Ma iskreno mislim , nije bilo penalaSasha L.F.C. je napisao/la:Ajoj samaras pucaj sebi u celo PUCAJ!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma iskreno mislim , nije bilo penalaSasha L.F.C. je napisao/la:Ajoj samaras pucaj sebi u celo PUCAJ!!!
Uff ovaj Izaguirre je strasan igrac, igra na levom beku ali moze da odigra i po krilu, tesko ce njega Celtic zadrzati.24 godisnji igrac Celtica , Emilio Izaguirre proglasen za najboljeg igraca SPL prema glasovima njegvih kolega fudbalera .
Iza njega su ostali G. Hooper , S. Naismith te igrac Kilmarnocka Alexei Eremenko .
prvaci je napisao/la:Do kraja prvenstva će biti jako zanimljiva borba između Celtica i Rangersa...Odlična su oba dva kluba a u nedjelju Celtic igra protiv Motherwella a Rangersi u gostima na teškom gostovanju protiv Kilmarnocka gdje bi mogli ispustiti bod/bodove i onda bi Celtic preuzeo vodeću poziciju
Ne vjerujem da je to istina, pa u Rendžersima imaš onog Alžirca Bugeru, a za Celtic ima ti onaj Samaras, on je pravoslavac, ugl. nije to istinaNimla_RZ je napisao/la:Pošto nisam upućen, jel istina da je Celtic klub koji u svojoj ekipi želi samo katolike ili Rangersi žele samo protestante?
Vjerovatno sam ja pobrko, al tako sam čuo nešto na onoj emisiji football rivalries...Neuville je napisao/la:Ne vjerujem da je to istina, pa u Rendžersima imaš onog Alžirca Bugeru, a za Celtic ima ti onaj Samaras, on je pravoslavac, ugl. nije to istinaNimla_RZ je napisao/la:Pošto nisam upućen, jel istina da je Celtic klub koji u svojoj ekipi želi samo katolike ili Rangersi žele samo protestante?
Nekad bilo tako.Nimla_RZ je napisao/la:Pošto nisam upućen, jel istina da je Celtic klub koji u svojoj ekipi želi samo katolike ili Rangersi žele samo protestante?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.