Nisu normalni... Atletico je lud ako ih odbije

Dobice dobrog igraca i lovu da dovedu jos 3-4 pojacanja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ma Murinjo prolup`o.biskitt je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=7bXYeik341c
Evo Ibrinih golova...
A Mourinho je poslije utakmice rekao da mu se ne svidja sto Ibrahimovic uvijek daje nekakve euro-golove, da bi trebao poceti davati i ruzne golove
Stanković nikad nije bio bolji.Murinjo ga stavio na njegovu prirodnu poziciju i to je to.obannon je napisao/la:Pratio sam utakmicu na AVALI, stankovic je maestralno odigrao.
Sto se tice druge utakmice fiorentina dobila 4:2
Kuza usao u 30 minutu, bio je dobar
Proglasen je za igraca utakmicealan_cardec je napisao/la:Stanković nikad nije bio bolji.Murinjo ga stavio na njegovu prirodnu poziciju i to je to.obannon je napisao/la:Pratio sam utakmicu na AVALI, stankovic je maestralno odigrao.
Sto se tice druge utakmice fiorentina dobila 4:2
Kuza usao u 30 minutu, bio je dobar
Ima ona tim za LP,ali biti ce tesko. Siguran sam da ce Roma za 4-5 kola vratiti se u vrh i sa njima ce se bortiti za LP. Inter,Milan i Juventus ce ove godine biti neuhvatljivi za ostale.obannon je napisao/la:Fiorentina mora da popravi igru u gostima. Na Frankiju su dobri ali u gostima...........
Ne moze se Fiorentina ukljuciti u borbu za titulu to je sigurno, ali za LS je realno, to i zasluzuje
neka uzmu Palermo u sljedecem kolu u gostima i nadoknadice dosta tih izgubljenih bodova. samo bice tesko, na Siciliji gosti tradicionalno lose prolaze.amerosm je napisao/la:Mislim da Milan ove godine cetesko doci do titule jer kiksa po mom misljenju kod ekipa koje treba dobiti, mislim da su vec izgubili 7 bodova, tu prvenstveno mislim na prvo kola protiv Bologne, Leccea i sada Torina.