Jednostavno je morao Lewis bit' najdominantniji

A o muskom dalju da ne govorim

Ljudi skakali jedva preko 8,dosli u Tokio i svaki skok oko 9m

Moderator/ica: rio_Ferdy88
KiaKaha je napisao/la:Pezer mi je inace prijatelj,pa znam nesto vise stvari...
Covjek ce po svemu sudeci,ovaj rekord pomjerit na EP u Rijetiju,i ima velike sanse za zlato na istom,a od drzave nema apsolutno nista...
KiaKaha je napisao/la:Ma brate,bavim se sportom i ja,i potpuno si upravu...I ono sto dobijem,to je za sportiste u regionu uvreda...
Pored Gaya i Asafa pozitivan, crni dani za atletiku"I don't have a sabotage story. I don't have any lies. I don't have anything to say to make this seem like it was a mistake or it was on USADA's hands, someone playing games," said Gay, who fought back sobs as he spoke. "I don't have any of those stories. I basically put my trust in someone and I was let down."
Asked who that person was, Gay replied: "I can't really say it. Sometimes a human being naturally, generally trusts somebody. That's what people do."
Post iznadNeutral je napisao/la:Da li se zna šta su tačno uzimali ?
Gaitlin ?Monolog je napisao/la:Powell i Gay suspendovani, Blake povrijeđen, tako da će Bolt trčati u rikverc i 'ladno uzeti zlato.
A srebro ide u Livnoneurofunk je napisao/la:Mesud prvak evrope u bacanju kugle !
prosle godine poceo trenirati, a sada vec srebro, a smijeska se medalja i u disku!badblueboylivno je napisao/la:Čestitke Filipu, neka samo nastavi tako.
Yebote, momak iz Livna bi mogao biti baja u svijetu atletike, a nemamo ni atletsku stazu. Svaka čast onom tko ga ugura u to.
badblueboylivno je napisao/la:Filip Mihaljević, Livnjak, trenira u Splitu radi nepostojanja uvjeta u Livnu... tek je dvije godine u ovom sportu (kugla i disk) i ostvaruje sjajne rezultate. Nastupa za Hrvatsku.
Na EP-u je osvojio srebro iza Pezera, također Bosanca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.