Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la FK Sarajevo » 10 feb 2009, 13:52

:D :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Edo Baajka
Kontakt:

Post Postao/la Edo Baajka » 10 feb 2009, 13:55

amerosm je napisao/la:Evo ljudi ovo vam ispadne kad njemci pocnu uciti bosanski.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ruder.html

U ovom tekstu Bild pise kako se se slazu braca bosanci Dzeko i Miske i da jedan drugog zovu brate, i da se privatno najbolje slazu isto kao braca.
Ali sto je najgore Bild je izvalio da se na bosanskom brat kaze "Tebra". :D :D

Pa jeste Tebra brat, al na shatrovacki.
:mrgreen: :D :mrgreen:

http://en.wikipedia.org/wiki/%C5%A0atrova%C4%8Dki

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 feb 2009, 14:06

Pa nek onda napisu, ali nek ne pisu da je Bosanski. Mislim da to nije profesionalno sa novinarske strane.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 feb 2009, 18:33

ma sarađuju ko niko u njemačkoj a i šire :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 15 feb 2009, 16:04

Džeku su zadnji put kad je bio na odmoru u Sarajevu bukvalno iznosili s Bazena. I Štilić se opija nenormalno. A nešto fol Džeko uči fatihe k'o i Salihović. Smiješno. Inače, Džeko mi je najdraži igrač i vjerujem da će biti prvi napadač nekog giganta k'o što je recimo Milan. Bezveze mi je što cuga, al' dok god to ne utiče na njegove igre... Samo da ne završi k'o sad Ronaldinho ili Adriano. Ne valja se s tim igrati.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 15 feb 2009, 16:06

Jesi li to vidio svojim ocima ili ti je ispricao drugar kome je rekao njegov rodjak kome je jaranica od njegove cure rekla....c c c
AMAR OSIM!!!

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 15 feb 2009, 16:13

csh je napisao/la:Jesi li to vidio svojim ocima ili ti je ispricao drugar kome je rekao njegov rodjak kome je jaranica od njegove cure rekla....c c c
Ma pusti te price sto zene pricaju po kafama... jedion ak ga je on vidio ok,mada ne vjerujem... imam druga koji ide u medresu i koji kaze da ga cesto vidja u dzamiji, na aksamu,jaciji... a sejo je postio ramazan sa vedom, sjecam se da su govorili da idu kod sejinih roditelja na iftar... pozz

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 15 feb 2009, 16:13

csh je napisao/la:Jesi li to vidio svojim ocima ili ti je ispricao drugar kome je rekao njegov rodjak kome je jaranica od njegove cure rekla....c c c
Ma jok to mora da je opet neka Bahina provaljotina ;)

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 15 feb 2009, 18:44

Pa Seju su na Hayatu prikazivali s pivom, al' to i nije neki problem ako se drži u granicama. Džeku nisam vidio lično, ali poznajem dosta njegovih drugova koji su sa njim igrali u mlađim kategorijama u ŽELJI i to da se zna napiti k'o levat nije nikakva tajna ni ekskluziva. Obzirom na to od koga sam to saznao, isto k'o da sam ga vidio.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 15 feb 2009, 19:01

Boubacar Dialiba je napisao/la:Pa Seju su na Hayatu prikazivali s pivom, al' to i nije neki problem ako se drži u granicama. Džeku nisam vidio lično, ali poznajem dosta njegovih drugova koji su sa njim igrali u mlađim kategorijama u ŽELJI i to da se zna napiti k'o levat nije nikakva tajna ni ekskluziva. Obzirom na to od koga sam to saznao, isto k'o da sam ga vidio.
Haj da ti vjerujemo,ko bi to mogao da kaze jamak,kapetan,coca,beslija,stila,kajgana,benjo,kukic,seha,drazen,sejfa,......
Neka pije ako misli da nece utjecati na njegovu igru.Drug ti dobro znas kako smo mi bosanci licemjerni i ne dobronamjerni u nekim situacijama,zato nemoj vjerovati u svakave gluposti_!
AMAR OSIM!!!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 15 feb 2009, 19:29

Ja i Dzeko imamo nesto zajednicko! Hahha Obadvojica pijemo!!! Guba! :mrgreen:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 15 feb 2009, 19:52

Tobejarabi :lol:
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 feb 2009, 20:04

Meni je bezveze o tome pricati, pije li Dzeko ili nepije, ovdje se treba pisati u vezi njegove igre, transfera ..., o svemu sto se tice fudbala a pustite to o pijenju, i da sam ga nekada vidio da pije nikada to nebi rekao na nekom forumu ili bilo u kakvu javnost, pustite se mahalskih prica, vidio ovaj ono ovaj ono.
Pustite Dzeku da igra i da se divimo njegovim igrama i golovimama
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 15 feb 2009, 22:27

amir je napisao/la:Meni je bezveze o tome pricati, pije li Dzeko ili nepije, ovdje se treba pisati u vezi njegove igre, transfera ..., o svemu sto se tice fudbala a pustite to o pijenju, i da sam ga nekada vidio da pije nikada to nebi rekao na nekom forumu ili bilo u kakvu javnost, pustite se mahalskih prica, vidio ovaj ono ovaj ono.
Kazem ja to zene pricaju po kafama... nea od tog nista... Kad se malo skontas, DZEKO je profesionalac, koji je ugovorom vezan da 8 sati na dan trenira, to je kao da radi neki poso, ide u teretanu,trci,igra fudbal... ak mu nakon 8 sati stalo do pijanke, pa onda sutra opet na trening, e stvarno je onda fenomen... A kad dodje na odmor u sarajevo, pa cudo bi bilo da ne popije jbt. al boli nas jajae dal pije il ne, nek zabija i da se divimo...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 15 feb 2009, 23:48

kemo zahirovic je napisao/la:
amir je napisao/la:Meni je bezveze o tome pricati, pije li Dzeko ili nepije, ovdje se treba pisati u vezi njegove igre, transfera ..., o svemu sto se tice fudbala a pustite to o pijenju, i da sam ga nekada vidio da pije nikada to nebi rekao na nekom forumu ili bilo u kakvu javnost, pustite se mahalskih prica, vidio ovaj ono ovaj ono.
Kazem ja to zene pricaju po kafama... nea od tog nista... Kad se malo skontas, DZEKO je profesionalac, koji je ugovorom vezan da 8 sati na dan trenira, to je kao da radi neki poso, ide u teretanu,trci,igra fudbal... ak mu nakon 8 sati stalo do pijanke, pa onda sutra opet na trening, e stvarno je onda fenomen... A kad dodje na odmor u sarajevo, pa cudo bi bilo da ne popije jbt. al boli nas jajae dal pije il ne, nek zabija i da se divimo...
Ma normalno kemo zahirovic@, slazem se sa tobom, nas interesuje da on igra i zabija golove a ostalo nas se ne tice, zelim da nas obraduje svojim golovima i igrom i akoBogda da ga vidimo u jednom velikom klubu Milanu, Juventusu, Mancesteru, Arsenalu ...
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 15 feb 2009, 23:58

Kakve sad veze ima ako dzeko pije ,a ibisevic i salihovic ne piju?
Inace ,edina poznajem i lik popije ponekad" kao i svaki normalan gradanin sarajeva!!

kemo zahirovic
Kontakt:

Post Postao/la kemo zahirovic » 16 feb 2009, 00:15

amir je napisao/la:
kemo zahirovic je napisao/la:
Ma normalno kemo zahirovic@, slazem se sa tobom, nas interesuje da on igra i zabija golove a ostalo nas se ne tice, zelim da nas obraduje svojim golovima i igrom i akoBogda da ga vidimo u jednom velikom klubu Milanu, Juventusu, Mancesteru, Arsenalu ...
I ja sam sanjao da zaigra u JUVENTUSU, al jbg. navija za milan, pa su male sanse da ikad zaigra u JUVETU(ja sam ga vidio kao zamjenu za TREZEGEA)... Pa ak ce imat veliku karijeru u milanu, ok nek ide i njima jbga. jest da su veliki rivali al jbga... Samo se bojim da ce ga neki klub upropastiti, a nadam se da nece, jer vec sad ima kvalitet da igra u 90% najjacih evropskih ekipa...

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 17 feb 2009, 22:09

Evo trenutno najjači video o Džeki. Svježe dorađen.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 feb 2009, 22:18

Boubacar Dialiba je napisao/la:Evo trenutno najjači video o Džeki. Svježe dorađen.

sa velikom lakoćom daje golove
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 18 feb 2009, 12:15

dzeko ove sezone stvarno igra dobro kako u ligi tako i u kupu uefa
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.