RK Goražde

maho
Kontakt:

Re: RK Goražde

Post Postao/la maho » 29 mar 2012, 09:33

iako glupo zvuči, uostalom kao i monogo toga kod nas, ali....mislim da su hvrati na redu za organizaciju muškog KUP-a :oops:

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 29 mar 2012, 10:25

Pa ljudi božiji mi navijači Goražda smo izvukli reprezentaciju protiv Grčke valjda smo zaslužili ako nemožemo da organizujemo baraž da dobijemo završnicu kupa......

Blaf
Kontakt:

Post Postao/la Blaf » 29 mar 2012, 12:12

Ma da nam je riješiti taj limeni krov bilo bi daleko više opcija za organizaciju, i kad ništa ne pada napolju čim se dvorana napuni stvori se kondenz i počne da kaplje, nikako to da se riješi.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2012, 12:40

kaca je napisao/la:Pa ljudi božiji mi navijači Goražda smo izvukli reprezentaciju protiv Grčke valjda smo zaslužili ako nemožemo da organizujemo baraž da dobijemo završnicu kupa......
Jes vala, da ne prozvasmo Nikolu, ništa ne bi bilo od baraža ;)
Jesmo zaslužili, al će se opet nešta umiješati, i prošli put kad smo trebali dobiti final four KUPA, nešta je iskrslo i dalo se Bosni :x
Valjda sad neće ;)
Blaf je napisao/la:Ma da nam je riješiti taj limeni krov bilo bi daleko više opcija za organizaciju, i kad ništa ne pada napolju čim se dvorana napuni stvori se kondenz i počne da kaplje, nikako to da se riješi.
Uvijek nešta rade, vala mogo se godinama i krov zamijeniti, šta čekaju :x
I ona lamperija u vrhu, kad se navija od nje ona prašina ubi :P

PS:Kad bi se igrao final four ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 29 mar 2012, 15:32

legenda reala je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
kaca je napisao/la:Goražde domaćin oba finala kupa.
Najvjerovatnije, ako zene prodju, mada tesko mogu prokockati devet razlike. Bice rukometa u Gorazdu, jer nisu istog datuma zavrsnice
Tooooooooooooo :D
Pa red je da i mi više dobijemo tu organizaciju, reko sam ja moraju nam nečim kompenzirati onaj baraž, ali me oni iz Zenice ubjediše da je kod njih final four ;) Aco ja tebi vjerujem ipak :mrgreen:
Polako legendo ;) Imate dobre sanse za finale kupa ali i neke druge stvari su u igri.Zasad toliko ;)
Nema vise :P

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2012, 18:31

flash je napisao/la:
Polako legendo ;) Imate dobre sanse za finale kupa ali i neke druge stvari su u igri.Zasad toliko ;)
Mene Aco do sada nije iznevjerio ni jednom, što se tiče rukometa sve što mi je rekao se kasnije ispostavilo tačno. ;)
Oko selektora, igrača, mjesta odigravanja itd.

E tad mu je Amar slagao :lol: :lol:

Zaslužili smo taj final four najviše od svih ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 29 mar 2012, 18:54

@legenda

Naravno da jeste i to se slazem,samo cu ti reci da se ceka rasplet gdje ce igrati repka a gdje je finale kupa ;) Sad za svakoga ima ponesto :D

@aco

Nakon sto si "pogodio" selektora drzavne reprezentacije u nogometu tvoje informacije su krajnje diskutabilne.Kad tako dobro poznajes stanje u rukometu vjerovatno znas gdje ce se igrati mec protiv Njemacke???

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2012, 18:58

Meni je Aco, kad su izvučeni parovi baraža, rekao da se ne nadam, baražu jer savez nema para i da će se igrati u Skenderiji ili Zetri, pa vidjećemo ;)

flash

Ma nek se odigra gdje god, normalno da bi volio da bude kod nas, ali neću sad nešto žaliti i ako ne bude.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2012, 19:09

Rukometna reprezentacija treba igrati u Goraždu utakmice kvalifikacija, a mečeve baraža i ove jače gdje se može zaraditi u Sarajevu.
Mislim da bi to bilo najrealnije, da mi postanemo za rukomet, kao Zenica za fudbal ;)

A ne da nas se samo sjete, kad ih niko neće :x

Ma ne brinem za prenos dok je ARD i ZDF ;)

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 29 mar 2012, 19:11

flash je napisao/la:@legenda

Naravno da jeste i to se slazem,samo cu ti reci da se ceka rasplet gdje ce igrati repka a gdje je finale kupa ;) Sad za svakoga ima ponesto :D

@aco

Nakon sto si "pogodio" selektora drzavne reprezentacije u nogometu tvoje informacije su krajnje diskutabilne.Kad tako dobro poznajes stanje u rukometu vjerovatno znas gdje ce se igrati mec protiv Njemacke???
Nema tu raspleta nikakvih, sve je jasno sto se tice repke. Trebala je repka protiv Grcke u Zenici igrati, ali veliki patriota i ljubitelj sporta (vas gradonacelnik) trazio 22 milje maraka od Saveza za tu tekmu. Treba platiti kredit za dvoranu, pa veli da ogulim ove papke. Ne ide to tako. Mada, ko zna, mozda sad on uleti lovu da repka igra tu. No, opet mislim da je tesko, jer u Zetru dolazi 10.000 milja gledalaca, a tu 4 ili pet, koliko je vec kapacitet. Racunica je jasna, Savez mora zaraditi na toj utakmici.

A, o sselektoru Zmajeva. Mlad si nadoces, nekad ces shvatiti da moderator ne brise samo postove :lol:
E Aco a koliko taj savez duguje "papcima" u Zenici???

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 29 mar 2012, 19:19

Kad je raja zagalamila 15 minuta do kraja hoćemo Prcu a rezultat bio loš selektor ga uvede a naši pobjediše i ljudi iz saveza zaboraviše na to i razmišljaju o zaradi.Sramota ljudi u Goraždu znaju rukomet jer je on tradicija Goražda a oni nek igraju u Sarajevu gdje im dođe dvije tri hiljde ljudi i od toga većina je iz Goražda,Zavidović ,Mglaja Gradačca itd.Očito njima je samo bitna zarada.Bez obzira na sve ja sam ipak u Zetri da dam podršku bez obzira na rezultat u Njemačkoj,Samo da još napišem koliko će raje biti ako nas slučajno nakantaju...... u Goraždu bi sigurno bilo puno.

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 30 mar 2012, 08:11

pred derbi sa slogom primjećena je mobilizacija struke u Gorazdu...tu su, pored domaćih trenera, Kasim Kamenica i Maglajlija :lol: :lol: :lol:

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 30 mar 2012, 20:30

Djevojke Goražde -Katarina 33-23

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 30 mar 2012, 21:05

Vratile se stare igračice sa Ilidže igra Mersiha Sarajlić i još jedno pojačanje Dora Vrdoljak liga slaba i eto rezultata.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2012, 21:14

Ma zna on nego zajebaje :P
A kakvu Beganović spominje oficijelni spiker :mrgreen: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2012, 21:44

kaca je napisao/la:Vratile se stare igračice sa Ilidže igra Mersiha Sarajlić i još jedno pojačanje Dora Vrdoljak liga slaba i eto rezultata.
Ja znam da ta Sarajlic ne igra garant :lol: Vrdoljak je povrijedjena, ali mozete biti opasni kad se vrati, kazu dogodine na titulu, pa ce do vas Gorazdana biti, podrska, ovo, ono
Pa dobro više uspjeha smo imali sa ženskom ekipom nego sa muškom prije, bila je poslije rata jedna jaka generacija.
Sad su obje ekipe jake i možemo na domaćem terenu uzeti KUP u obje konkurencije vala :P
Jelde, pa i Bosna kad je najjača bila patila se sa nama :P
I sad ova generacija mlađih nisu loše, još da je Mujagićka ostala tu, pa i Marić iz Borca ubjedljivo najjače bi bile ;)

Ja kažem da nije Sarajlić :P

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2012, 22:23

Al pazi nas trojice, raspravljamo i o zenskom rukometu. Eto zato mi je to Gorazde drago, ko to jos gleda sem vas dole
i nas na portalu.
Ne prati se ni kod nas kako to može .
Pa kad se sjetim kad se tek ušlo u Premier Ligu, nisi mogo ući u dvoranu, svaki vikend koda reprezentacija igra, ali ako krenu bolji rezultati sigurno će se i dvorana napuniti kao prije.
I sad se solidno popuni ona mala tribina i sredina velike :roll:

Ja veliki plus i pohvalu dajem našoj kantonalnoj televiziji što ide sa klubovima po svim utakmicama i prenosi u snimkama ko ne može otići, pogotovo gostujuće kad prenose ;)
Pa svak ko voli može pogledati ;)

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 31 mar 2012, 00:04

Prati se Aco u Zavidovićima, svaka utakmica preko 400 gledalaca, još sad kad uđemo u premijer ligu( ŽRK) bit će i više ;) Lijep pozdrav
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 31 mar 2012, 08:48

Da li to za Sarajličku kažeš da neigra što si čuo od nekog ili si gledao ja sam sinoć bio na utakmici i ona je dala desetak golova samo što se udala pa ima drugo prezime a Dora jeste povrjeđena (koljeno) ali sam je gledao na turniru u pripremnoj utakmici i dobra igračica.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 31 mar 2012, 20:52

Goražde Sloga 3o-23.Goražde ostalo bez Martića ozbiljno se povrijedio završio u hitnoj.Što se tiče utakmice glatka pobjeda Goražda.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.