XBMC
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: XBMC
Raja, ne mogu da skontam kako da zvuk s laptopa kad puštam film prebacim na tv preko hdmi kabla. Slika piči na tv-u ali mi zvuk dolazi s laptopa. pokušavao sam da se igram s ovim sučeljima ali nikako da ukapiram. Pomoć?
naprijed rejal
Jesi li probao u Control Panel otići na karticu sound, unutar nje odaberi opciju playback, a zatim postavi HDMI kao defaultni. Samo kad završiš ne zaboravi vratiti na zvučnike
već mi je na defaultu HDMI, znači nije do toga
imaš li još kakve ideje slučajno?

naprijed rejal
Joj sveti,ne mogu ovako 'na suho' to objasnit i sjetit se,al' i ja sam imao isti problem i riješio sam ga nekako..ako možes sačekat do sutra da vidim šta i kako voljan sam pomoći 
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

ajde brate živ bioalacious je napisao/la:Joj sveti,ne mogu ovako 'na suho' to objasnit i sjetit se,al' i ja sam imao isti problem i riješio sam ga nekako..ako možes sačekat do sutra da vidim šta i kako voljan sam pomoći

naprijed rejal
Koji ti je sustav na laptopu/kompu?Sveti je napisao/la:već mi je na defaultu HDMI, znači nije do togaimaš li još kakve ideje slučajno?
I koliko ti je tv otprilike star?
Može biti i do drivera, neki TV-i preferiraju "starije" drivere, dok drugima je svejedno...
Windows 7
a tv je prosonic, 32 inča, hd ready. pretpostavljam da je neki stariji s obzirom da sam ga i ja uzeo polovnog.
a tv je prosonic, 32 inča, hd ready. pretpostavljam da je neki stariji s obzirom da sam ga i ja uzeo polovnog.
naprijed rejal
Probaj update-at drivere, a ako bude problema s novim driverima, možeš se vratiti na "staru" verziju drivera
Kad spojiš,trebalo bi ti na kompu da imaju dvije postavke za zvuk,tv i laptop,pojačaj tv do kraja,a laptop UGASI,znači nađeš dio gdje ga totalno asiš,nije smao da smanjiš il' "ušutkaš"..
Valjda kontaš
Valjda kontaš

kontam jašta, probat ću pa javim da li sam uspio. Hvala ti kumealacious je napisao/la:Kad spojiš,trebalo bi ti na kompu da imaju dvije postavke za zvuk,tv i laptop,pojačaj tv do kraja,a laptop UGASI,znači nađeš dio gdje ga totalno asiš,nije smao da smanjiš il' "ušutkaš"..
Valjda kontaš
naprijed rejal
Haj' vidi,ovo sam ti onako iz glave se prisjetio,ako ne mogneš skontat vidjet ću kad ugrabim vremena da i ja spojim laptop pa da ti tačno kažem šta sam i kako sam uradio 

Znal ko gdje naci nase Eurosportove,ja sta god nadjem samo engezi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U search upiši afa sport, onda uđi u live sport TV, i dolje pri dnu imaš srpski eurosport 2, jedinicu još nisam našao.Otelo je napisao/la:Znal ko gdje naci nase Eurosportove,ja sta god nadjem samo engezi
Evo koje sam ja kanale sve stavio u favorite:
Ima ih 50-tak, ako je netko našao još kakav zanimljiv, nek javi

"Domaći kanali"
Animal planet
AXN
B 92
BBC Enterteinment
Cinemania
Cine star
Discovery
E!
Fox Crime
Fox Life
Fox Movie
History
HRT 1
HRT 2
National Geo
Pink TV
Pink 2
RTCG
RTS 1
RTS 2
RTS Sat
STV
TV 1
ULTRA
Universal
Glazbeni kanali
1 Classic
A one Music
Capital music TV
DM Sat
IM 1 Music
KISS TV
MCM TOP Music
MTV (SLO)
ONE HD Dance
Party TV
VH1
Virgin
Viva
Sportski kanali
Chelsea TV
Dolce Sport
Dolce Sport 2
ESPN (ser)
ESPN US
ESPN 2
Eurosport
Eurosport 2
SKY Sports
Sport 1 (SLO)
Sport 2 (SLO)
Sport klub
Sport klub +
Sport klub Prime
Znam za to,hvala al nigdje nema ES-a.Bili su prije al su sad nestali 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Radi li vama 1Channel?
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ne radi, sinoć se sjebo i evo sad ustao da vidim i opet ništa. Dešavalo se i prije da ovako nestane na par sati ili dan.Adebayor je napisao/la:Radi li vama 1Channel?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
@ Adebayor
gdje si naš'o te Domaće kanale ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Uđeš na navi-x (logičnoanonimni je napisao/la:@ Adebayor

Zatim na ovo navi-xtreme media portal --> search --> search navi-xtreme
upiši afa cable, onda klikni na ovo (afa) cable tv, zatim imaš balkan tv
Unutra je većina kanala. Neke sam još našao tako što sam im naziv upisao u search, ali 95% ih ima u ovom "paketu"
anonimni je napisao/la:eh to bratehvala

Je li tko slučajno našao arena sport?