ne, ako malo bolje procitas skontaces da sam hteo samo napisati da radeljic i mravac zauzimaju mjesto koje bi pjanic i muslimovic zasluzili..znaci mjesto u sastavu a ne na istoj pozicijicalcio je napisao/la:ne kontam ni to bas najbolje (izbaciti dvojicu iz odbrane i ubaciti dva ofanzivca - protiv Spanije u Spaniji??) ali hajde neka ti budeE.D je napisao/la:ma ja ba, konto sam i spahica staviti u vezni red pa da igramo sa 10 ofanzivnihcalcio je napisao/la: Nidje veze jarane.
Kako Mravac i Radeljic igraju umjesto Pjanica i Muslimovica? to nema nikakve logike....
Umjesto Pjanica igra Misimovic a umjesto Muslimovica je na zadnjoj tekmi igrao Ibisevic u prvom poluvremenu.
Mravac i Radeljic igraju zato jer nemamo boljih stopera od njih.
Ili mozda hoces da igramo sa jednim stoperom (Spahic) i 9 ofanzivnih igraca??
5-4-1 smo igrali protiv spanije i turske, zato su morali igrati mravac i radeljic..da smo igrali normalnu formaciju (4-4-2 ili 3-5-2) umjesto tih dvojice mogli su igrati pjanic (vezni red) i muslimovic (napadaca) ...kontas??![]()
trebao si samo napisati da smo trebali igrati u drugoj formaciji a ne da Radeljic i Mravac igraju umjesto Pjanica i Muslimovica jer to nije tacno. a i onaj gore se okomio na Radeljica jer kao zbog njega ne igra Pjanic i oko toga je pocela ova diskusija.

a protiv spanije bi JA igro ovako:
------------------------------Hasagic-----------------------------
Berberovic-------Damjanovic-----Nadarevic------Jahic
---------------------------Rahimic-------------------------------
Pjanic-----------------------------------------------Salihovic
-------------------------Misimovic-------------------------------
---------Dzeko---------------------------------Muslimovic------