AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
ma znam ja to.. jeste to 12 bodova za sve klubove.. ali reko sto manje govana to bolje.. jel tako? 

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- alan ford 26
- Kontakt:
Volim milan,al svaka cast igracima rome, milan otpao i definitivno, moram priznati zasluzeno, gubiti onako bodove i utakmice protiv onakvih ekipa, sramotno. Zelim romi osvajanje i titule i kupa,dosta vise onog vjestackog intera
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Evil Genius
- Kontakt:
hvala na cestitkama a vjeruj mi da kolko god mrzio nazio nekako bi mi nedostajali ovi derbiji jer ako ispadnu boga pitaj kad ce se vratit opet 

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
i ja bi volio da mi imamo nekakav derbi u Torinu.. nama Toro dodje k'o Livorno.. nikakav derbi.. zavidim vam
ali fkt, Lazio ima odlicnu ekipu, a sada se bore za opstanak.. nije mi jasno.

ali fkt, Lazio ima odlicnu ekipu, a sada se bore za opstanak.. nije mi jasno.

- Evil Genius
- Kontakt:
a nama livorno dodje gori neg nazio, sto jos nikako ne mogu da svarim
a sto se tice nasih rimskih rivala, ne znam drug sta bi ti reko . . . mislim da imaju ekipu za neku sredinu tabele, izmedju europe i opstanka (realno) jer sve su to prosjecni igraci s rocchijem (koji mi je jedini igracina i uvijek covjek daje sve od sebe) i par precjenjenih zvejzdica (ledesma, zarate)

a sto se tice nasih rimskih rivala, ne znam drug sta bi ti reko . . . mislim da imaju ekipu za neku sredinu tabele, izmedju europe i opstanka (realno) jer sve su to prosjecni igraci s rocchijem (koji mi je jedini igracina i uvijek covjek daje sve od sebe) i par precjenjenih zvejzdica (ledesma, zarate)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
ima dobrih igraca.. Rocchi, Zarate, Ledesma, Kolarov, Foggija, Muslera ( jako mi se svidja ovaj golman ), Mauri, Floccari.. nisu oni tako losi na spisku, ali to nije nikako uigrano..
ja ih ne mrzim.. nema razloga da mrzim prosjecnu ekipu.. ali mi nisu jasni nikako.. trebaju se rijesiti ovog Zaratea.. samo im smeta

ja ih ne mrzim.. nema razloga da mrzim prosjecnu ekipu.. ali mi nisu jasni nikako.. trebaju se rijesiti ovog Zaratea.. samo im smeta

- Evil Genius
- Kontakt:
znaci trener je doso iz hajduka !? (bez uvrede za hajduk, gotivim ih pravo) koji je bio u sredini tabele hrvatskog prvenstva dok ih je treniro
God bless you Reja

God bless you Reja

- sarajlija89
- Kontakt:
Edi Reja(slovenac) vodi sad lazio,prije toga toga hajduk,a ranije i napoli..ustvari on je i tvorac ove sadsnje ekipe napolia..uveo ih je u Serie A i doveo par igraca koji su danas nosioci igre...
da se vratimo temi...cestitke romi,velika 3 boda,odlucujuca rekao bih...iako inter ima laksi raspored za nijansu
Jos u lecceu sam znao da je igracina,pa u romi kad ekipi nije najbolje islo... uvijek sam ga izdvajao kao fantasticnog igraca...i vucko je sve to pokazao ove sezone...velemajstor,jede loptu,sve s njom zna...
Kad bi ga juve uzeo
Al eto...cestitke,mada lazio vise gotivim sad mi je drago da je roma uzela
...pogotovo ovakav preokret mnogo znaci
da se vratimo temi...cestitke romi,velika 3 boda,odlucujuca rekao bih...iako inter ima laksi raspored za nijansu
Jos u lecceu sam znao da je igracina,pa u romi kad ekipi nije najbolje islo... uvijek sam ga izdvajao kao fantasticnog igraca...i vucko je sve to pokazao ove sezone...velemajstor,jede loptu,sve s njom zna...
Kad bi ga juve uzeo

Al eto...cestitke,mada lazio vise gotivim sad mi je drago da je roma uzela

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sumnjam da ih je Reja dovodio u Napoli.. jer kao i Moggi, De Laurentis iako je predsjednik Napolija vodi svu politiku oko kluba.. 

- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jao, ja komentatora ludog

Jao, ja komentatora ludog

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Odlicno drugo poluvrijeme...odlican potez Ranijerija da izvuce iz igre nerevozne Totti-ja i De rossi-ja....Vucinic i Sergio fenomenalani....Sad ugoste u Udine,tu mozemo i da odmaramo neke igrace,pa ako prodjemo dobro je ako ne opet dobro je
....i onda kuci Sampdorija...!!!!!

- Evil Genius
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/apr18v.html tottijevo izvinjenje nakon utakmice. kao sto znate, nakon odsviranog kraja utakmice nastao je kaos i na tribinama i na terenu. veliki 'slovenac' reja je tottija okarakterisao kao glavnog krivca jer je 'pobjedu proslavio pokazivajuci palcevima dole aludirajuci na ispadanje lazia' (sve ovo je objasnjeno u gore postavljenom linku) i kako bi ga se trebalo kaznit sa '10 utakmica neigranja'
iako je odma nakon sudijskog zvizduka radu sapleo perrottu koji je trcao prema ostatku ekipe i iako je lichsteiner (il' kako god da se pise) nasrnuo na jednog navijaca rome koji je utrcao u teren i zagrlio julia sergia (opet junaka utakmice) - ovo sve se izdesavalo prije tottijeve geste . . . uglavnom rezultat svega toga su 4 (negdje se navodi i 7)izbodena navijaca rome od kojih je jedan u ozbiljnom al' stabilnom stanju i nekoliko zapaljenih automobila na ulicama rima, na jednom portalu (asromalive.com) se navodi cak kako je jedna majka (tunizanka) sa dvoje djece jedva uspjela izac iz auta koje je bilo zahvaceno vatrom (vjerovatno je to sve totti zapalio svojim palcevima) . . . sve u svemu jos jedan 'fantasticno' organizovan derbi od strane nazia za pamcenje . . . nemojte me pogresno razumit, ne krivim samo naciste za ovo, naprotiv u svemu ovome su ucestvovali i romini ultrasi
sto se tice same utakmice, rekao bih ne toliko zasluzena pobjeda igrom i prilikama al' svakako zeljom i karakterom . . . igrac utakmice definitivno ranieri, covjek je pokazo da ima muda od celika - izvest sinove rima u ovako vaznoj utakmici i na kraju pobjedit s tim da su igraci koji su usli s klupe donjeli penal i taj odlucujuci slobodnjak (taddei i menez) : “Oni su nas sadasnji i buduci kapiten tako da su vjerovatno bili razocarani al' nakon zadnjeg sudijskog zvizduka radovali su se vise nego iko na terenu.”
UNICO GRANDE AMORE
[youtube][/youtube]
dio onoga sto se desavalo na kraju
http://www.24sata.info/sport/fudbal/307 ... -Rome.html

sto se tice same utakmice, rekao bih ne toliko zasluzena pobjeda igrom i prilikama al' svakako zeljom i karakterom . . . igrac utakmice definitivno ranieri, covjek je pokazo da ima muda od celika - izvest sinove rima u ovako vaznoj utakmici i na kraju pobjedit s tim da su igraci koji su usli s klupe donjeli penal i taj odlucujuci slobodnjak (taddei i menez) : “Oni su nas sadasnji i buduci kapiten tako da su vjerovatno bili razocarani al' nakon zadnjeg sudijskog zvizduka radovali su se vise nego iko na terenu.”
UNICO GRANDE AMORE
[youtube][/youtube]
dio onoga sto se desavalo na kraju
http://www.24sata.info/sport/fudbal/307 ... -Rome.html
Svaka cast Romi za sve ovo sto radi ove sezone, najpozitivnije ste iznenadjenje u Evropi, puno srece do kraja i do osvajanja titule.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
Pogledajte kaos iz Rima: Jedan navijač proboden nožem u vrat!
jesu pravi navijaci nema sta 

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Evil Genius
- Kontakt:
tema je as roma i trebamo se drzat toga, nit sam ja bio u rimu s nozem nit ostali koji navijaju za romu (s foruma) tako da mislim da ne bi trebali trosit previse rijeci na ovo huliganstvo . . . ovi postupci jesu za svaku osudu al' ovo (nazalost) nije ni prvi ni posljednji incident na derbiju
Stvarno tema je Roma i njezin put prema skudetu koji su zasluzili 
Sto se tice moje ikone Tottija svaka mu cast , cak je i Di Canio veliki navijac Lazia rekao da je to normalno i da je bilo i gori provokacija na Rimskim derbijima

Sto se tice moje ikone Tottija svaka mu cast , cak je i Di Canio veliki navijac Lazia rekao da je to normalno i da je bilo i gori provokacija na Rimskim derbijima

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Heh, ovo sve pokaziva samo koliki je rivalitet među ova dva kluba i među navijačima...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
tacno, a ne kao onaj prijateljski derbi inter-milan, gdje redovno jedni drugima posudjuju i prodaju igraceGunnerS je napisao/la:Heh, ovo sve pokaziva samo koliki je rivalitet među ova dva kluba i među navijačima...

nema potpisa
gdje nakon utakmice igraci oba kluba zagrljeni, sretni i sa dresovima od protivnika ulaze u tunel.. lijepi Milano..Admir_Sa je napisao/la:tacno, a ne kao onaj prijateljski derbi inter-milan, gdje redovno jedni drugima posudjuju i prodaju igraceGunnerS je napisao/la:Heh, ovo sve pokaziva samo koliki je rivalitet među ova dva kluba i među navijačima...

gledao sam zadnjih 5 minuta tekme i drago mi je sto nisam propustio Tottija i njegove poteze

Ima i ovo svoje, i to je fino... Jbg. kod nas u sarajevu obuci dres Sarajeva i prohodaj Grbavicom ako te cigla ne pogodi evo glave, hebo onda to... Kad ne mogu dres svog voljenog kluba nosat, onda to i ne valja... Pa ja, ne žive svi na Koševudaffy je napisao/la:gdje nakon utakmice igraci oba kluba zagrljeni, sretni i sa dresovima od protivnika ulaze u tunel.. lijepi Milano..Admir_Sa je napisao/la:tacno, a ne kao onaj prijateljski derbi inter-milan, gdje redovno jedni drugima posudjuju i prodaju igraceGunnerS je napisao/la:Heh, ovo sve pokaziva samo koliki je rivalitet među ova dva kluba i među navijačima...![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.