FK Krajina Cazin

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 14 mar 2011, 13:04

johnnyHZ je napisao/la:ja cu samo reeci da je trener Krajine covjek koji od svake ekipe pravi pobjedniccku,,, nevjerovatno da mu na polusezoni ode komplet tim , a da udje u nastavak sezone ovako...da mu ostave igrace na kraju sezone, i da ih redovno placaju iduce sezone bi se vjerovatno borili za ulazak u PL

Bez potcjenjivanja ali za PL je potrebno mnogo vise. Ekipa u kojoj je Cahtarevic glavni igrac, Smailagic stub odbrane(zajedno 70 god.), a Mirvic u napadu nema kvalitet za PL.
MENI MOJE, A VAMA VASE

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 15 mar 2011, 19:37

F.G.R. HARMANI je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:ja cu samo reeci da je trener Krajine covjek koji od svake ekipe pravi pobjedniccku,,, nevjerovatno da mu na polusezoni ode komplet tim , a da udje u nastavak sezone ovako...da mu ostave igrace na kraju sezone, i da ih redovno placaju iduce sezone bi se vjerovatno borili za ulazak u PL

Bez potcjenjivanja ali za PL je potrebno mnogo vise. Ekipa u kojoj je Cahtarevic glavni igrac, Smailagic stub odbrane(zajedno 70 god.), a Mirvic u napadu nema kvalitet za PL.
ja pricam o tome da se pusti covjeku da radi , da bi usao u PL , naravno morao bi da dovee jednog dva, igraca kvalitetna ali on sigurno od svakog igraca napravi duplo boljeg, to sam primjetio ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 15 mar 2011, 19:51

johnnyHZ je napisao/la:

ja pricam o tome da se pusti covjeku da radi , da bi usao u PL , naravno morao bi da dovee jednog dva, igraca kvalitetna ali on sigurno od svakog igraca napravi duplo boljeg, to sam primjetio ;)
Čovjek je veliki fanatik, još mi je u sjećanju utakmica u Cazinu, naime nakon gola za 2-1 vodstvo Krajine trener ulijeće u teren i baca se na leđa i doslovno se "valja" po istom :D :D

Samit
Kontakt:

Post Postao/la Samit » 17 mar 2011, 18:29

Poštovani prijatelji navijači Krajine potrebna mi je pomoć. Već godinu dana sam u (ne)mogućoj misiji . pokušaju da na jedno mesto stavim sve završne tabele, svih fudbalskih. Nogometnih liga, po sezonama i rangovima takmičenja od 1920. do 1992.godine na prosotru od Triglava do Đevđelije. Kako samo deo toga izgleda možete pogledati i na Vremeplovu ligaških takmičenja na ovom istom forumu.

Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.

[email protected]

Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.

Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom

Nadam se da ne tražim previše.

Hvala

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 25 mar 2011, 01:09

Zar ti stvarno mislis da je Smailagic stub Krajinine odbrane, a Cahtarevic glavni igrac, ili si htio biti malo ironican? Pa taj Smailagic nema nikakvu ulogu naspram Husica, Palica i Smajica. Pa Krajina ima poslije GOSK-a najbolju odbranu lige. Nemamo mi kvalitet za PL, ali to sto ti znas samo ta tri igraca, i to koja su dosla iz Jedinstva, je tvoj problem druze :lol:

Inace ste vi Biscani zaostali ljudi :lol:

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 26 mar 2011, 18:15

Madridism je napisao/la:

Zar ti stvarno mislis da je Smailagic stub Krajinine odbrane, a Cahtarevic glavni igrac, ili si htio biti malo ironican? Pa taj Smailagic nema nikakvu ulogu naspram Husica, Palica i Smajica. Pa Krajina ima poslije GOSK-a najbolju odbranu lige. Nemamo mi kvalitet za PL, ali to sto ti znas samo ta tri igraca, i to koja su dosla iz Jedinstva, je tvoj problem druze :lol:

Inace ste vi Biscani zaostali ljudi :lol:
Pa dobro, iako se po onom sto su Smailagic i Cahtarevic napravili u karijeri, nijedan igrac Krajine ne moze porediti sa njima dvojicom. Jadan je tim koji se pojacava igracima koja vise nece ni Jedinstvo pa cak ni Krajisnik. A sve sto je bilo otpad u Jedinstvu uvijek je islo u Krajinu i Krajisnik.

Kad me vec vuces za jezik...

Meni nije problem prihvatiti da su Biscani zaostali, ali kada mi to kaze neko iz Cazina onda cu to prihvatiti kao kompliment :) ;)
Ionako cete u ovoj ligi igrati jos koju godinu pa nazad u ovu lokalnu ;)
MENI MOJE, A VAMA VASE

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 29 mar 2011, 02:24

To i jest vas problem,jer vjerujete da ste vi ekipa koja je sposobna igrati u Premijer ligi i kako ste daleko bolja momcad od Krajine. Samo vas je Bog spasio poraza u Bihacu od Krajine, a ti igraci koje vi necete Krajina je htjela jer je morala. Uostalom, igracki kadar Jedinstva i Krajine se ne razlikuje previse, kao ni same navijacke skupine, ali se razlikuje "raja".

Vas skupina debila dodje u Cazin nemate para da platite ulaz, morate stojati tamo kod Cazinke, i kad vas na kraju puste dobacujete kao seljaci jedni drugima.

E sad je razlika izmedju nase i vase raje ta sto mi nijedan tim necemo opisivati kao seljacki, slabiji od naseg i takav da mu je mjesto u nizoj ligi, a upravo ti to radis, a kad jos na to dodamo da si fukara koja nema tri marke za ulaz, onda to dovoljno govori kakav si ti covjek, i ti tvoji iz navijacke skupine SN.

Spustite se malo na zemlju, vrijeme vam je. Kazes da cemo jos koju godinu igrati ovdje, opa, ima tu i napretka. Donedavno si govorio da Krajina 100% ispada, a da Jedinstvo 100% ide u PL!

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 29 mar 2011, 18:19

Madridism je napisao/la:To i jest vas problem,jer vjerujete da ste vi ekipa koja je sposobna igrati u Premijer ligi i kako ste daleko bolja momcad od Krajine. Samo vas je Bog spasio poraza u Bihacu od Krajine, a ti igraci koje vi necete Krajina je htjela jer je morala. Uostalom, igracki kadar Jedinstva i Krajine se ne razlikuje previse, kao ni same navijacke skupine, ali se razlikuje "raja".

Vas skupina debila dodje u Cazin nemate para da platite ulaz, morate stojati tamo kod Cazinke, i kad vas na kraju puste dobacujete kao seljaci jedni drugima.

E sad je razlika izmedju nase i vase raje ta sto mi nijedan tim necemo opisivati kao seljacki, slabiji od naseg i takav da mu je mjesto u nizoj ligi, a upravo ti to radis, a kad jos na to dodamo da si fukara koja nema tri marke za ulaz, onda to dovoljno govori kakav si ti covjek, i ti tvoji iz navijacke skupine SN.

Spustite se malo na zemlju, vrijeme vam je. Kazes da cemo jos koju godinu igrati ovdje, opa, ima tu i napretka. Donedavno si govorio da Krajina 100% ispada, a da Jedinstvo 100% ide u PL!
Vrati se na stranicu 5 i vidi moj komentar vezano za utakmicu Jedinstvo-Krajina, a decko me povukao za jezik pa sam mu odgovorio.

SN je gostovala a i ja s njima sirom BiH (BL,Sarajevo, Zenica, Lukavica...) u jednoj ruci zastava BiH a u drugoj sal Jedinstva, a gdje su Sejtani gostovali?
To sto govoris o 3 km.nema veze s istinom, samo smo cekali da se rijesi administrativni posao sa blagajnikom,jer smo imali unaprijed dogovor o placanju cijene ulaza u komadu,pa smo cekali ispred jer je policija zahtijevala da svi udju zajedno!

Momak je spomenuo da su Biscani zaostali,i ja se nemam nista protiv toga,ali samo kazem ako mi neko kaze iz Cazina da sam zaostao onda cu to prihvatiti kao kompliment, i ne znam sta je tu problem.
MENI MOJE, A VAMA VASE

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 apr 2011, 20:07

Krajina je ostvarila još jednu pobjedu na domaćem terenu. Ovaj put pao je lider lige GOŠK. Rezultat 1:0, strijelac Mirvić.
Odlično, idemo dalje! 8-)

http://www.cazin.net/cazin/fotovideo-kr ... ao-i-gosk/
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 08 apr 2011, 13:48

Vremeplov od samog osnivanja kluba
http://www.cazin.net/cazin/vremeplov-fk ... -utakmica/

tek pocetak

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 11 apr 2011, 15:49

Nastavak vremeplova pod nazivom "Bili su i heroji"

http://www.cazin.net/cazin/vremeplov-fk ... -i-heroji/

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 20 apr 2011, 16:54

Nastavak vremeplova pod nazivom: "RIVALSTVO S JEDINSTVOM"

http://www.cazin.net/cazin/vremeplov-fk ... edinstvom/

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 25 apr 2011, 00:33

Omladinac - Krajina 1:1. Do kraja sezone imamo sansu da "lapimo" 12 bodova jer igramo 4 utakmice doma, sto nam garantuje visoku poziciju, a ako dodje jos bodova sa gostovanja, ko zna, mozda i 2. ili 3. mjesto.

Slijede utakmice protiv Orasja i CApljine u Cazinu i to MORAMO dobiti

Danas zabio Nuhanovic, odnosno jucer 8-)

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 25 apr 2011, 10:31

svaka cast Krajini na osvojenom bodu u Mionici!
stvarno igraju fenomenalno :)
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 apr 2011, 20:51

Krajina odigrala 0:0 protiv Orašja!

http://www.cazin.net/cazin/foto-krajina ... la-bodove/
Danas je na Gradskom stadion u Cazinu pred oko dvjestotinjak navijača Krajina ugostila Orašje, koje je na ovo gostovanje stiglo po vrijedan bod, kojeg su na kraju i osvojili.

Uz jaku kišu, zbog koje je teren bio dosta natopljen pa se u drugom poluvremenu faktički i nije moglo igrati, Krajina nije uspjela pred svojom publikom ostvariti novu pobjedu, te su po drugi put ove sezone zakazali na domaćem terenu. Rezultat na kraju utakmice protiv Orašja glasio je 0:0, a dobrih prilika nismo vidjeli kao u prijašnjim utakmicama.

Danas je najviše šansi za Krajinu imao Beho Bečić koji je tri puta glavom šutirao malo pored gola, a osim njega, aktivan u napadu bio je i Mirvić koji je imao dvije šanse, ali nijednom nije uspio zatresti mrežu gostiju. Što se tiče pojedinaca, najbolji na terenu danas su bili Smajić i Čahtarević, jedni od najiskusnijih igrača na terenu, koji su danas odigrali vrlo dobro, no i unatoč tome Krajina nije uspjela stići do tri boda.

Krajišnik je u Velikoj Kladuši s 2:1 savladao Iskru, a prema informacijama kojima sad raspolažemo, Jedinstvo je izgubilo na gostovanju kod Čapljine rezultatom 3:1.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 maj 2011, 20:16

Krajina je u današnjoj utakmici pobjedila ekipu Čapljine rezultatom 3:1. Bečić je postigao dva pogotka, Šišić jedan.

http://www.cazin.net/cazin/foto-fk-kraj ... pljina-31/
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 maj 2011, 23:49

Poguraste vi filijalu Širokog u Premijer ligu, svaka vam cast :evil:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 08 maj 2011, 15:17

BaDa12 je napisao/la:Krajina je u današnjoj utakmici pobjedila ekipu Čapljine rezultatom 3:1. Bečić je postigao dva pogotka, Šišić jedan.

http://www.cazin.net/cazin/foto-fk-kraj ... pljina-31/
Namjesteno 1 razlike, samo ste zeznuli sto ste i trreci dali

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 12 maj 2011, 10:08

Homer Simpson je napisao/la:Ovo ce biti novi stadion koji ce kostati 25 milijuna

slika
kad ovo osvane u cazinu ja cu sam sebi odgrist jaja :D
jednostavno nemoguce, maketa stadiona imas na svakom koraku, za svaki bh stadion, neki cak imaju i vise, al je problem sto nitko nema para da tu istu maketu pretvori u stvarnost ;) .. da si stavio stadion od 25.mil. da pravi zeljo bilo bi bar 2% realno, iako ni oni nemaju te pare, al za razliku od krajine bar mogu nac sponzora

neka se navijaci krajine ne nadju uvrijedjeni, nemam nista protiv njih, samo sam realno rekao, to vjerovatno i sami shvacaju ;)

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 14 maj 2011, 20:45

sto bi se nasli uvrijedjeni?
znaju i oni sami da od toga nema nista.
btw. maketa stadiona kao pola cazina. ;)
BHF Bosanska Krajina!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.