Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ljubav je napisao/la:@KDN
Eto ti Vori!
Nadam se da ce se sresti Hrvatska i Srbija, ali je malo vjerovatno jer su jednostavno nekvalitetni.
Hrvatska je malo kvalitetnija, ali sve je to u 5 deka.
Gunnarrson je pravi pivot, a ne Vori!
ljubav je napisao/la:Pa i ne postoji vise reprezentacija koje igraju rukomet malo ozbiljnije.H1N1 je napisao/la:Stvarno imas najgluplje i najsmjesnije postove na forumuljubav je napisao/la:Island je dobra ekipa i vjerujem da nece imati problema sa prosjecnom repkom Srbije.![]()
![]()
![]()
Ta prosjecna reprezentacija Srbije je osma na svijetu i pobijedila je Francuze u prijateljskoj utakmici prije sedam dana.A tvojoj reprezentaciji Britanije je uspjeha kada ne izgubi ispod 15 razlike.![]()
![]()
![]()
Zato bolje nemoj da komentarises teme u koje nisi upućen i o kojim nista ne znas.Bolje za tebe...posto vidim da si provokator.
Znas dobro koji je Island bio na prosloj Olimpijadi pa ti vidi kako cete protiv njih.
Ovo je zicer za kladionicare. Island uzima ladno 5+ razlike.
dubrava je napisao/la:ovaj ljubav je pravi poznavatelj rukometa![]()
![]()
ljubavi, pokrij se dekom
![]()
Pa da!!! Jesam negdje pogrijesio?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Ovaj Gustafsson nije normalan. Za poluvrijeme 12 odbrana.
Takodjer i Alilovic je fenomenalan. Jos jedan Bosnjo kod susjeda.
gustaffson - golman islanda?
Pa gdje je rodjendubrava je napisao/la:Zanimljiva i neizvjesna tekma HRV - NOR..skroz napeto..vidjet cemo kako ce zavrsit![]()
p.s. @omerbavarac, nije ti Alilović Bošnjak, al, nije to ni bitno ko je sta je
Isto gdje i ti i ja, u SFRJomerbavarac je napisao/la:[
Pa gdje je rodjen![]()
![]()
![]()
omerbavarac je napisao/la:Pa da!!! Jesam negdje pogrijesio?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Ovaj Gustafsson nije normalan. Za poluvrijeme 12 odbrana.
Takodjer i Alilovic je fenomenalan. Jos jedan Bosnjo kod susjeda.
gustaffson - golman islanda?![]()
Pa gdje je rodjendubrava je napisao/la:Zanimljiva i neizvjesna tekma HRV - NOR..skroz napeto..vidjet cemo kako ce zavrsit![]()
p.s. @omerbavarac, nije ti Alilović Bošnjak, al, nije to ni bitno ko je sta je![]()
![]()
![]()
Znaci da je Bosnjak. A za koga se on odlucio igrati to je njegova stvar. Ne ide mu na cast.dubrava je napisao/la:Isto gdje i ti i ja, u SFRJomerbavarac je napisao/la:[
Pa gdje je rodjen![]()
![]()
![]()
![]()
znam da je roden u Bosni i Hercegovini, tocnije u LJubuskom, Hercegovini..
Srbiija jedva izvukla nerjeseno cijelu utakmicu gubila 3,4 razlike protiv islandabh hrvat je napisao/la:hrvatska dobila , slovenci takodje. kako srbija stoji
ljubav je napisao/la:Sta ima veze gdje je roden?
On je Hrvat i cao!
Koliko to god za njega bolno bilo, ali on to ne moze promijeniti.
Meni je najbolji igrac onaj Jakov!![]()
Samo jos da spomenem one gay repice kod Stankovica!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.