Pored toga svega, fascinira me jednostavno koliku glavu samo ima

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne igraju klubovi prijatelju vec igraci.Kolasinac nema vise od 4-5 profesionalnih tekmi u nogama da bi igrao medju 11 u repki.Njegovo ce vrijeme doci,cim odigra polusezonu za Salke on je tu. Nema potrebe porediti klubove,to ne mora nista znaciti,tipicna djecija prica...gruezi je napisao/la:Ljudi ljudski da kolasinac igra po klubovima tipa gent zorya alania I sha ja znam on bi dominirao tj bio bi 2 klase iznad...nije fer od nekih da kad porede igrace porede kolasinca u schalkeu I nekog iz ispodprosjecnog kluba... Zukanovic vranjes itd da su I ublizu dobri kao kolasinac igrali bi oni u schalkeu a ne sejo
bas to, netreba letit, ima prvo u mladu repku pa onda polako prema A repki ako napreduje! znamo svi i za slucaj besic, prerano je se momak gurnuo u vatru a da nije ni za HSV da valja zaigrao i sad ferenchvaros! mada je i to bolje nego koja minuta u HSV svako 10 tekma! mali ocigledno ima potencijala, za mene nekako najvise za zadnjeg veznog, krupan, jak a sto su raja prije spominjali ovde na temi za njega izgubljene lopte nema i ide na svaku!ako nastavi sa napredkom ja ga vremenom, za 2-3 godine, vidim kao igraca koji ce preuzet zahirovicevo mjesto kao defanzivni vezni, jer meni je realno to najkriticnija pozicija u repki trenutno! zahirovic nije dovoljno kvalitetan igrac da je pokriva i to pokaze svaki put kad je malo kvalitetniji protivnik, momak se totalno izgubi! bolje lulic i salihovic krpe lijevog beka nego sto on odradjuje posao na svojoj prirodnoj poziciji na zadnjem veznom! jednostavno je daleko od kvaliteta koji bi trebao imat da nam defanzivno drzi sredinu terena, moja nada je da ce kolasinac za koju godinu bit rijesenje za to mjesto!Denizmare je napisao/la:Ne igraju klubovi prijatelju vec igraci.Kolasinac nema vise od 4-5 profesionalnih tekmi u nogama da bi igrao medju 11 u repki.Njegovo ce vrijeme doci,cim odigra polusezonu za Salke on je tu. Nema potrebe porediti klubove,to ne mora nista znaciti,tipicna djecija prica...gruezi je napisao/la:Ljudi ljudski da kolasinac igra po klubovima tipa gent zorya alania I sha ja znam on bi dominirao tj bio bi 2 klase iznad...nije fer od nekih da kad porede igrace porede kolasinca u schalkeu I nekog iz ispodprosjecnog kluba... Zukanovic vranjes itd da su I ublizu dobri kao kolasinac igrali bi oni u schalkeu a ne sejo
Ma covjek je legendaGoalgetter je napisao/la:
Pored toga svega, fascinira me jednostavno koliku glavu samo ima. K'o bocun
Dobar video.valterboy je napisao/la:Terminator igra danas u prijateljskoj utakmici protiv Al-Sadda. Poceo je utakmicu.
[youtube][/youtube]
Dokaz da nije stoper, nego lijevi bek ili defanzivni vezni.. radije ono drugo, on je klasicni rusilac.no rules je napisao/la:Kolo broj 35 , danas iz Dohe
[youtube][/youtube]
Ne trpaj mi u usta nešto što nisam rekao ili ti tvoju prvu rečenicu. Za mene ne bi ti nabrojani još vidjeli reprezentacije. I to ne samo oni, lista je poduga.Majstor10 je napisao/la:Da da bolji su Vranjes, Vrsajevic, Sunjic..Rockefeller je napisao/la:Kad je neko mlad, posebno devetnestogodišnjak, onda je za očekivati da griješi dok ne nauči. Pitanje je jeste li mu spremni oprostiti greške koje bi napravio u 10 kvalifikacijski utakmica (je l' 10 ili koja manje više? No, nebitno.)?
Ja sam na klipu vidio nezrelog i još sirovog momka. Očekujem ga puno boljeg u 21. godini, al' za sada treba još da uči.
Mi nismo Spanija da mozemo birati. Momak zasluzuje da makar bude na klupi i to lako, ako ne starter. Koga to imamo na lijevog beka?? Haj baci mi imena.. nemoj mi Lulica i Salihovica, oni nisu lijevi bekovi.. to se od aviona vidi.
ima li neki klip ili nešto? kakav je na toj poziciji, nisam ga gledao kao zadnjeg veznog?Majstor10 je napisao/la:Panzer tenk danas odigrao 90 minuta kao defanzivni vezni.
[youtube][/youtube]azTer je napisao/la:ima li neki klip ili nešto? kakav je na toj poziciji, nisam ga gledao kao zadnjeg veznog?Majstor10 je napisao/la:Panzer tenk danas odigrao 90 minuta kao defanzivni vezni.
.bagrcavi je napisao/la:Majstor10 je napisao/la:KOLA na klupi danas za Schalke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.