Eh Bogami ja ne bi rekao svaka nama cast. Ja bi se prije zahvalio omladinskom pogonu HSV-a, i kriterijima koje je pred te skole postavio Mathhias Sammer, ali mi moramo mjenjati svoj nacin rada inace nas za deset godina nece biti nigdje. Imamo srece sto je ovo prva generacija poslije rata, i sto imaju jake veze s BiH, ali ostale generacije necemo tako lahko uspjeti dobiti, jer ta djeca nece imati veze s BiH, kao ni njihovi roditelji i prije ce odabrati zemlju u kojoj je stekao svo potrebno fudbalsko znanje. Po meni sada ovo za nas sve izgleda super i sve ja za pet, ali mi ne razmisljamo sta ce biti za deset godina, jer ovi igraci nece trajati vjecno, i iskreno se bojim da nas za deset godina ne bude nigdje, jer nemam viziju i plan i program sto se omladinskog pogona tice.emiiNa_ je napisao/la:Svaka njemu cast! A svaka i nama cast, sto ga imamo u reprezentaciji))) nasa nada, nasa buducnost!
Kao sto sam ocekivao pocela je kritika medija koji ga razapinju nakon one greske, a kloc Veh je jod dolio ulje na vatru izjavom da je ono fakticki bio autogol, i da je nakon toga odigrao odlicnu utakmicu.