6 tocnije...mislim 84-78 za ŠIROKI !!!!!!!!nerminh74 je napisao/la:izgubila sloboda 7-8 razlike

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
6 tocnije...mislim 84-78 za ŠIROKI !!!!!!!!nerminh74 je napisao/la:izgubila sloboda 7-8 razlike
ovo "uprava napolje" ti je vec par mjeseci kod nas aktuelno,lupali ovdje drugi sta hoce,kod nas ti je vec dugo vremena "uprava napolje",jedna laz gore-dole to nece promijeniti....btw pojacanja Sirokog su nas rasturila,ali NE,nama ne trebaju novi igraci dok se svi ostali pojacavajuMensur je napisao/la:Sto se ti brzo lozis...ultrasstyle_tz je napisao/la:eto ...ako je momak upravu za balkansku ligu,nema se tu sta dalje pricat...**** napolje!!!
neko nesto lupi, ti odmah "uprava napolje"![]()
![]()
izjava od BIBL-a:Josip321 je napisao/la:Kakva balkanska liga? evo googlo sam malo i nigdje se ne spominje da će nastupati klubovi iz BiH. Navode se samo Srbija, Bugarska, Rumunjska, Makedonia i Grčka.
lupi? mislis da lupam ?Mensur je napisao/la:Sto se ti brzo lozis...ultrasstyle_tz je napisao/la:eto ...ako je momak upravu za balkansku ligu,nema se tu sta dalje pricat...**** napolje!!!
neko nesto lupi, ti odmah "uprava napolje"![]()
![]()
Kevin je napisao/la:izjava od BIBL-a:Josip321 je napisao/la:Kakva balkanska liga? evo googlo sam malo i nigdje se ne spominje da će nastupati klubovi iz BiH. Navode se samo Srbija, Bugarska, Rumunjska, Makedonia i Grčka.
"For next year we will have the current participant countries with two teams Macedonia, Serbia and Bulgaria all with two teams, Montenegro with two as well, one from Bosna and Hercegovina and also one team from Israel, Greece and Turkey. It`s not easy here in the Balkans but we are growing fast.”
suludo je to sto ti pricas..posto se liga vec igra odnosno zavrsila je jucer ili prekjucer..isti je stil kao i NLB, za sada ne daje nista sto se tice rezultatskog..ali je sve besplatno.liga sve placa..sljedece godine se širi..gore sam zalijepio na koje zemlje..Mensur je napisao/la: nije poenta jel ti lupas ili ne, nego je poenta sto se mnogo ljudi lozi na svakakve izjave.
Ko odlucuje o ucesnicima Balkanske lige ?
Jel rezultat ili neki sponzori ?
Ili mozda cak neko treci ?
Kakav ce rezultatski znacaj imati ta liga ? (pretpostavljam nikakav kao ni nlb liga u početku).
Ko će plaćati troškove lige (prevoz, organizaciju itd...)?
Toliko toga nepoznatog ima oko te lige, a kamo li o njenim učesnicima da je sada suludo pričati o njoj.
jel danas dobijate il je cetvrti poraz u nizu?ultrasstyle_tz je napisao/la:http://tuzlalive.ba/portal/2009/04/slob ... skoj-ligi/
eto ipak cini se da je poziv dosao ciljano na Slobodu sto se tice Balkanske lige...
btw nakon tri ocekivana poraza na startu lige 8,Dita sutra u svojoj dvorani docekuje Igokeu..BOJKOT!
sto bojkotujete?ultrasstyle_tz je napisao/la:a nadam se pobjedi,ali bez najvatrenijih navijaca plus pojacana Igokea bice jako jako tesko.cetvrti poraz bi nama odgovarao u nasoj borbi,ali nikad klubu ne mozes pozelit poraz,pa tamam koliko god da mi odgovara,pa tako bice pobjeda
evo sad sam vidio, fakat nije provokacija, nego navijam danas za vas da bosni bude lakseultrasstyle_tz je napisao/la:procitaj na prethodnim stranicama imas u mojim postovima,5. i 6.stranica..zaista mi se neda ponovo pisati nanervirat cu se dzaba..
sta je sa onim Halilovicem, momak je obecavao, pa odjednom potonu pravoultrasstyle_tz je napisao/la:a i ja se nadam pobjedi danas jbg..ne mozes protiv sebe,a sto se tice uprave ma doci ce to sve u red brzo nadam se..
bice uvijek kosarkaskih reprezentativaca iz Tz,to je najmanji problem,samo sto ta djeca prebrzo idu iz Dite ili sad uopste ne igraju u Diti nego u Falconsima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.