Madridism je napisao/la:To i jest vas problem,jer vjerujete da ste vi ekipa koja je sposobna igrati u Premijer ligi i kako ste daleko bolja momcad od Krajine. Samo vas je Bog spasio poraza u Bihacu od Krajine, a ti igraci koje vi necete Krajina je htjela jer je morala. Uostalom, igracki kadar Jedinstva i Krajine se ne razlikuje previse, kao ni same navijacke skupine, ali se razlikuje "raja".
Vas skupina debila dodje u Cazin nemate para da platite ulaz, morate stojati tamo kod Cazinke, i kad vas na kraju puste dobacujete kao seljaci jedni drugima.
E sad je razlika izmedju nase i vase raje ta sto mi nijedan tim necemo opisivati kao seljacki, slabiji od naseg i takav da mu je mjesto u nizoj ligi, a upravo ti to radis, a kad jos na to dodamo da si fukara koja nema tri marke za ulaz, onda to dovoljno govori kakav si ti covjek, i ti tvoji iz navijacke skupine SN.
Spustite se malo na zemlju, vrijeme vam je. Kazes da cemo jos koju godinu igrati ovdje, opa, ima tu i napretka. Donedavno si govorio da Krajina 100% ispada, a da Jedinstvo 100% ide u PL!
Vrati se na stranicu 5 i vidi moj komentar vezano za utakmicu Jedinstvo-Krajina, a decko me povukao za jezik pa sam mu odgovorio.
SN je gostovala a i ja s njima sirom BiH (BL,Sarajevo, Zenica, Lukavica...) u jednoj ruci zastava BiH a u drugoj sal Jedinstva, a gdje su Sejtani gostovali?
To sto govoris o 3 km.nema veze s istinom, samo smo cekali da se rijesi administrativni posao sa blagajnikom,jer smo imali unaprijed dogovor o placanju cijene ulaza u komadu,pa smo cekali ispred jer je policija zahtijevala da svi udju zajedno!
Momak je spomenuo da su Biscani zaostali,i ja se nemam nista protiv toga,ali samo kazem ako mi neko kaze iz Cazina da sam zaostao onda cu to prihvatiti kao kompliment, i ne znam sta je tu problem.