I ? Svaki podforum nije za svašta.steve-o je napisao/la:a ovo je BH-forum, skontao kockasti?Mrgood je napisao/la:Smiri hormone čovječe. Nema BiH u JAR-u ovo je podforum SP u JAR-u. Skontao/la?Ada je napisao/la:Svi smo mi bosanci i hercegovci
Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Moderator/ica: admin
Re: Za koga navijate na svjetskom prvenstvu?
Ne znam zasto je svima zanimljiv Honduras. Ja sam kod sebe primijetila fenomen da kada bi trebala biti neutralna uvijek podrzavam ekipu koja je slabija i kojoj bi pobjeda bila iznenađenje.
Malo sam se raspitala o njima (
), igrali su na Svjetskom 1982., bili u grupi sa Jugoslavijom, dobili ih mi 1:0, a odigrali neriješeno sa Španijom i Sjevernom Irskom. Španci, čuvajte se. 
Malo sam se raspitala o njima (

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
znaci imas da respektujes pravila ovog foruma dok pises ovdje i kanis se provokacija/pljuvanja po BiH! bola pisi vise o nogometu a manje provociraj.Mrgood je napisao/la:
I ? Svaki podforum nije za svašta.
da ne idem vise u off, dodat cu jos australiju sto se tice simpatije u SPu, there's only one timmy cahill

Zadnja izmjena: steve-o, dana/u 17 maj 2010, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam uvijek za jače. Neda mi se gledat finale SP-a: Slovenija-Alžir 

Mislim da je ovo cesta pojava.Barem sam i u sebe primjetio...lejla je napisao/la:Ne znam zasto je svima zanimljiv Honduras. Ja sam kod sebe primijetila fenomen da kada bi trebala biti neutralna uvijek podrzavam ekipu koja je slabija i kojoj bi pobjeda bila iznenađenje.
Malo sam se raspitala o njima (), igrali su na Svjetskom 1982., bili u grupi sa Jugoslavijom, dobili ih mi 1:0, a odigrali neriješeno sa Španijom i Sjevernom Irskom. Španci, čuvajte se.
A meni je Honduras nekako egzotican.

Jos kad sam vidio kakva im je ludnica bila na stadionu u zadnjoj tekmi...Kupili su me...(L)

- Barcelona_1899
- Kontakt:
Posto nema BiH, onda prvi favorit Španija, drugi Argentina..
2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
Navijati ću za Nigeriju 
A što se tiče favorita za titulu najboljeg na svijetu to bi ovak poredao:
1. Španija (aktuelni šampion Evrope)
2. Brazil (uvijek su oni jedni od favorita)
3. Njemačka (švabe su uvijek tu negdje)
4. Argentina (Messi )
5. Italija (jer brani titulu)

A što se tiče favorita za titulu najboljeg na svijetu to bi ovak poredao:
1. Španija (aktuelni šampion Evrope)
2. Brazil (uvijek su oni jedni od favorita)
3. Njemačka (švabe su uvijek tu negdje)
4. Argentina (Messi )
5. Italija (jer brani titulu)
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 17 maj 2010, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Njemacka i sve ostale reprezentacije koje igraju protiv Srbije 

Spain n1 , Argentina n2 , Srbija n3 
ovo 3 je sibolicno za Srbiju

ovo 3 je sibolicno za Srbiju

Pozdrav. Zamolio bih Vas da se pridrzavate pravila foruma.
Dakle, prije svega, bez vrijedjanja.
Obrisao sam 20-tak postova koji zive veze nemaju sa Svjetskim prvenstvom, tako da Vas molim da budete obazriviji pri pisanju komentara.
Dakle, prije svega, bez vrijedjanja.
Obrisao sam 20-tak postova koji zive veze nemaju sa Svjetskim prvenstvom, tako da Vas molim da budete obazriviji pri pisanju komentara.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Uvijek sam na SP navijao za Argentinu, pa ce biti tako i sada iako sumnjam da Maradonini "indijanci" (Otamendi i slicni njemu) mogu dalje od cetvrtfinala 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Spanija i Argentina moji favoriti. Mislim da Uruguvaj moze iznenaditi imaju odlicne napadace , Sto se Argentine tice Maradona se pokazao kao nikakav strucnjak
to bi ih moglo kostati a nije zovnuo neke dobre igrace a nasao je mjesta za neke dede -kloceve tu me razocarao .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Tko mi dira Emira naj.ebo je ko žuti od mene
Budući da nema Hrvatske, a ni BiH,ja ću navijati za Sloveniju. Ipak su mi Bosanci dragi ljudi
šala mala
E, sad malo ozbiljno. Navijat ću za Talijane, oduvijek su mi bili dragi, nevezano za nogomet i sport. Jednostavno ih volim. Kad odem na more pa njih jedno dvadesetak na plaži, ko naši Bosanci, parlaju sve u 16.
Navijat ću još za svaku Afričku ekipu. S obzirom na sve što im se događalo u povijesti, zaslužili su bar malo veselja u tih mjesec dana.
I za kraj, simpatizirati cu Slovence i Srbe. Nije da ću navijati za njih, ali im želim da što dalje stignu. Mislim da bi Srbija mogla daleko stići, pa, usudim se reći, možda malo prepotentno, ali možda i dalje od Hrvatske iz 98., ako u glavi budu posloženi.

Budući da nema Hrvatske, a ni BiH,ja ću navijati za Sloveniju. Ipak su mi Bosanci dragi ljudi

E, sad malo ozbiljno. Navijat ću za Talijane, oduvijek su mi bili dragi, nevezano za nogomet i sport. Jednostavno ih volim. Kad odem na more pa njih jedno dvadesetak na plaži, ko naši Bosanci, parlaju sve u 16.

I za kraj, simpatizirati cu Slovence i Srbe. Nije da ću navijati za njih, ali im želim da što dalje stignu. Mislim da bi Srbija mogla daleko stići, pa, usudim se reći, možda malo prepotentno, ali možda i dalje od Hrvatske iz 98., ako u glavi budu posloženi.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Za bracu Srbe prije svega pa onda malo i za Slovence(i oni su nasi)...Ostali me nesto i ne zanimaju previse...
Neka hvala,uzivaj samo...da Bog da izgubiliBijeljinac je napisao/la:Ja putujem na SP, bar na jednu utakmicu Srbije u grupnoj fazi. Ukoliko zelis uzivo da navijas, mozes sa mnom, karta je tudeni_TM87 je napisao/la:Njemacka i sve ostale reprezentacije koje igraju protiv Srbije

nisam znao da sam i ovdje mod
mah uvijek navijam za Njemačku, kad nema Bosne i Hercegovine.
još za Sloveniju, Alžir i tu bih se priča završila.

mah uvijek navijam za Njemačku, kad nema Bosne i Hercegovine.
još za Sloveniju, Alžir i tu bih se priča završila.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
[/quote]
Ja ti covjece nudim priliku da to igracima i uzivo saopstis. Sledece svjetsko je tek za 4 godine!
[/quote]
Hvala jos jednom,propustit cu ovaj put
Ja ti covjece nudim priliku da to igracima i uzivo saopstis. Sledece svjetsko je tek za 4 godine!

Hvala jos jednom,propustit cu ovaj put

Argentina...
Razlog:Messi
Osim Argentine tu su je i Holandija za koju navijam na Evropskim Prvenstvima

Razlog:Messi
Osim Argentine tu su je i Holandija za koju navijam na Evropskim Prvenstvima
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno Njemacka je na prvom mjestu, a uz nju i Italija. Azurre gotivim od 98 i evo sve do danas. Vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat, iako je ove godine to tesko ocekivati. Nema tu igraca koji su proslih godina bili nosioci ekipe i u vrhunskoj formi....
Sto se tice Njemacke, ocekujem minimalno polufinale. Iz godine u godnu sve boljei i bolje igraju, rezultati su sve zapazeniji, tako da na ovom SP-u ocekujem njihovu dominaciju.
Sto se tice Njemacke, ocekujem minimalno polufinale. Iz godine u godnu sve boljei i bolje igraju, rezultati su sve zapazeniji, tako da na ovom SP-u ocekujem njihovu dominaciju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
GoRaN je napisao/la:Sta ste napali na momka maloumnici jedni![]()
![]()
Covjek je jedan od rijetkih forumasa koji nisu zadojeni politikom...Cuj izdajica,jazbina...![]()
Emire svaka ti cast i svaka ti dala naravno!!!![]()
Prejadno je sve ovo...
Svi na mene navalili

Hvala majstore puno...svaka i tebi cast ! Zajedno Protiv politike

Zalosno !
Auuu zajedno cemo bjezatidubrava je napisao/la:Tko mi dira Emira naj.ebo je ko žuti od mene![]()

A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.