogu sjetiti kako treba Ukrajina i Svedska da igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.