NBA sezona 2012/13

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: NBA sezona 2012/13

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jul 2012, 16:37

Orlando se u trejdu mora rijesiti Turkoglua, jednostavno mora, i to trenutno koci trejd za Netsima. Netsi bi u tom slucaju isli preko 85 miliona na salary capu, a imali bi samo tri igraca klupi. Puno, cak i za njih.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jul 2012, 16:41

Donnie Darko je napisao/la:Orlando se u trejdu mora rijesiti Turkoglua, jednostavno mora, i to trenutno koci trejd za Netsima. Netsi bi u tom slucaju isli preko 85 miliona na salary capu, a imali bi samo tri igraca klupi. Puno, cak i za njih.
Pa to je i razlog zasto trejd moze propasti,jer Netsi sigurno nece pristati na to,a ako i ne uspiju dovesti Howarda,opet mogu imati sasvim dobru ekipu...Navodi su da vec zele potpisati Lopeza...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 17:16

Rocketsi ce izgleda ponuditi 30 miliona za 4 godine Jeremy Linu
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jul 2012, 17:23

Zeljovac_1921 je napisao/la:Rocketsi ce izgleda ponuditi 30 miliona za 4 godine Jeremy Linu
Joj kakve gluposti ti tvoji rade u ovom periodu...To je moj stav...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 17:24

NEZALAGANJE je napisao/la: Joj kakve gluposti ti tvoji rade u ovom periodu...To je moj stav...
Pa Dragic se izgleda nece vratiti, a Lin ce donijeti paznju sto Lex i hoce..

ispravka 24 miliona za 3 godine uz mogucu dodatnu godinu za 32 miliona ukupno.

NY ce tesko moci matchirati
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jul 2012, 17:41

Zeljovac_1921 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Joj kakve gluposti ti tvoji rade u ovom periodu...To je moj stav...

Da,ali nuditi njemu tolike pare,bez obzira na svu paznju i jos kad dodas na to Asika,koji je dobar defanzivac,ali nista vise izvan toga,meni ne djeluje previse potentno...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 17:47

NEZALAGANJE je napisao/la: Da,ali nuditi njemu tolike pare,bez obzira na svu paznju i jos kad dodas na to Asika,koji je dobar defanzivac,ali nista vise izvan toga,meni ne djeluje previse potentno...
Da, ali kako se cini, da ce ove godine mozda odluciti tankati, prikiputi sto vise mladjih igraca, pustit ih da igraju da se razvijaju, i slijedece godine uzeti dobar pick. Ali vidjet cemo opet sta ce biti.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 04 jul 2012, 17:50

I po meni Houston radi gluposti...za ove pare su mogli ponudu za dosta bolje free agente

A i napricano bilo Houston pravi ekipcinu, Howard bi mogao tu i to, a na kraju centar Asik
Bolje onda da nista nista slali za Asika i ponudili maksimalni ugovor Hibbertu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jul 2012, 17:53

NEZALAGANJE je napisao/la: Da,ali nuditi njemu tolike pare,bez obzira na svu paznju i jos kad dodas na to Asika,koji je dobar defanzivac,ali nista vise izvan toga,meni ne djeluje previse potentno...
Da, ali kako se cini, da ce ove godine mozda odluciti tankati, prikiputi sto vise mladjih igraca, pustit ih da igraju da se razvijaju, i slijedece godine uzeti dobar pick. Ali vidjet cemo opet sta ce biti.
Znas kako ja to tankiranje gledam?Ako kojim cudom ne znas da ces uzeti prvog pika,meni je to bez veze prica,kao i ona prica da gradis ekipu,a nemas nekog predvodnika koji je superstar...

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 17:57

NEZALAGANJE je napisao/la: Znas kako ja to tankiranje gledam?Ako kojim cudom ne znas da ces uzeti prvog pika,meni je to bez veze prica,kao i ona prica da gradis ekipu,a nemas nekog predvodnika koji je superstar...
ma koga jarane dovesti, kad nece niko da dodje, eo 3-4 godine pokusavamo, pa ne moze, samo assets dovodimo.
I ovo sve sto je bilo napricano izgleda nista, Howard pa Williams pa Gordon pa na kraju nista. Kako do sad ide je da cemo zadrzati sva 3 picka, uraditi koji trade, tu prvenstvno mislim na Martina (da bi Lamb mogao vise igrati) i Scolu (Jones i White vecu minutazu). To je izgleda zadnja opcija tankirati u poksaju draftati superstara. Ali opet vidjet cemo tek je 4-i Juli

A Lin nek dodje makar cemo biti na espnu :mrgreen: I Kina ce nam opet svarati po forumu :)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 jul 2012, 18:04

NEZALAGANJE je napisao/la: Znas kako ja to tankiranje gledam?Ako kojim cudom ne znas da ces uzeti prvog pika,meni je to bez veze prica,kao i ona prica da gradis ekipu,a nemas nekog predvodnika koji je superstar...
ma koga jarane dovesti, kad nece niko da dodje, eo 3-4 godine pokusavamo, pa ne moze, samo assets dovodimo.
I ovo sve sto je bilo napricano izgleda nista, Howard pa Williams pa Gordon pa na kraju nista. Kako do sad ide je da cemo zadrzati sva 3 picka, uraditi koji trade, tu prvenstvno mislim na Martina (da bi Lamb mogao vise igrati) i Scolu (Jones i White vecu minutazu). To je izgleda zadnja opcija tankirati u poksaju draftati superstara. Ali opet vidjet cemo tek je 4-i Juli

A Lin nek dodje makar cemo biti na espnu :mrgreen:
Pa to ti govorim,napravi neki plan i gradi ekipu i dovodi igrace koji ce se u nju uklopiti...Eto prosle godine dovedete Dalamberta,ove godine ga trejdujete,a zelite Asika od kojeg je Dalambert,po meni,bolji igrac...Onda se McHale posvadja sa Lowryjem forsira Dragica,a eto izgleda sad i on ide...Ja tu ne vidim konstantu...Ako nisi atraktivno trziste,napravi ekipu svojom konstantnoscu,e tad ce neko 'veliki' i htjeti da dodje i onda ga samo uklopis u vec postojeci sistem...Ja barem racunam na takvu organiziranost SAS, kad Duncan i Ginobili odu...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 04 jul 2012, 18:12

Sad slusam podcast sa ispodobruca i napomenu me covjek da Valanciunas dolazi u Raptorse,a covjek je pick 'n roll masina a uz Nasha ce biti samo jos bolji..Tako da ce se desiti neke ozbiljne promjene na istoku.Mislim da ce ako Nash dodje u Raptorse oni ici u PO umjesto Phille a onda i Netsi ako im dodje Howard ide umjesto Magica...I moglo bi se desiti da i Pacersi ispadnu nekim cudom,te da njih zamjeni Bucksi sto bi ja volio....Na zapadu nista novo :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 18:19

NEZALAGANJE je napisao/la: Pa to ti govorim,napravi neki plan i gradi ekipu i dovodi igrace koji ce se u nju uklopiti...Eto prosle godine dovedete Dalamberta,ove godine ga trejdujete,a zelite Asika od kojeg je Dalambert,po meni,bolji igrac...Onda se McHale posvadja sa Lowryjem forsira Dragica,a eto izgleda sad i on ide...Ja tu ne vidim konstantu...Ako nisi atraktivno trziste,napravi ekipu svojom konstantnoscu,e tad ce neko 'veliki' i htjeti da dodje i onda ga samo uklopis u vec postojeci sistem...Ja barem racunam na takvu organiziranost SAS, kad Duncan i Ginobili odu...
Houston je dobro trziste, T-mac i dalje ovdje provodi vecinu svog vremena i zivi, Yao, Hakeem itd. isto. U Houstonu kao gradu je americki fudbal svetinja, i Texansi bili najbolji ili najgori svako zivi gleda svaku utakmicu i svaka utakmica je rasprodata, eo 10 godina nea tekme da nije bila sold out. Dok je za kosarku druga prica, kosarku prati ko voli, a vecina raje samo prati kad su Rocketsi dobri, a kad su losi i ne gledaju. Dalje Rocketsi nisu htjeli tankirati, pokusali su kroz assets stvoriti pribliznu PO ekipu, i tradeom ili free agentom dovesti superstara da naprave nesto vise, medjutim do sad to ne pije vode, jer superstar nece doci ukoliko ekipa nije, kao sto si rekao , vec fino sagradjena. Bilo je lahko kad smo imali Minga onda su mnogi htjeli da igraju s njim, tako smo i doveli T-Maca. Zadnji pokusaj je, ukolko se odluce, tankirati i uzeti jak pick da se ima cemu nadati u budocnosti, ovako samo stojimo na istom mijestu. Mada vjerujem da ce Lamb biti jak igrac, ali vidjet cemo.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 04 jul 2012, 18:19

Jos jedna "Poison Pill" ponuda za igrace Knicksa..

Neki dan je Toronto ponudio 20ak miliona za Fieldsa, sto znaci da New York mora odluciti hoce li zadrziti Fieldsa i izgubiti Nasha, ili pustiti Fieldsa i pokusati dovesti Nasha... NY je mislio poslati Fieldsa u Phoenix poslje potpisivanja ugovora (Sign and trade) za Nasha. Ali ako izjednace ponudu, nemogu ga vise zamjeniti, posto je on RFA.

Toronto super radi ovog ljeta. Ako uspiju dovesti Fieldsa i Nasha, ta ekipa uopce nece biti losa... Jos ce moci zamjeniti Calderona za nekoga..
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 04 jul 2012, 18:26

NEZALAGANJE je napisao/la: Pa to ti govorim,napravi neki plan i gradi ekipu i dovodi igrace koji ce se u nju uklopiti...Eto prosle godine dovedete Dalamberta,ove godine ga trejdujete,a zelite Asika od kojeg je Dalambert,po meni,bolji igrac...Onda se McHale posvadja sa Lowryjem forsira Dragica,a eto izgleda sad i on ide...Ja tu ne vidim konstantu...Ako nisi atraktivno trziste,napravi ekipu svojom konstantnoscu,e tad ce neko 'veliki' i htjeti da dodje i onda ga samo uklopis u vec postojeci sistem...Ja barem racunam na takvu organiziranost SAS, kad Duncan i Ginobili odu...
Houston je dobro trziste, T-mac i dalje ovdje provodi vecinu svog vremena i zivi, Yao, Hakeem itd. isto. U Houstonu kao gradu je americki fudbal svetinja, i Texansi bili najbolji ili najgori svako zivi gleda svaku utakmicu i svaka utakmica je rasprodata, eo 10 godina nea tekme da nije bila sold out. Dok je za kosarku druga prica, kosarku prati ko voli, a vecina raje samo prati kad su Rocketsi dobri, a kad su losi i ne gledaju. Dalje Rocketsi nisu htjeli tankirati, pokusali su kroz assets stvoriti pribliznu PO ekipu, i tradeom ili free agentom dovesti superstara da naprave nesto vise, medjutim do sad to ne pije vode, jer superstar nece doci ukoliko ekipa nije, kao sto si rekao , vec fino sagradjena. Bilo je lahko kad smo imali Minga onda su mnogi htjeli da igraju s njim, tako smo i doveli T-Maca. Zadnji pokusaj je, ukolko se odluce, tankirati i uzeti jak pick da se ima cemu nadati u budocnosti, ovako samo stojimo na istom mijestu. Mada vjerujem da ce Lamb biti jak igrac, ali vidjet cemo.
Rocketsi su bili peta najvrijednija ekipa u NBA ligi prosle godine.

5. Houston Rockets: $443 million
Getty Images / Jeff GrossThe Rockets' value slipped by six percent last season, due to a disappointing record and the absence of center Yao Ming. That could be the start of a trend, as the big center is out for the season again this year. With a contract that expires after this season, his career in Houston could be over.

Forbes.com.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 jul 2012, 18:36

NYK može mečirati 24 miliona na 3 godine, to će biti i maksimum koji Lin može dobiti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 18:45

Pirke je napisao/la:
Rocketsi su bili peta najvrijednija ekipa u NBA ligi prosle godine.

5. Houston Rockets: $443 million
Getty Images / Jeff GrossThe Rockets' value slipped by six percent last season, due to a disappointing record and the absence of center Yao Ming. That could be the start of a trend, as the big center is out for the season again this year. With a contract that expires after this season, his career in Houston could be over.

Forbes.com.
To je prosle godine, dok se jos nije znalo sta ce biti s Minga

Ove su bili 7-i cini mi se, i to je kao klub a po gledanosti su ove godine opali za 40%

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 04 jul 2012, 19:03

slika

Dragic 159 5.55%
Lowry 746 26.04%
Lin 1,960 68.41%

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 05 jul 2012, 02:51

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
**** confirms: The Suns are sending Steve Nash to the Lakers for draft picks.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jul 2012, 02:56

DejaNMG je napisao/la:
Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
**** confirms: The Suns are sending Steve Nash to the Lakers for draft picks.
Ja ne znam da mi imamo pickove na draftu. :? :? Ukoliko je ovo istina, onda postoji mogucnost da dovedemo Howarda jer su navodno njih dvojca u dobrim odnosima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.