Sloboda Dita Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: Sloboda Dita Tuzla

Post Postao/la Kevin » 29 mar 2009, 01:06

nerminh74 je napisao/la:izgubila sloboda 7-8 razlike
6 tocnije...mislim 84-78 za ŠIROKI !!!!!!!! :D :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 mar 2009, 01:24

Mensur je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:eto ...ako je momak upravu za balkansku ligu,nema se tu sta dalje pricat...**** napolje!!!
Sto se ti brzo lozis...
neko nesto lupi, ti odmah "uprava napolje" :roll: :roll: :roll:
ovo "uprava napolje" ti je vec par mjeseci kod nas aktuelno,lupali ovdje drugi sta hoce,kod nas ti je vec dugo vremena "uprava napolje",jedna laz gore-dole to nece promijeniti....btw pojacanja Sirokog su nas rasturila,ali NE,nama ne trebaju novi igraci dok se svi ostali pojacavaju ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 29 mar 2009, 14:30

Kakva balkanska liga? evo googlo sam malo i nigdje se ne spominje da će nastupati klubovi iz BiH. Navode se samo Srbija, Bugarska, Rumunjska, Makedonia i Grčka.
Momče Hercegovče

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 mar 2009, 15:38

Josip321 je napisao/la:Kakva balkanska liga? evo googlo sam malo i nigdje se ne spominje da će nastupati klubovi iz BiH. Navode se samo Srbija, Bugarska, Rumunjska, Makedonia i Grčka.
izjava od BIBL-a:

"For next year we will have the current participant countries with two teams Macedonia, Serbia and Bulgaria all with two teams, Montenegro with two as well, one from Bosna and Hercegovina and also one team from Israel, Greece and Turkey. It`s not easy here in the Balkans but we are growing fast.”

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 mar 2009, 15:46

Mensur je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:eto ...ako je momak upravu za balkansku ligu,nema se tu sta dalje pricat...**** napolje!!!
Sto se ti brzo lozis...
neko nesto lupi, ti odmah "uprava napolje" :roll: :roll: :roll:
lupi? mislis da lupam ?

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 29 mar 2009, 16:37

Kevin je napisao/la:
Josip321 je napisao/la:Kakva balkanska liga? evo googlo sam malo i nigdje se ne spominje da će nastupati klubovi iz BiH. Navode se samo Srbija, Bugarska, Rumunjska, Makedonia i Grčka.
izjava od BIBL-a:

"For next year we will have the current participant countries with two teams Macedonia, Serbia and Bulgaria all with two teams, Montenegro with two as well, one from Bosna and Hercegovina and also one team from Israel, Greece and Turkey. It`s not easy here in the Balkans but we are growing fast.”

očito nam google ne radi isto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Momče Hercegovče

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 mar 2009, 17:32

Fina predstava Slobode sinoc, ima par ekstra pojedinaca, zivce su mi kopali tricama. Za sudjenje sumnjam da je Sloboda kriva, odigrali su odlicnu utakmicu i nisu se predavali sve do kraja. Itekako ce imati problema svi sa njima.
...Život za Široki...

Mensur
Kontakt:

Post Postao/la Mensur » 29 mar 2009, 18:46

[quote="Kevin]
lupi? mislis da lupam ?[/quote]

nije poenta jel ti lupas ili ne, nego je poenta sto se mnogo ljudi lozi na svakakve izjave.
Ko odlucuje o ucesnicima Balkanske lige ?
Jel rezultat ili neki sponzori ?
Ili mozda cak neko treci ?
Kakav ce rezultatski znacaj imati ta liga ? (pretpostavljam nikakav kao ni nlb liga u početku).
Ko će plaćati troškove lige (prevoz, organizaciju itd...)?
Toliko toga nepoznatog ima oko te lige, a kamo li o njenim učesnicima da je sada suludo pričati o njoj.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 mar 2009, 00:42

Mensur je napisao/la: nije poenta jel ti lupas ili ne, nego je poenta sto se mnogo ljudi lozi na svakakve izjave.
Ko odlucuje o ucesnicima Balkanske lige ?
Jel rezultat ili neki sponzori ?
Ili mozda cak neko treci ?
Kakav ce rezultatski znacaj imati ta liga ? (pretpostavljam nikakav kao ni nlb liga u početku).
Ko će plaćati troškove lige (prevoz, organizaciju itd...)?
Toliko toga nepoznatog ima oko te lige, a kamo li o njenim učesnicima da je sada suludo pričati o njoj.
suludo je to sto ti pricas..posto se liga vec igra odnosno zavrsila je jucer ili prekjucer..isti je stil kao i NLB, za sada ne daje nista sto se tice rezultatskog..ali je sve besplatno.liga sve placa..sljedece godine se širi..gore sam zalijepio na koje zemlje..

evo ti od celnistva BIBL-a:
We`ve now decided to have 12 teams in the competition for the 2009-10 season in the two groups of six. The organizers will cover all expences of the teams and this budget for the next year is already provided from us.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 apr 2009, 16:01

http://tuzlalive.ba/portal/2009/04/slob ... skoj-ligi/
eto ipak cini se da je poziv dosao ciljano na Slobodu sto se tice Balkanske lige...
btw nakon tri ocekivana poraza na startu lige 8,Dita sutra u svojoj dvorani docekuje Igokeu..BOJKOT!

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 06 apr 2009, 16:11

Balkanska liga se širi na BiH Vodstvo Balkanske lige želi u svom natjecanju tuzlansku Slobodu objavljeno danas u 15:50; autor: Igor Marinović
Nedavno završena Balkanska liga u košarci namjerava se u sljedećoj sezoni proširiti na 12 klubova, te na još nekoliko zemalja. Iz Bosne i Hercegovine BIBL u svoje redove namjerava privući tuzlansku Sloboda Ditu, pa je na adresu KS-a BiH stigao dopis vodstva lige u kojem se traži da Savez u tu ligu delegira tuzlansku momčad.

Po završetku Lige za prvaka BiH, koja upravo traje, KS BiH će u NLB ligu delegirati dvije najbolje plasirane momčadi, pa će tako zeleno svjetlo za balkansku ligu najvjerojatnije i dobiti Sloboda, koja nema previše izgleda da izbori Jadransku ligu.

Do sad su u Balkanskoj ligi igrali klubovi iz Makedonije, Bugarske, Srbije i Rumunjske, a liga se namjerava proširiti, osim na BiH, na Crnu Goru, Tursku, Izrael, a možda i Grčku.

Prvi prvak ove lige je bugarski Rilski Sport koji je u finalu svladao makedonski Rabotnički.

izvor: http://www.kosarka.hr

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 06 apr 2009, 23:59

SAMO BOJKOT :evil:
kakva crna balkanska liga.... :roll: ....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 apr 2009, 10:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:http://tuzlalive.ba/portal/2009/04/slob ... skoj-ligi/
eto ipak cini se da je poziv dosao ciljano na Slobodu sto se tice Balkanske lige...
btw nakon tri ocekivana poraza na startu lige 8,Dita sutra u svojoj dvorani docekuje Igokeu..BOJKOT!
jel danas dobijate il je cetvrti poraz u nizu?
Cuva Bog Zelju svog!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2009, 12:39

a nadam se pobjedi,ali bez najvatrenijih navijaca plus pojacana Igokea bice jako jako tesko.cetvrti poraz bi nama odgovarao u nasoj borbi,ali nikad klubu ne mozes pozelit poraz,pa tamam koliko god da mi odgovara,pa tako bice pobjeda :D

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 apr 2009, 13:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:a nadam se pobjedi,ali bez najvatrenijih navijaca plus pojacana Igokea bice jako jako tesko.cetvrti poraz bi nama odgovarao u nasoj borbi,ali nikad klubu ne mozes pozelit poraz,pa tamam koliko god da mi odgovara,pa tako bice pobjeda :D
sto bojkotujete?
Cuva Bog Zelju svog!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2009, 14:05

procitaj na prethodnim stranicama imas u mojim postovima,5. i 6.stranica..zaista mi se neda ponovo pisati nanervirat cu se dzaba..

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 apr 2009, 14:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:procitaj na prethodnim stranicama imas u mojim postovima,5. i 6.stranica..zaista mi se neda ponovo pisati nanervirat cu se dzaba..
evo sad sam vidio, fakat nije provokacija, nego navijam danas za vas da bosni bude lakse :), a nadam se da cete se izboriti sa tom upravom, ipak sta najveca repkina baza poslije rata
Cuva Bog Zelju svog!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2009, 15:22

a i ja se nadam pobjedi danas jbg..ne mozes protiv sebe :D ,a sto se tice uprave ma doci ce to sve u red brzo nadam se..
bice uvijek kosarkaskih reprezentativaca iz Tz,to je najmanji problem,samo sto ta djeca prebrzo idu iz Dite ili sad uopste ne igraju u Diti nego u Falconsima

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 apr 2009, 15:56

ultrasstyle_tz je napisao/la:a i ja se nadam pobjedi danas jbg..ne mozes protiv sebe :D ,a sto se tice uprave ma doci ce to sve u red brzo nadam se..
bice uvijek kosarkaskih reprezentativaca iz Tz,to je najmanji problem,samo sto ta djeca prebrzo idu iz Dite ili sad uopste ne igraju u Diti nego u Falconsima
sta je sa onim Halilovicem, momak je obecavao, pa odjednom potonu pravo :roll:
Cuva Bog Zelju svog!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 07 apr 2009, 18:34

koji preokret 3/4 naprijed Dita

opet nesto tatu dobika...stai ono...
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.