Atletika

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

KiaKaha
Kontakt:

Re: Atletika

Post Postao/la KiaKaha » 06 jul 2013, 12:44

Nije toliko zanimljivo ganjat te discipline sa dopingom,al' zato jeste bilo B.Johnsona 8-) Iako je 7 od 8 tadasnjih najjacih sprintera bilo nabobano, na njemu se sve slomilo i postao je najozlogaseniji sprinter,a i atleticar uopce,svih vremena...

Jednostavno je morao Lewis bit' najdominantniji ;)

A o muskom dalju da ne govorim :lol:

Ljudi skakali jedva preko 8,dosli u Tokio i svaki skok oko 9m :mrgreen:
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 07 jul 2013, 02:03

ne znam je li iko postavljao negdje vijest, ali ovo je fantastično, drugi rezultat u svijetu, ali vrlo zanimljivo samo sturo napisan tekst od svih velikih portala, o nasim mladim sportistima, a ne samo sportistima, vec opcenito nadarenim pojedincima niko ne vodi racuna, place mi se...

Najbolji mladi bosanskohercegovački atletičar - zenički bacač kugle Mesud Pezer danas je oborio juniorski rekord naše zemlje na Balkanskom juniorskom prvenstvu u turskom Denizliju.

Devetnaestogodišnji član AK Zenica je hicem 20.40 m osvojio zlatnu medalju postavivši drugi juniorski rezultat ove sezone u svijetu, a prvi u Evropi.

Uspješan nastup naših mladih atletičara i atletičarki prvog dana prvenstva upotpunila je bacačica diska Emina Konjić, 17-godišnja članica Atletskog kluba Doboj Istok iz Klokotnice, koja je rezultatom 46.01 m također osvojila najsjajnije odličje.
Glory Glory Manchester United

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 07 jul 2013, 16:37

Pezer mi je inace prijatelj,pa znam nesto vise stvari...

Covjek ce po svemu sudeci,ovaj rekord pomjerit na EP u Rijetiju,i ima velike sanse za zlato na istom,a od drzave nema apsolutno nista... :?
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 11:58

KiaKaha je napisao/la:Pezer mi je inace prijatelj,pa znam nesto vise stvari...

Covjek ce po svemu sudeci,ovaj rekord pomjerit na EP u Rijetiju,i ima velike sanse za zlato na istom,a od drzave nema apsolutno nista... :?

Šta je ovdje čudno ?

Meni idu na živce likovi koji kažu Bosna ti je sve dala. Šta mi je dala ? Sve sam ja njoj dao, ona meni ništa kao, plus što ja još dajem njenim političarima i lopovima kroz pdv i slične gluposti.

Dali bi nešto da se približaje izborna godina, pa onda kampanja licemjerstva.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 08 jul 2013, 12:17

Ma brate,bavim se sportom i ja,i potpuno si upravu...I ono sto dobijem,to je za sportiste u regionu uvreda... :|

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 jul 2013, 12:20

KiaKaha je napisao/la:Ma brate,bavim se sportom i ja,i potpuno si upravu...I ono sto dobijem,to je za sportiste u regionu uvreda... :|

Čitav život sam nešto trenirao i nikada nisam ni 1KM dobio. Toliko sam razočaran da sam se okanio ima godinu dana i počeo sam rekreacijski baviti se sportom. Možda poslije ramazana aBd krenem ponovo, no čovjek se toliko razočara da mu nije to toga.

Kažu treniraj za sebe, pa neću od toga živjeti :lol:

I radi takvih stvari mi se gadi sve što ima veze sa politikom.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jul 2013, 18:34

Ostasmo bez okrsaja Gaya i Bolta, jer je Gay odustao od Svjetskog prvenstva zbog pozitivnog testa na zabranjenu supstancu sa takmicenja od 16 maja ;)
"I don't have a sabotage story. I don't have any lies. I don't have anything to say to make this seem like it was a mistake or it was on USADA's hands, someone playing games," said Gay, who fought back sobs as he spoke. "I don't have any of those stories. I basically put my trust in someone and I was let down."

Asked who that person was, Gay replied: "I can't really say it. Sometimes a human being naturally, generally trusts somebody. That's what people do."
Pored Gaya i Asafa pozitivan, crni dani za atletiku :|
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 14 jul 2013, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 jul 2013, 18:54

.

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 15 jul 2013, 14:18

Neki suplement je sigurno kontaminiran,jer nijedan od ovih koji su pali ne bih uzimao nista namjerno.
Asafa "dopingovan"najgoru sezinu u karijeri ima...:D

Btw.oxilofrine je supstanca nalik efedrinu ili jos blazrm stimulansu,a lahko ga je otrkriti tako da je smijesna pomisao da ce se neko dopat na ovakvom nivou ovako smijesnim supstancama ;-)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2013, 18:34

Da li se zna šta su tačno uzimali ?

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 15 jul 2013, 19:27

Neutral je napisao/la:Da li se zna šta su tačno uzimali ?
Post iznad

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 18 jul 2013, 20:37

Mesud prvak evrope u bacanju kugle !
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jul 2013, 20:40

Powell i Gay suspendovani, Blake povrijeđen, tako da će Bolt trčati u rikverc i 'ladno uzeti zlato.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 18 jul 2013, 20:42

Monolog je napisao/la:Powell i Gay suspendovani, Blake povrijeđen, tako da će Bolt trčati u rikverc i 'ladno uzeti zlato.
Gaitlin ?

Livnjak
Kontakt:

Re: AW: Atletika

Post Postao/la Livnjak » 18 jul 2013, 21:40

neurofunk je napisao/la:Mesud prvak evrope u bacanju kugle !
A srebro ide u Livno

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 jul 2013, 23:57

Čestitke Filipu, neka samo nastavi tako.

Yebote, momak iz Livna bi mogao biti baja u svijetu atletike, a nemamo ni atletsku stazu. Svaka čast onom tko ga ugura u to. :D
Hayley <3

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 19 jul 2013, 11:54

badblueboylivno je napisao/la:Čestitke Filipu, neka samo nastavi tako.

Yebote, momak iz Livna bi mogao biti baja u svijetu atletike, a nemamo ni atletsku stazu. Svaka čast onom tko ga ugura u to. :D
prosle godine poceo trenirati, a sada vec srebro, a smijeska se medalja i u disku!

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 jul 2013, 12:43

nisam upućen,koji filip,koja medalja?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jul 2013, 13:57

Filip Mihaljević, Livnjak, trenira u Splitu radi nepostojanja uvjeta u Livnu... tek je dvije godine u ovom sportu (kugla i disk) i ostvaruje sjajne rezultate. Nastupa za Hrvatsku.

Na EP-u je osvojio srebro iza Pezera, također Bosanca.
Hayley <3

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 jul 2013, 14:01

badblueboylivno je napisao/la:Filip Mihaljević, Livnjak, trenira u Splitu radi nepostojanja uvjeta u Livnu... tek je dvije godine u ovom sportu (kugla i disk) i ostvaruje sjajne rezultate. Nastupa za Hrvatsku.

Na EP-u je osvojio srebro iza Pezera, također Bosanca.

ok,svaka čast,ja se ponadao neko ono baš naš,da nastupa za nas

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.