28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

panties
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la panties » 15 jan 2012, 16:40

inacefindecko je napisao/la:zanima me strašno koga će Sušić zvat..
Mislim da Zec i Muslimović više ne zaslužuju pozive, ovaj drugi se u najmanju ruku i ne bavi fudbalom, pa nismo Malta jbt..
Dialiba dao dva gola, mislim da bi ga trebalo pozvat, pa ga probat bar malo, smiješno je da čovjek bez kluba i momak koji na teren uđe samo dok se rezerve zagrijavaju na poluvremenu budu pozvani u reprezentaciju!
pa evo kazu da ga se ne moze pozvati...
iako je trenutno i ispred zeca, a pogotovo muslimovica.
...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 jan 2012, 16:41

panties je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:zanima me strašno koga će Sušić zvat..
Mislim da Zec i Muslimović više ne zaslužuju pozive, ovaj drugi se u najmanju ruku i ne bavi fudbalom, pa nismo Malta jbt..
Dialiba dao dva gola, mislim da bi ga trebalo pozvat, pa ga probat bar malo, smiješno je da čovjek bez kluba i momak koji na teren uđe samo dok se rezerve zagrijavaju na poluvremenu budu pozvani u reprezentaciju!
pa evo kazu da ga se ne moze pozvati...
iako je trenutno i ispred zeca, a pogotovo muslimovica.
nisam upucen, sto se ne moze pozvati?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jan 2012, 16:50

Dao je i Mahmutovic golova i golova pa se niko sjetiti da njeg zove, kao ni Ljevakovic iako su obojica zasluzila poziv. Ima tu jos igraca koji mogu igrati samo ih treba pozvati..
Celik!3,2,2.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 15 jan 2012, 18:15

inacefindecko je napisao/la:nisam upucen, sto se ne moze pozvati?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1520" onclick="window.open(this.href);return false;
na dnu procitaj
...

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 15 jan 2012, 18:23

za brazil....

..................begovic...............
vranjes...spahic...papac...subasic..
.................salihovic................
......pjanic................medunjanin..
visca..............................lulic...
.................dzeko..................

malo podmladjeno,brzo i kvalitetno

nihco

Post Postao/la nihco » 15 jan 2012, 19:07

arius je napisao/la:za brazil....

vranjes...spahic...papac...subasic..
.................salihovic................
......pjanic................medunjanin..
visca..............................lulic...
.................dzeko..................

malo podmladjeno,brzo i kvalitetno
povrijedjen je subasic, a i ta trojka u sredini sumnjam da moze funkcionisati,nemas defanzivnog veznog. tesko da slihovic moze drzati tu poziciju. visca , cini se, gubi poziciju u startnih 11 istambula, ali ga svakako treba probati. mujdza ce se, najvjerovatnije , oporaviti do brazila.

...................begovic...............

mujdza...pandza......spahic...papac

........jahic...salihovic....lulic.......

..................pjanic..................

............dzeko....ibisevic............

klupa/ hasagic visca, mahmutovic, misimovic, cocalic, zukanovic, medunjanin (ibricic), hadzic

ovo bi , po meni , bilo najzrelije.
Sent from my Commodore 64

twostepsfromhell
Kontakt:

Post Postao/la twostepsfromhell » 15 jan 2012, 19:24

nihco je napisao/la:
arius je napisao/la:

klupa/ hasagic visca, mahmutovic, misimovic, cocalic, zukanovic, medunjanin (ibricic), hadzic

ovo bi , po meni , bilo najzrelije.

mujdza...pandza......spahic...salihovic

........jahic...medunjanin....lulic.......

Ja bi radije ovako :)

nihco

Post Postao/la nihco » 15 jan 2012, 19:35

twostepsfromhell je napisao/la:

mujdza...pandza......spahic...salihovic

........jahic...medunjanin....lulic.......

Ja bi radije ovako :)
ne bi ja salihoivica trosio na beku, nemamo drugog "box to box" veznjaka, to bi bila steta ..........a i gdje ti je papac, sto si ga izbacio?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 15 jan 2012, 19:38

------------------Begović-----------------
Mujdža----Pandža----Spahić-----Papac
------------------Zahirović---------------
-----------Pjanić--------Salihović-------
Višća--------------------------------Lulić
------------------Džeko------------------

Rezerva:
-----------------------Šehić-------------------
Vranješ-----Zukanović----Jahić----Cocalić
----------------------Hadžić------------------
-----------Misimović------Medunanjin------
Stevanović---------------------------Zakarić
---------------------Ibišević------------------

Na širem spisku još: Hasagić, Subašić, Ljevaković, Štilić, Ibričić, Zec, Mahmutović.

Pratimo trend! :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

nihco

Post Postao/la nihco » 15 jan 2012, 19:45

evo da i ja dvije ekipe

1.

2.
..................hasagic...............

vranjes...zukanovic...hadzic......cocalic

........ljevakovic.....medunjanin ........

....stevanovic....misimovic.....visca....

...............mahmutovic..................

eto......

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jan 2012, 00:22

Odavno govorim, Maletic, Mravac, Zec, Muslimovic, Avdukic i Mravac jos jednom:

slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2012, 19:31

Klasična provjera za bh. reprezentativce i novog-starog selektora Safeta Sušića. Uprkos tome što igramo protiv Brazila, ovo trebamo shvatiti kao utakmicu u kojoj ne možemo puno toga izgubiti, ali da možemo dobiti i ostvariti - da, možemo (i hoćemo, barem se nadam :mrgreen: ). Naravno da sam za to da se neki novi momci isprobaju i naprave određene role (ne prevelike, znat ćete o čemu pričam). Dakle, definitivno treba pozvati Ibrahima Šehića, Anela Hadžića, Harisa Vučkića (barem probati, vrijedi pokušati), Miroslava Stevanovića, Jasmina Sudića i Edina Višću. Vidim da i Dialiba često zabija golove, nije na odmet i njega malo prostudirati. Kako Zec i Muslimović odavno nisu u formi, trebat će nam dva solidna napadača. Od mlađih vidjeti u dogledno vrijeme na čemu smo sa Seferovićem i Hajrovićem, te Ljevakovićem i Mahmutovićem, isplatilo bi se. :D Isto tako, ne znam ni šta je sa Sliškovićem iz Mainza (koliko sam pratio, uđe u igru počesto). Ako sam nekog zaboravio, ne zamjerite, ima nas puno po inozemstvu. :mrgreen: Očekujem i Brazil u punom sastavu, kao i čovjeka iz mog potpisa, Hulka, da zaigra. Sramotno je da on ima jadnu minutažu i da nema nikakvu značajnu ulogu u reprezentaciju Karioka. Također, imaju oni još nekoliko virtuoza tipa Neymar, Thiago Silva, Ramires, Kaka (nije u formi, ali bez obzira na to opasan je), Pato, Dani Alves i mnogi drugi. Još ako vidimo par minuta i bivšeg maga Ronaldinha... :)

Uglavnom, igramo protiv peterostrukog prvaka svijeta, svakako zaslužuju respekt, gdje god se sada nalazili na rang ljestvici.
Cartman je napisao/la:Odavno govorim, Maletic, Mravac, Zec, Muslimovic, Avdukic i Mravac jos jednom:

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jan 2012, 19:39

@Claus jah eto otjera zajedno sa Curtmom par igarca a recimo prizivas jednog Sliskovica koji se vec ostembiljao sa kockama ili Dialibicu o kojem je vec recno da ipak nema pravo da zaigra za BIH iako je onomad igrao.I razlog je naveden da se sad ne ponavljamo.
Da ste mozda i u pravu za te ''viska''igrace recimo za Zeca sam uvjeren da nije rekao svoje zadnje.Isto tako polovina tih mladih su ni na nebu ni zemlji.Skoro mozda i gore nego ovi ''prekobrojni''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jan 2012, 20:28

Ah, činjenica je da u ovom trenutku nema mjesta pretjeranim rokadama, barem ne kada je u pitanju ovoliko igrača, ali odnekle se mora početi. Većina onih koje je @Cartman naveo nisu davali svoj maksimum u dresu repke. A i dugo čekamo da oni konačno prorade. Bljesnu jednom i onda ih nigdje; ili nam doslovno kvare igru. Za Sliška i Dialibu onako navedoh, tek da se zna da ima još neiskorištenog potencijala. Ne mora odmah značiti da njih planiram u opticaj za igru, ili (Bože sačuvaj) u prvih 11. Nema logike, zar ne? Da rezimiramo, Pape najbolje zna, valjda će iskopati nekog ko želi igrati za BiH i koji će izgarati na terenu svaku utakmicu, nebitno kakvog značaja ona bila. A nije i da nas nema. :roll:

nihco

Post Postao/la nihco » 16 jan 2012, 20:37

igracima poput muslimovica, mravca, besica, maletica, avdukica, zeca , rahimica naprosto vise nema mjesta u reprezentaciji.ne radi se tu o nekim rokadama,momci, naprosto,ne igraju profesionalni fudbal ili igraju na ocajno losem nivou. tu su jos upitni stilic i ibricic koji su prekobrojni. ne smijemo biti robovi zasluga i prica o atmosferi, kosturu tima i sl. postoje igraci koji jesu ili nisu dovoljno dobri da igraju u reprezentaciji.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 jan 2012, 20:42

Potpisujem i mogu se samo brukat ,forma najvažnija i statusi u klubu , bez obzira na sve ,ne trebeju takvi!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 18 jan 2012, 02:23

...................Begovic..............................

Mujdza........Spahic......Pandza..........Papac

..........Medunjanin.......Salihovic..........

...Pjanic..........Misimovic........Lulic

...................Dzekson......................

Klupa: Ibisevic,Jahic,Zahirovic,Maletic,Dialiba,Stevanovic i legendarni: HASAGIC :lol:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 jan 2012, 03:49

Ja bi svakako stavio Ibisevica sa Dzekom mislim da cemo onda moc stvorit dosta vise sansi vidilo se to u zenici protiv portugala dok su svi pazili Dzeku Ibisevic je ostao 2 3 puta sam nazalost nije realizovao to ali eto opet je uhvatio ritam igra odlicno i da se za naslutit da bi mozda mogo bit onaj stari... Nego meni je belaj ako bude igro Hulk narode ko ce trcat za njim covjek ajde sto je brz izuzetno je snazan ja mislim da bi jedino salihovic mogo trcat ( naravno i lulic ali citaj dalje ) za njim a i donekle se nosit fizicki nadam se da nece tolko zapet kako zna u portu po meni je on njihov najkvalitetniji igrac trenutno ( moje subjetktivno misljenje jer mi je trenutno pored nasih internacionalaca najdrazi igrac :D )....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 18 jan 2012, 11:56

grgr je napisao/la:Ja bi svakako stavio Ibisevica sa Dzekom mislim da cemo onda moc stvorit dosta vise sansi vidilo se to u zenici protiv portugala dok su svi pazili Dzeku Ibisevic je ostao 2 3 puta sam nazalost nije realizovao to ali eto opet je uhvatio ritam igra odlicno i da se za naslutit da bi mozda mogo bit onaj stari... Nego meni je belaj ako bude igro Hulk narode ko ce trcat za njim covjek ajde sto je brz izuzetno je snazan ja mislim da bi jedino salihovic mogo trcat ( naravno i lulic ali citaj dalje ) za njim a i donekle se nosit fizicki nadam se da nece tolko zapet kako zna u portu po meni je on njihov najkvalitetniji igrac trenutno ( moje subjetktivno misljenje jer mi je trenutno pored nasih internacionalaca najdrazi igrac :D )....
slazem se s tobom evo i vedo trpa ko lud, dzeko za dzeku netreba ni pisat sve je ispisano za njega..i mislim da je prava prilika da susic krene i sa dzekom i sa vedom pa kud pukoo da poklo..a sto se hukla tice no sikirki za sve postoji EMIR SPAHIC ;) , a i ima sejo i lula mogu ga cuvat nije on messi
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 jan 2012, 11:18

slika

Počela je online prodaja ulaznica za utakmicu Brazil - Bosna i Hercegovina koja će se 28. februara igrati u Švicarskom St. Gallenu, na AFG Areni.

Navijači Bosne i Hercegovine, smješteni su u sektor B iza gola, dok bi Brazilci trebali biti preko puta, u sektoru D. Međutim, poznavajuči navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine, sve su prilike da će za Bosance i Hercegovce ovaj sektor biti premali, te da će se naši navijači rasporediti i na bočnim tribinama.

Cijena ulaznice u sektoru za bh. navijače, kao i za brazilske navijače su 40 i 49 eura, mjesto u sektoru C su 59 i 74 eura, u sektoru A a na kojem su i lože plaća se 89 ili 99 eura.

Švicarci su prodaju ograničili na 20 ulaznica po jednom kupcu.

Ulaznice je moguće rezervisati i u online prodaji, putem portala Ticketportal.ch, a putovanje na utakmicu iz Bosne i Hercegovine organizovaće Centrotours, kao i ranijih godina.

SS.ba
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 19 jan 2012, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.