Zaboravio si napomenuti ono lijepljenje sličica i časopise o SP...to nisi smio izostavitdubrava je napisao/la:Dobro, Lihtenštajn će se pregaziti ko plitak potok.
Al, treba biti oprezan sa Litavcima, hladne glave uću u tekmu i ne pomišljati uopće na Brazil.
Uh, čovječe, da Bosna ode na Svjetskouhh...samo kad to čujem naježim se... bemti sve, još malo...pa kad dođu one ljetne vrućine, navijačka euforija, ludilo u zraku, tri tekme u danu, pivo, čips, društvo, analiziranje protivnika, favoriti....a na TV-u u pola 3 igra Bosnia and Herzegovina
Ovo sam već doživio uz Hrvatsku, nadam se da će sad to moći doživjeti Sarajlije, Mostarci, Zeničani, ma i Banjalučani i Posavci.....
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jednostavno je.
Sta god se gleda mi cemo biti prvi ukoiko budemo imali isti broj bodova.
Znaci bez sikirancije.
Sta god se gleda mi cemo biti prvi ukoiko budemo imali isti broj bodova.
idealna stvar bi bila da slovaci spuste grke na zemlju , pa da se praktično već u zenici plasiramo na SP 
Jel stvarno ispravno i ovako reci? Zar nije Litvanci?dubrava je napisao/la:Litavcima
Cuj Litavci, nasmija me.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Mislis na one Panini slicice ? Zar to jos postoji, nisam to vidio ne sjecam se kad!Bademluk je napisao/la:Zaboravio si napomenuti ono lijepljenje sličica i časopise o SP...to nisi smio izostavit
vjerovatno zato što se na hrvatskom kaže litva a ne litvanija , pa su nešto morali smislitiGreivis je napisao/la:Jel stvarno ispravno i ovako reci? Zar nije Litvanci?dubrava je napisao/la:Litavcima
Cuj Litavci, nasmija me.Mozda je i tacno.
Slovaci odkidaju najmanje bod Grcima, a ima sanse i da ih prospu u potpunosti.
Momci igraju tako dobro sa loptom u nogama, 4 nasa igraca na Weissu a on opet nadje pravo rjesenje i osramoti sve odbrambene igrace odjednom.
Vile su nas nosale do ove pobjede, maksimalno smo iskoristili ovako slabu grupu a o prilikama Slovaka da ne pricam.
Ja nasu repku vec smatram plasiranom , sa obzirom na lahkocu kojom Ljiljani melju buraniju u grupi.
A ove dvije ekipe do kraja su ispod prosjecne.
Momci igraju tako dobro sa loptom u nogama, 4 nasa igraca na Weissu a on opet nadje pravo rjesenje i osramoti sve odbrambene igrace odjednom.
Vile su nas nosale do ove pobjede, maksimalno smo iskoristili ovako slabu grupu a o prilikama Slovaka da ne pricam.
Ja nasu repku vec smatram plasiranom , sa obzirom na lahkocu kojom Ljiljani melju buraniju u grupi.
A ove dvije ekipe do kraja su ispod prosjecne.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hrvati i njihov jezikviKK je napisao/la:vjerovatno zato što se na hrvatskom kaže litva a ne litvanija , pa su nešto morali smislitiGreivis je napisao/la:Jel stvarno ispravno i ovako reci? Zar nije Litvanci?dubrava je napisao/la:Litavcima
Cuj Litavci, nasmija me.Mozda je i tacno.
čuo sam i ja prije , bilo je i meni smiješno malo
helikopter - zrakomlat
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ima li nas ovdje ?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
BiceRikardo je napisao/la:Ima li nas ovdje ?
Ronaldo - Isco - Bale
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prva ce biti rutnisko odradjivanje posla a druga ce biti uveliko teza ali ne i nemoguca misija, s obzirom da se radi o reprezentaciji koja nije neki brend u Svijetu i koja nema izrazito kvalitetne igrace, no opreza nikad dosta.
Nadam se da ce i u Litvaniji goriti kao i sinoc.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Isti mec kao u kosarci samo obrni favorite i kvalitet igracaOmerbavarac je napisao/la:Prva ce biti rutnisko odradjivanje posla a druga ce biti uveliko teza ali ne i nemoguca misija, s obzirom da se radi o reprezentaciji koja nije neki brend u Svijetu i koja nema izrazito kvalitetne igrace, no opreza nikad dosta.
Litvancima iscerat zelju za fudbalom, naplatit duplo za kosarkase. Treba nam 10+ razlike
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa nismo GrckaUnofficialpage je napisao/la:Litvancima iscerat zelju za fudbalom, naplatit duplo za kosarkase. Treba nam 10+ razlikePo mogucnosti da bude 16-0
Ronaldo - Isco - Bale
I to što kažeš.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U Litvaniji će biti više naših navijača na ulici oko stadiona,nego li na samom stadionu na kojem ćemo svakako dominirati i više nego u Slovačkoj
Btw,koliki je kapacitet stadiona na kojem ćemo igrati ?
❶❾❽❽
Virtu4l je napisao/la:U ovim kvalama su igrali na dva stadiona, jedan prima 5,500 (Vilnius), a drugi 6,250 (Marijampolė).terabajt je napisao/la:Nadam se da litvanija ima velik stadion da mozemo svi stati kad odemo tamo hehe. Zna li neko gdje igraju svoje utakmice ?
Mislim da smo dva puta gostovali u Vilinusu, jedna pobjeda i jedan poraz.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mislim oko 6 hiljada al nisam siguran...BeastZE je napisao/la:U Litvaniji će biti više naših navijača na ulici oko stadiona,nego li na samom stadionu na kojem ćemo svakako dominirati i više nego u Slovačkoj![]()
Te ulaznice ce skandinavija pokupovat prvi dan hehe.
Mislim da necemo imat problema ni sa lihtestajnom ni sa litvanijom uz ozbiljan pristup. I treba ih trpat kolko god moze.
Mislim da necemo imat problema ni sa lihtestajnom ni sa litvanijom uz ozbiljan pristup. I treba ih trpat kolko god moze.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
dodji sebi brate ako vec nemas kome..Batko je napisao/la:E ekipa, jeste li vi svjesni da se ne gleda medjusobni, vec gol razlika....Mislim, jasno je da mi imamo mnogo bolju gol razliku ali isto tako treba da bude jasno ako Grci recimo pobjede 15:0 Lihtenstajn onda oni idu u Brazil (ne sjecam se tacne gol razlike, mada ce biti jos bolja poslije slijedeceg duela sa Lihtenstajnom) ali je tako nekako da Grcima treba 15tak golova.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.