Top Eleven na Facebooku

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: Top Eleven na Facebooku

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 apr 2011, 15:28

adis.p je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:
taboof je napisao/la:2 sezone 2 puta prvak i imam shemu kako nabavit dobre igrace za malo tokena (prosli put 5 igraca s 5 zvjezdica za 6 tokena) i necu vam je rec :mrgreen:
prijatelju lahko je na manjim lvlima kad budeš iznad 5 lvl ispod 20 tokena nema šanse dovesti igrača :D
Sve se moze kad se hoce....ja sam level 10 i imam gotovo sve scout igrace....a nijednog tokena nisam kupio, znaci dovodim ih za 1-5 tokena.... ;) ;) ;)
ja sam 8 lvl a nemoguće dovesti igrača za manje od 20 tokena , možda si ti na drugom serveru pa je lakše dovesti
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 apr 2011, 15:31

Evo pogledaj ovdje : http://www.topelevengame.com/forum/view ... f=1&t=4443

Sve igrači 74Q niko ne nudi mladi , odlični igrači trenutno neće da otvori slike ali pogledaj kasnije možda će moći znači sve zavisi na kojem si serveru na mom je nemoguće igrača dovesti eno maloprije sam pratio jednog 32 god za takvog starca potroše 14 tokena :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 14 apr 2011, 15:36

Ovaj menadzer je ZLO, nemoguce je nesto napraviti, otkako su uveli prodaju tokena preko vauchera u Srbiji, pa ljudi nisu normalni, sastavljaju ekipe sa skaut listi... u pravom smislu rijeci Sizifova borba :D
Ja sam, trenutno, na 11. nivou, i do prosle sezone sam konstantno igrao Ligu Sampiona (minimalno zavrsavo na 4. mjestu u ligi), ali sada je to, pa gotovo, nemoguce...u ovoj sezoni sam samo nastavio sa losim igrama iz prosle koju sam zavrsio na 6. mjestu. u prve tri utakmice dva remija (kod kuce) i poraz u gostima... i desava mi se nesto novo, ne znam da li je kod vas nesto slicno prisutno: kad kod povedem izgubim posjed i veoma brzo primam pogodak od protivnika, ove sezone sam u svim utakmicama vodio do 80. minute i onda sam primao pogotke, stvarno se nesto cudno desava...
Joint_fc

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 apr 2011, 15:40

Ja sam izgubio juče od ekipe kojima su svi igrači 2* i samo jedan od 3* moja neuporedivo bolja , a evo danas protiv jače ekipe od moje pobjeđujem lahko sa 3:1 i to od jedanaste minute sam igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona stvarno ovo nije normalno :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 14 apr 2011, 15:50

Han!$;Lfc je napisao/la:Ja sam izgubio juče od ekipe kojima su svi igrači 2* i samo jedan od 3* moja neuporedivo bolja , a evo danas protiv jače ekipe od moje pobjeđujem lahko sa 3:1 i to od jedanaste minute sam igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona stvarno ovo nije normalno :mrgreen:
u mene nema tako slabih ekipa, sve su maximalno nalozene, cak sam ja sad najslabiji u svojoj ligi, ali na to sam navikao :D
nego s kojim se vi formacijama borite, ja igram 4/4/2 diamond, ali ni to vise ne pali :)
Joint_fc

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 14 apr 2011, 16:21

kumkalesic je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:Ja sam izgubio juče od ekipe kojima su svi igrači 2* i samo jedan od 3* moja neuporedivo bolja , a evo danas protiv jače ekipe od moje pobjeđujem lahko sa 3:1 i to od jedanaste minute sam igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona stvarno ovo nije normalno :mrgreen:
u mene nema tako slabih ekipa, sve su maximalno nalozene, cak sam ja sad najslabiji u svojoj ligi, ali na to sam navikao :D
nego s kojim se vi formacijama borite, ja igram 4/4/2 diamond, ali ni to vise ne pali :)
igram i ja sa formacijom 4-4-2 ali ni mene neide :(
YOU'LL NEVER WALK ALONE

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 apr 2011, 17:49

kumkalesic je napisao/la:Ovaj menadzer je ZLO, nemoguce je nesto napraviti, otkako su uveli prodaju tokena preko vauchera u Srbiji, pa ljudi nisu normalni, sastavljaju ekipe sa skaut listi... u pravom smislu rijeci Sizifova borba :D
Ja sam, trenutno, na 11. nivou, i do prosle sezone sam konstantno igrao Ligu Sampiona (minimalno zavrsavo na 4. mjestu u ligi), ali sada je to, pa gotovo, nemoguce...u ovoj sezoni sam samo nastavio sa losim igrama iz prosle koju sam zavrsio na 6. mjestu. u prve tri utakmice dva remija (kod kuce) i poraz u gostima... i desava mi se nesto novo, ne znam da li je kod vas nesto slicno prisutno: kad kod povedem izgubim posjed i veoma brzo primam pogodak od protivnika, ove sezone sam u svim utakmicama vodio do 80. minute i onda sam primao pogotke, stvarno se nesto cudno desava...
Ja sam tek 3. nivo pa sam imao problema sada da dovedem igraca na racunu imao 3.7 mil. pa jedva dovedo jednog od 2.9mil. nema ubise ovi tokenasi. Prvo mi ovaj pojacanje za sezonu i u narednih 10 dana sigurno jedino! :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 15 apr 2011, 21:32

Ima li načina da, osim plaćanja i dobijanja po 1. svaki dan, osvoji se nekako još više tokena. Nadam se da će neko dogovoriti.
Zadnja izmjena: domineysn, dana/u 15 apr 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Still learning...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 15 apr 2011, 21:37

Han!$;Lfc je napisao/la:
igram i ja sa formacijom 4-4-2 ali ni mene neide :(
Probaj 3-1-3-1-2.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 apr 2011, 13:07

domineysn je napisao/la:Ima li načina da, osim plaćanja i dobijanja po 1. svaki dan, osvoji se nekako još više tokena. Nadam se da će neko dogovoriti.
Nema prijatelju, i ja sam pokusavao, ali ne ide, tako da to mozes zaboraviti ;)
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 16 apr 2011, 13:15

[/quote]

Probaj 3-1-3-1-2.[/quote]
Sjajno, znaci valja kupovati nove igrace, ali vrijedi pokusati. Evo danas mi se isto ponovilo kao i u prethodnim utakmicama, ponovo sam vodio i na kraju primio pogodak...tako da sam prikovan za dno, prvi put otkako igram... u odbrani pusu vjetrovi, bez obzira sto su mi stoperi sa 5. i 6. zvjezdica :D ...poslije pet utakmica bilans ekipe je sljedeci: tri remija (kod kuce) i dva poraza (na strani), nema sta, rezultati vrijedni pomena :mrgreen: pozdrav
Joint_fc

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 16 apr 2011, 13:19

Ja sam igrao nekad prije ovu igricu ,,napravio i stadion onaj kapaciteta od 20 000,,osvajao prvenstvo one kupove :P
I sad usao da vidim bas sta ima tamoo kad pise mi da napravim novi tim,,sve mi se izbrisalo :(
Znal neko u cemu je problem??
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 apr 2011, 13:21

Probaj 3-1-3-1-2.[/quote]
Sjajno, znaci valja kupovati nove igrace, ali vrijedi pokusati. Evo danas mi se isto ponovilo kao i u prethodnim utakmicama, ponovo sam vodio i na kraju primio pogodak...tako da sam prikovan za dno, prvi put otkako igram... u odbrani pusu vjetrovi, bez obzira sto su mi stoperi sa 5. i 6. zvjezdica :D ...poslije pet utakmica bilans ekipe je sljedeci: tri remija (kod kuce) i dva poraza (na strani), nema sta, rezultati vrijedni pomena :mrgreen: pozdrav[/quote]

Mah ja sad nisam presao nivo ostao sam na 6. i sad imam od 4 utakmice 4 pobjede,recept za uspjeh je dobra formacija,a za mene je ova dobra ili mozes 3-1-3-2-1,probaj vrijedi pokusati. ;)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 apr 2011, 13:23

amEl_rooB je napisao/la:Ja sam igrao nekad prije ovu igricu ,,napravio i stadion onaj kapaciteta od 20 000,,osvajao prvenstvo one kupove :P
I sad usao da vidim bas sta ima tamoo kad pise mi da napravim novi tim,,sve mi se izbrisalo :(
Znal neko u cemu je problem??
ako 70 dana ne ulaziš u igru izbriše ti se ekipa
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 16 apr 2011, 13:25

Han!$;Lfc je napisao/la: igram i ja sa formacijom 4-4-2 ali ni mene neide :(
Ne znam jarane,ja sam tek poceo igrati i igram dvije formacije,kuci 4-1-3-2,a na strani 4-2-3-1,i dosad imam od 4 utakmice toliko i pobjeda,al opet kazem,ja sam ovu igricu tek poceo igrati,mada su ekipe protiv koji sam igro imali bolje igrace,imali su i po 6*,a kod mene ,dvojica po 5*,a ostalo sve po 4* i 3*,al opet nemaju sanse :)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 apr 2011, 13:37

evo ja igram menadjer i 4 sam sezona i igram solidno nikad nisam igrao formaciju 4-4-2 .

[URL=http://img155.imageshack.us/i/2221 ... .jpg[/img]

uspjesi :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 apr 2011, 13:45

Koliko imate tokena ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 apr 2011, 13:46

Han!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?
imam tri tokena :lol: bijeda :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 apr 2011, 13:49

11,ja sad malo cuvam tokene,posto mislim da ne mogu biti ni 1. ni 2.,ali mogu biti 3.,a sa ovom ekipom mogu biti 3.,tako da zelim malo da skupim tokena.
Nego jel se moze ponovo napraviti tim,a da nije ono da ne ulazis 70 dana?

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 apr 2011, 13:50

fukara87 je napisao/la:
imam tri tokena :lol: bijeda :mrgreen:
2 :D
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.