BTW ima li slucajno neko u italiji da ima pojma gdje mogu nabaviti dijelove za Lanciu Thesis?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zavisi sta smatras pod dobro,okreni prvu stranu pa vidi djasvi li ti se.Citizen-X je napisao/la:hajmo ima li koji forumas da vozi sta dobro - manite mokrih snova-
BTW ima li slucajno neko u italiji da ima pojma gdje mogu nabaviti dijelove za Lanciu Thesis?
Skupilo se para eto sto,ima se moze segeronimo je napisao/la:Vidi, vidi teme.![]()
Vozilo se svasta, nekako mi je Opel od djetinjstva bio drag (valjda sto ga stari forsir´o i sto sam na njemu naucio voziti).
Nedavno sam prodao Zafiru (porodicno auto) i nabavio Audija 4. Sto li - ne znam.![]()
Valjda da se osjecam mladje.
Narucio sam novu, jedva cekam da dodje. Nova Astra mi je uz Giuliettu najljepse auto u klasi, jedino sto je poteska pa malo slabije vuce... Ali nema veze, ne Schumacheram se ni ja plaho po cesti... Laganica zakon.Bosco je napisao/la:Znate koje mi je auto gotiva ?
Opel Astra
Gotiva autić ocami, mnogo bolji od legendinog Punta a i Nijemac je to.
svaka čast, slabo vuče_dreamer_ je napisao/la: Narucio sam novu, jedva cekam da dodje. Nova Astra mi je uz Giuliettu najljepse auto u klasi, jedino sto je poteska pa malo slabije vuce... Ali nema veze, ne Schumacheram se ni ja plaho po cesti... Laganica zakon.
Nadam se da sam ubo dobru kombinaciju. Crna boja, a unutra sam mu ubacio crvenu plastiku...
Jel nesto ovakvo?badblueboylivno je napisao/la:Vidjeh u Livnu jedan dan, u ponedjeljak, Forda Mustanga, zagrebačke tablice ... došlo mi je da se rasplačem što ga nemam, jer gotivim te američke muscle aute... mislim, ne bih baš htio taj model, ni tu marku, više me pali Camaro, ali opet mi je srce zaigralo
![]()
Inače vozam neponovljivog Golfa II i nadam se skorašnjoj promjeni
Ovaj je dobar, neki dan sam ga gledao.badblueboylivno je napisao/la:Vidjeh u Livnu jedan dan, u ponedjeljak, Forda Mustanga, zagrebačke tablice ... došlo mi je da se rasplačem što ga nemam, jer gotivim te američke muscle aute... mislim, ne bih baš htio taj model, ni tu marku, više me pali Camaro, ali opet mi je srce zaigralo
![]()
Inače vozam neponovljivog Golfa II i nadam se skorašnjoj promjeni
Ne, ne, ovaj je bio novi, samo ne znam točno koji model - ali vjerujem negdje do max. 5 godina star. Žuti sa crnim prugama. Strašan._dreamer_ je napisao/la:
Jel nesto ovakvo?
Devil je napisao/la:Kad bi te videli da vozis Camara(old timera) odma' bi znali da imas neku benzinsku pumpu,jer nesto ne vidim da se isplati sipati u njega.
U pravu si, no opet mislim da sponzorusice danas vrlo dobro znaju sta znaci voziti takvu pilu. Lisice su to, zene danas o cijeni i performansama auta znaju mnogo vise nego sto se cini...badblueboylivno je napisao/la:
A ovi classic muscle auti su... koji bi faker bio da se pojavim s tim u gradu... samo ovi naši ulični poznavatelji auta tome ne bi pridali pažnju, glavno je imati tuniranog keca ili bembača ili tako nešto, i nadrat cajke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.