ja sam 8 lvl a nemoguće dovesti igrača za manje od 20 tokena , možda si ti na drugom serveru pa je lakše dovestiadis.p je napisao/la:Sve se moze kad se hoce....ja sam level 10 i imam gotovo sve scout igrace....a nijednog tokena nisam kupio, znaci dovodim ih za 1-5 tokena....Han!$;Lfc je napisao/la:prijatelju lahko je na manjim lvlima kad budeš iznad 5 lvl ispod 20 tokena nema šanse dovesti igračataboof je napisao/la:2 sezone 2 puta prvak i imam shemu kako nabavit dobre igrace za malo tokena (prosli put 5 igraca s 5 zvjezdica za 6 tokena) i necu vam je rec![]()
![]()
Top Eleven na Facebooku
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Top Eleven na Facebooku
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Evo pogledaj ovdje : http://www.topelevengame.com/forum/view ... f=1&t=4443
Sve igrači 74Q niko ne nudi mladi , odlični igrači trenutno neće da otvori slike ali pogledaj kasnije možda će moći znači sve zavisi na kojem si serveru na mom je nemoguće igrača dovesti eno maloprije sam pratio jednog 32 god za takvog starca potroše 14 tokena
Sve igrači 74Q niko ne nudi mladi , odlični igrači trenutno neće da otvori slike ali pogledaj kasnije možda će moći znači sve zavisi na kojem si serveru na mom je nemoguće igrača dovesti eno maloprije sam pratio jednog 32 god za takvog starca potroše 14 tokena

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovaj menadzer je ZLO, nemoguce je nesto napraviti, otkako su uveli prodaju tokena preko vauchera u Srbiji, pa ljudi nisu normalni, sastavljaju ekipe sa skaut listi... u pravom smislu rijeci Sizifova borba
Ja sam, trenutno, na 11. nivou, i do prosle sezone sam konstantno igrao Ligu Sampiona (minimalno zavrsavo na 4. mjestu u ligi), ali sada je to, pa gotovo, nemoguce...u ovoj sezoni sam samo nastavio sa losim igrama iz prosle koju sam zavrsio na 6. mjestu. u prve tri utakmice dva remija (kod kuce) i poraz u gostima... i desava mi se nesto novo, ne znam da li je kod vas nesto slicno prisutno: kad kod povedem izgubim posjed i veoma brzo primam pogodak od protivnika, ove sezone sam u svim utakmicama vodio do 80. minute i onda sam primao pogotke, stvarno se nesto cudno desava...

Ja sam, trenutno, na 11. nivou, i do prosle sezone sam konstantno igrao Ligu Sampiona (minimalno zavrsavo na 4. mjestu u ligi), ali sada je to, pa gotovo, nemoguce...u ovoj sezoni sam samo nastavio sa losim igrama iz prosle koju sam zavrsio na 6. mjestu. u prve tri utakmice dva remija (kod kuce) i poraz u gostima... i desava mi se nesto novo, ne znam da li je kod vas nesto slicno prisutno: kad kod povedem izgubim posjed i veoma brzo primam pogodak od protivnika, ove sezone sam u svim utakmicama vodio do 80. minute i onda sam primao pogotke, stvarno se nesto cudno desava...
Joint_fc
Ja sam izgubio juče od ekipe kojima su svi igrači 2* i samo jedan od 3* moja neuporedivo bolja , a evo danas protiv jače ekipe od moje pobjeđujem lahko sa 3:1 i to od jedanaste minute sam igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona stvarno ovo nije normalno 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- kumkalesic
- Kontakt:
u mene nema tako slabih ekipa, sve su maximalno nalozene, cak sam ja sad najslabiji u svojoj ligi, ali na to sam navikaoHan!$;Lfc je napisao/la:Ja sam izgubio juče od ekipe kojima su svi igrači 2* i samo jedan od 3* moja neuporedivo bolja , a evo danas protiv jače ekipe od moje pobjeđujem lahko sa 3:1 i to od jedanaste minute sam igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona stvarno ovo nije normalno

nego s kojim se vi formacijama borite, ja igram 4/4/2 diamond, ali ni to vise ne pali

Joint_fc
igram i ja sa formacijom 4-4-2 ali ni mene neidekumkalesic je napisao/la:u mene nema tako slabih ekipa, sve su maximalno nalozene, cak sam ja sad najslabiji u svojoj ligi, ali na to sam navikaoHan!$;Lfc je napisao/la:Ja sam izgubio juče od ekipe kojima su svi igrači 2* i samo jedan od 3* moja neuporedivo bolja , a evo danas protiv jače ekipe od moje pobjeđujem lahko sa 3:1 i to od jedanaste minute sam igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona stvarno ovo nije normalno![]()
nego s kojim se vi formacijama borite, ja igram 4/4/2 diamond, ali ni to vise ne pali

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ja sam tek 3. nivo pa sam imao problema sada da dovedem igraca na racunu imao 3.7 mil. pa jedva dovedo jednog od 2.9mil. nema ubise ovi tokenasi. Prvo mi ovaj pojacanje za sezonu i u narednih 10 dana sigurno jedino!kumkalesic je napisao/la:Ovaj menadzer je ZLO, nemoguce je nesto napraviti, otkako su uveli prodaju tokena preko vauchera u Srbiji, pa ljudi nisu normalni, sastavljaju ekipe sa skaut listi... u pravom smislu rijeci Sizifova borba![]()

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ima li načina da, osim plaćanja i dobijanja po 1. svaki dan, osvoji se nekako još više tokena. Nadam se da će neko dogovoriti.
Zadnja izmjena: domineysn, dana/u 15 apr 2011, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Still learning...
- neutralan__
- Kontakt:
Probaj 3-1-3-1-2.Han!$;Lfc je napisao/la:igram i ja sa formacijom 4-4-2 ali ni mene neidekumkalesic je napisao/la:u mene nema tako slabih ekipa, sve su maximalno nalozene, cak sam ja sad najslabiji u svojoj ligi, ali na to sam navikaoHan!$;Lfc je napisao/la:Ja sam izgubio juče od ekipe kojima su svi igrači 2* i samo jedan od 3* moja neuporedivo bolja , a evo danas protiv jače ekipe od moje pobjeđujem lahko sa 3:1 i to od jedanaste minute sam igrao sa igračem manje zbog crvenog kartona stvarno ovo nije normalno![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- kumkalesic
- Kontakt:
Nema prijatelju, i ja sam pokusavao, ali ne ide, tako da to mozes zaboravitidomineysn je napisao/la:Ima li načina da, osim plaćanja i dobijanja po 1. svaki dan, osvoji se nekako još više tokena. Nadam se da će neko dogovoriti.

Joint_fc
- kumkalesic
- Kontakt:
[/quote]
Probaj 3-1-3-1-2.[/quote]
Sjajno, znaci valja kupovati nove igrace, ali vrijedi pokusati. Evo danas mi se isto ponovilo kao i u prethodnim utakmicama, ponovo sam vodio i na kraju primio pogodak...tako da sam prikovan za dno, prvi put otkako igram... u odbrani pusu vjetrovi, bez obzira sto su mi stoperi sa 5. i 6. zvjezdica
...poslije pet utakmica bilans ekipe je sljedeci: tri remija (kod kuce) i dva poraza (na strani), nema sta, rezultati vrijedni pomena
pozdrav
Probaj 3-1-3-1-2.[/quote]
Sjajno, znaci valja kupovati nove igrace, ali vrijedi pokusati. Evo danas mi se isto ponovilo kao i u prethodnim utakmicama, ponovo sam vodio i na kraju primio pogodak...tako da sam prikovan za dno, prvi put otkako igram... u odbrani pusu vjetrovi, bez obzira sto su mi stoperi sa 5. i 6. zvjezdica

Joint_fc
Ja sam igrao nekad prije ovu igricu ,,napravio i stadion onaj kapaciteta od 20 000,,osvajao prvenstvo one kupove
I sad usao da vidim bas sta ima tamoo kad pise mi da napravim novi tim,,sve mi se izbrisalo
Znal neko u cemu je problem??

I sad usao da vidim bas sta ima tamoo kad pise mi da napravim novi tim,,sve mi se izbrisalo

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- neutralan__
- Kontakt:
Probaj 3-1-3-1-2.[/quote]kumkalesic je napisao/la:

Mah ja sad nisam presao nivo ostao sam na 6. i sad imam od 4 utakmice 4 pobjede,recept za uspjeh je dobra formacija,a za mene je ova dobra ili mozes 3-1-3-2-1,probaj vrijedi pokusati.

ako 70 dana ne ulaziš u igru izbriše ti se ekipaamEl_rooB je napisao/la:Ja sam igrao nekad prije ovu igricu ,,napravio i stadion onaj kapaciteta od 20 000,,osvajao prvenstvo one kupove![]()
I sad usao da vidim bas sta ima tamoo kad pise mi da napravim novi tim,,sve mi se izbrisalo![]()
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Ne znam jarane,ja sam tek poceo igrati i igram dvije formacije,kuci 4-1-3-2,a na strani 4-2-3-1,i dosad imam od 4 utakmice toliko i pobjeda,al opet kazem,ja sam ovu igricu tek poceo igrati,mada su ekipe protiv koji sam igro imali bolje igrace,imali su i po 6*,a kod mene ,dvojica po 5*,a ostalo sve po 4* i 3*,al opet nemaju sanseHan!$;Lfc je napisao/la: igram i ja sa formacijom 4-4-2 ali ni mene neide

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
evo ja igram menadjer i 4 sam sezona i igram solidno nikad nisam igrao formaciju 4-4-2 .
[URL=http://img155.imageshack.us/i/2221 ... .jpg[/img]
uspjesi
[URL=http://img155.imageshack.us/i/2221 ... .jpg[/img]
uspjesi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
imam tri tokenaHan!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- neutralan__
- Kontakt:
11,ja sad malo cuvam tokene,posto mislim da ne mogu biti ni 1. ni 2.,ali mogu biti 3.,a sa ovom ekipom mogu biti 3.,tako da zelim malo da skupim tokena.Han!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?
Nego jel se moze ponovo napraviti tim,a da nije ono da ne ulazis 70 dana?
2fukara87 je napisao/la:imam tri tokenaHan!$;Lfc je napisao/la:Koliko imate tokena ?bijeda

There is only one United!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.