Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Dzeko je "vukojebinu"cinio ekipom,ali ne moze covjek dat` golova koliko oni mogu primit`.Dolazak u City nece nista smanjit njegove napadacke kvalitete samo ih moze ojacati,jer poredit se ne mogu ove dvije spomenute ekipe.Mogu se kladit` da ako bude igrao u kup utakmici odmah gol najmanje postize.
Chelsea F.C.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A sta ce biti ako ne premasiMonolog je napisao/la:Jao majko mila.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzeko se nece snaci u City-u.. Covjek ne zna igrati protiv jacih odbrana i to je to.. Vrijeme ce pokazati..
Do kraja godine nema sanse da postigne vise od nekih 5,6 golova...
Ali eto, makar Željo dobija onda pare od narednog transfera opet..![]()
![]()
Covjek je tvom Manchesteru zabio 2 gola u 2 utakmice i to glavom. Dakle, najjace oruzje Engleza je uvijek bila igra glavom, a tu vas je porazila osoba koja ne zna igrati protiv jacih odbrana. Koliko je Rooney zabio golova ove sezone? Ustvari, de mi podatak koliko je Rooney zabio golova od aprila.Mislim da ce vrijeme pokazati kako si se ti grdno sjeb*o ovim postom, al' bice tu onih koji ce se nasladjivati svaki put kada Dzeko zabije ili kada nakon 10-ak utakmica premasi cifru od tih 5 golova koliko si mu ti dao.

Hoces li se i ti tada javiti ovdje i priznati da si pogrijesio

Dao je gol u jeku napada Manchestera, gdje je ostao sam pored Evre nakon ubacaja igraca Wolsburga..
Gdje je tu najjace oruzje engleza: "glava"

Ja cu priznati ako pogrijesim.. City nece biti ispred Manchestera ni u ludilu tako da se nemam sta bojati..
Cisto me je bolila neka stvar gdje ce Dzeko otici. Samo mi je bio cilj da ode za sto vise para pa da Željezničar nešto hajruje od toga (i po svemu sudeci dobro je hajrovao).. I dalje stojim iza toga da on nece dati vise od 5,6 golova..
@Carlo gdje sam rekao da je Dzeko los ???
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- -Paja
- Kontakt:
Otkada se to zaduzivanje bankama naziva zaradom?drH je napisao/la:Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitettevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....
Dio Arsenala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja cu priznati da sam pogrijesio te cestitati ti na odlicnom poznavanju Dzekinih vjestina(dakle, manje od 6 golova do kraja godine).Baja_Zvjerka je napisao/la: Sta ce biti ako ne bude igrao![]()
![]()
Nije bitno kada je dao, Manchesterova odbrana se smatra za jednu od boljih u Evropi. Ako je toj odbrani postigao gol, onda on zabija i najjacim odbranama. Mada, mozda ti mislis da Manchesterova odbrana nije dovoljno jaka?Baja_Zvjerka je napisao/la:Dao je gol u jeku napada Manchestera, gdje je ostao sam pored Evre nakon ubacaja igraca Wolsburga
Ja sam ga spomen'o. Govorio si o golovima koje ce Dzeko postici, a ja te samo pit'o koliko je golova zabio Rooney od mjeseca aprila, pa do danasnjeg dana. Valjda mozes pronaci taj podatak, nije tesko.Baja_Zvjerka je napisao/la: Ko je ovdje spomenuo Rooneya

Naravno da ne zavisi kada je totalno fan forme, sto zbog povreda, to zbog razvratnog zivota koji vodi.Baja_Zvjerka je napisao/la:Igra Manchestera ove sezone uopste ne zavisi od Rooneya
Eh, sta bi bilo kad bi bilo. Da su Drogba i companija na proslogodisnjem nivou, oni bi sada imali jos barem 15-ak bodova vise, ali to sve spada u domenu:"sta bi bilo, kad bi bilo".Baja_Zvjerka je napisao/la:a da je taj Rooney kojeg spominjes bio na proslogodisnjem nivou, imali bi minimalno 53
Naravno da nece, to ni ja nikada nisam napisao; nisam cak ni pomislio to. Manchester United je institucija za City.Baja_Zvjerka je napisao/la:City nece biti ispred Manchestera ni u ludilu tako da se nemam sta bojati
Ja stojim pri svojoj da ce Dzeko poboljsati realizaciju Cityja cija igra zavisi iskljucivo od inspiracije Teveza i to je to. Sada ce biti jos jedan igrac koji zna igrati i iskoristavati sanse, pa ce to u mnogocemu pomoci Cityju da ostvare plasman u CL.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I najbolji grijese zar ne ?? (Nedopustivo je bilo da štoperi Manchestera ostave Dzeku sa Evrom)..
Zar je moguce izjednacavati utakmicu Lige prvaka (stepen nabrijanosti igraca, tempo igre, itd.) sa utakmicom Premier lige ?? Jel' moguce da je Manchester podcijenio taj neki Wolsburg s kojim nisu igrali nikad (ovi sadasnji igraci)..
Tvoje spominjanje Rooneya je irelevantno potpuno, jer govorimo o Dzekinoj prilagodbi engleskom stilu igre, sto je Rooney apsolvirao dok je Dzeko u Teplicama bio.. Ja nigdje ne kazem da Dzeko nece biti dobar mozda iduce godine, ali sada do kraja sezone nece nista znacajnije uraditi za City..
Nemoj govoriti za Rooneya da vodi razvratan zivot..
Zar je moguce izjednacavati utakmicu Lige prvaka (stepen nabrijanosti igraca, tempo igre, itd.) sa utakmicom Premier lige ?? Jel' moguce da je Manchester podcijenio taj neki Wolsburg s kojim nisu igrali nikad (ovi sadasnji igraci)..
Tvoje spominjanje Rooneya je irelevantno potpuno, jer govorimo o Dzekinoj prilagodbi engleskom stilu igre, sto je Rooney apsolvirao dok je Dzeko u Teplicama bio.. Ja nigdje ne kazem da Dzeko nece biti dobar mozda iduce godine, ali sada do kraja sezone nece nista znacajnije uraditi za City..
Nemoj govoriti za Rooneya da vodi razvratan zivot..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
džeko je ba kriv za ovoPonos Torina je napisao/la:http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Pi ... 63373.html

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ovo su okrsaji ove sezone u manjem premijerligasu iz Manchestera
Tevez vs Mancini
Balotelli vs Mancini
Adebayor vs Mancini
Yaya Toure vs Milner
Boateng vs Balotelli
Kolo Toure vs Adebayor
malo li je...

Tevez vs Mancini
Balotelli vs Mancini
Adebayor vs Mancini
Yaya Toure vs Milner
Boateng vs Balotelli
Kolo Toure vs Adebayor
malo li je...

- Ponos Torina
- Kontakt:
Konkurencija je to.drH je napisao/la:Ovo su okrsaji ove sezone u manjem premijerligasu iz Manchestera
Tevez vs Mancini
Balotelli vs Mancini
Adebayor vs Mancini
Yaya Toure vs Milner
Boateng vs Balotelli
Kolo Toure vs Adebayor
malo li je...![]()

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Vas dvojica znate da niste iz Manchestera jel'?drH je napisao/la:Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitettevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Znači ti i ja smo iste godine počeli navijati za naše klube...Pa dobro, jeste da se slučajno potrefio dolazak Romana Abramoviča sa dolaskom Cristijana Ronalda.Cartman je napisao/la:Pa sta? On poceo navijat kad je doso Dzeko, ti poceo kad je doso Roman.Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ga počelo jetevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City....."stariiiiiiiii" navijač Cityja... Dobrodošao na forum
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Ah, nemoj nas podsjecati volimo mi misliti da jesmoPirke je napisao/la:Vas dvojica znate da niste iz Manchestera jel'?drH je napisao/la:Problem je sto je United svoje pare zaradio, a vama su pare poklonili, ali opet smo bolji, jer imamo nesto sto pare nemogu kupiti, tradiciju i pobjednicki mentalitettevezito je napisao/la:Pozdrav svim navijačima našeg dijela grada.Došlo je vrijeme da se mijenjaju stvari dugo smo čekali na ovo da i mi imamo novac kao Mutd.Sada je realna borba za dominaciju u gradu.Come on you City.....![]()

Dakle menjamo postavku igre i ubacujemo Dzeku umesto Teveza,koga saljemo na poziciju Ballotellia koji moze da trazi drugi klub.Devil je napisao/la: -----------------------------Hart---------------------------------
-----dovesti nekog kval.----K.Toure---Micah-------Kolarov--
--------------------Yaya------------Barry--------------------------
------------------------ Adam Johnson--------------------------
----Ballotelli-------------------------------------------Silva------
-----------------------------Tevez-----------------------------
Ocm ne smem ni da pomislim sta bi ova ekipa radila sa nekim jacim i trenerom sa vecim autoritetom od Mancinia.

Sunce ti jbm ovo sad stvarno zajebano izgleda.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbt, fakat ce biti pretesko iskombinovati sastav. Rekao bih da ce tu Adam Johsnon i(li) Balonja izgubiti mjesto u timu. Nekako mi je pretesko povjerovati da ce igrati sa 4 izuzetno ofanzivna igraca(Tevez, Dzeko, Silva, Balonja), te 2 klasicna razbijaca(Yaya i Barry). Ovaj posljednji dvojac ce sigurno biti u prvom timu, a u napadu ce sigurno biti i Tevez i Dzeko. Dakle, ostaju jos dvije pozicije da se popune, a pregrst igraca koji ce "pucati" na njih(Milner, De Jong, Silva, Johnson, Balonja...). Uh, nece to vise biti iskljucivo slatke muke Mancinija, valja svima njima pruziti sansu, ili u protivnom...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako vam dodje Dzeko mislim da ce biti pravi hit u Cityju. Sad kad udje u onu svoju poznatu proljetnu formu ima da ga braca Gallagher opjevaju. ohh Dzeko, you re my wonderwall 

ma glupi su ovi u cityu zato se u njih igraci udaraju ko ludi umjesto da prodaju adebayora koji im kvari atmosferu u timu oni nece a dovode dzeku pa i ja bi se udarao za mjesto u prvih 11
al sve u svemu glupi su i oni vlasnici i mancini koji misli da je neki trener i da sve parama moze kupiti e pa ne moze 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- VolimLiverpool
- Kontakt:
City ima viška igrača,morati će prodati neke sada u januaru.
Džeko je blizu potpisa,ja opet ne vjerujem da će on doći u City.
Balotelli će biti u prvoj ekipi i ako Džeko dođe,Mario je fantastičan,njegovo vrijeme dolazi.
Teško je procijeniti ko će letjeti iz postave,ali ne računajući odbranu,a ako Džeko dođe,ovako nešto:Tevez,Balotelli,Silva,Džeko,Barry i Toure.Sada...

Džeko je blizu potpisa,ja opet ne vjerujem da će on doći u City.

Balotelli će biti u prvoj ekipi i ako Džeko dođe,Mario je fantastičan,njegovo vrijeme dolazi.
Teško je procijeniti ko će letjeti iz postave,ali ne računajući odbranu,a ako Džeko dođe,ovako nešto:Tevez,Balotelli,Silva,Džeko,Barry i Toure.Sada...

You'll never walk alone.
ma djaba im svi igraci kad nemaju trenera
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
calcio je napisao/la:Ako vam dodje Dzeko mislim da ce biti pravi hit u Cityju. Sad kad udje u onu svoju poznatu proljetnu formu ima da ga braca Gallagher opjevaju. ohh Dzeko, you re my wonderwall
A ne bude li proljetne forme pjevace : U meni jesen je, mada svi mi kazu sad je proljece

-
- Kontakt:
Džeko će 100% biti s Tevezom u vrhu napada. Balotelli će na klupi, ipak je on najmlađi od njih trojice - i igrač koji tek treba da se dokaže. Nema šanse da igra umjesto Džeke. Santa leda, tj. Santa Cruz i Adebayor 100% idu iz kluba. Adebayor će najvjerovatnije u Bayern.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN