New York Knicks
Re: New York Knicks
Dugo bolji NBA match nisam gledao od ovog (NYKnicks - Utah Jazz), sjajna utakmica, još jednom kažem.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
eso je napisao/la:Pih. Uze nas smrdljiva Utah. Njih ne volim jos od doma MJ-a. Nisam gledao utakmicu ali po highlightsima izgleda da je bila jako dobra. Osjeti se da fali GallinariNYKnicks Fan je napisao/la:Mogli bi veceras iznenaditi i Jazzere,kladionice nam ne daju velike sanseeso je napisao/la:Prilocno uspjesna turneja Knicksa po zapadu (za sad). Veceras igraju protiv Utah.
Generalno, svi su mislili kako je dovodjenje Stoudemire-a promasaj i da je to poterz samo da se smire fanovi nakon propalog pokusaja dovodjenja LeBrona. Po mom misljenju, ovo samo pokazuje velicinu Mike D'Antonija.
Eh kad bi uspjeli jos Melo-a dovesti pa da se fino posloze. Pored Amare'a, Felton i Galinari igraju odlicno. Fields i Turiaf znaju dosta solidno popraviti statistiku. Mislim da ce ispuniti ovogodisnji zadatak a to je playoff. Dogodine mozda da dovedu par novih igraca pa da postanu ozbilji kandidati za titulu Istoka ili makar finala konferencije..
Najbolji detalj - Stoudemire pogadja tricu... heheheheehehe...
http://www.nba.com/video/games/jazz/201 ... index.html
Slijedece su protiv Sacramenta i Phoenixa...
2-2 na turneji,polovican ucinak jbg,mogli smo bolje :/
Sta mislis hoce li Melo doci u Knickse ?
Sljedecu protiv Sacramenta bi trebali lagano dobiti,msm ljudi imaju 8 -28

Joj Melo mi je tiha patnja. Tako bih ga volio vidjeti u dresu Knicksa. A i logicno je. Covjek je rodjeni New Yorker. Da dodje kuci, da je blize svojoj familiji
))). Jedino me brine sto su se sad naklatili ovi iz New Jersey-a a iz Knicksa niko nista ne progovara. Makar neki isharet
.
Sacramento bi trebao biti lagani trening... ali eno OKC uze Orlando. ko bi li se tome nadao. New york ako hoce iole ozbiljnu ekipu, mora uzeti barem jos jednog jakog igraca (Melo) i par igraca koji mogu povuci dobro sa klupe. U protivnom, ce se Play-Off zavrsiti u prvom krugu.
Poslije toga dolazi Phoenix kojeg ce vjerovatno biti teze uzeti u MSG-u nego na gostovanju, a onda opet turneja po zapadu.
Napomena: Jeste li glasali za All-Star? Ja sam svoju gradjansku duznosto obavio
.
p.s. Bas mi je drago da se lagano bude fanovi Knicksa. Zadnjih godina sam se osjecao ko krme u Teheranu. Svi za Lakerse navijaju...
...pih.

Sacramento bi trebao biti lagani trening... ali eno OKC uze Orlando. ko bi li se tome nadao. New york ako hoce iole ozbiljnu ekipu, mora uzeti barem jos jednog jakog igraca (Melo) i par igraca koji mogu povuci dobro sa klupe. U protivnom, ce se Play-Off zavrsiti u prvom krugu.
Poslije toga dolazi Phoenix kojeg ce vjerovatno biti teze uzeti u MSG-u nego na gostovanju, a onda opet turneja po zapadu.
Napomena: Jeste li glasali za All-Star? Ja sam svoju gradjansku duznosto obavio

p.s. Bas mi je drago da se lagano bude fanovi Knicksa. Zadnjih godina sam se osjecao ko krme u Teheranu. Svi za Lakerse navijaju...

LIVESTRONG!
MAN UTD / NY KNICKS / GIANTS / NY RANGERS
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
Ja sam dosad 15 puta glasao.eso je napisao/la: Napomena: Jeste li glasali za All-Star? Ja sam svoju gradjansku duznosto obavio.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ja jedno 7-8 moram jos koji putBIHfan je napisao/la:Ja sam dosad 15 puta glasao.eso je napisao/la: Napomena: Jeste li glasali za All-Star? Ja sam svoju gradjansku duznosto obavio.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Glasao do sada svaki daneso je napisao/la:Joj Melo mi je tiha patnja. Tako bih ga volio vidjeti u dresu Knicksa. A i logicno je. Covjek je rodjeni New Yorker. Da dodje kuci, da je blize svojoj familiji))). Jedino me brine sto su se sad naklatili ovi iz New Jersey-a a iz Knicksa niko nista ne progovara. Makar neki isharet
.
Napomena: Jeste li glasali za All-Star? Ja sam svoju gradjansku duznosto obavio.
p.s. Bas mi je drago da se lagano bude fanovi Knicksa. Zadnjih godina sam se osjecao ko krme u Teheranu. Svi za Lakerse navijaju......pih.

Neka nas masala

- Donnie Darko
- Kontakt:
ako melo odluci igrati kdo kuce, preci ce u new jersey sa obzirom da je iz brooklyna.eso je napisao/la:Joj Melo mi je tiha patnja. Tako bih ga volio vidjeti u dresu Knicksa. A i logicno je. Covjek je rodjeni New Yorker. Da dodje kuci, da je blize svojoj familiji))).
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ja glasao skoro svaki dan...ima jos vremena da rondo prestigne roseadema je napisao/la:ja jedno 7-8 moram jos koji putBIHfan je napisao/la:Ja sam dosad 15 puta glasao.eso je napisao/la: Napomena: Jeste li glasali za All-Star? Ja sam svoju gradjansku duznosto obavio.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Veceras po laganu pobjedu
- majestic24
- Kontakt:
Mislim da nije Amare jedini razlog dobrih igara Knicksa. Ovo sto on radi,njegova statistika i igre,to je sve bilo ocekivano. NYK su najvise dobili dovodjenjem Feltona. Igrac koji je trebao samo da zakrpa rupe dok se ne dovede CP3 (barem dok se ne pokusa dovesti),pokazuje iiz utakmice superkvalitete. 19 poena i 9 ass po utakmici je vrhunska kvaliteta.
Knicksima treba jos neki igrac kao sto Melo. I bez njega ce sigurno u play off,a sa njim...
Knicksima treba jos neki igrac kao sto Melo. I bez njega ce sigurno u play off,a sa njim...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
.
[/quote]
Ja sam dosad 15 puta glasao.[/quote]
ja jedno 7-8 moram jos koji put[/quote]
ja glasao skoro svaki dan...ima jos vremena da rondo prestigne rosea
[/quote]
samo ti glasaj nije ti tamo forum hehe,rose je u 2 sedmice stigao 75000 glasova koliko je zaostajao za rondom i sad ima zalihu od 25000
[/quote]
Ja sam dosad 15 puta glasao.[/quote]

samo ti glasaj nije ti tamo forum hehe,rose je u 2 sedmice stigao 75000 glasova koliko je zaostajao za rondom i sad ima zalihu od 25000
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ja sam dosad 15 puta glasao.[/quote]dema je napisao/la:.

samo ti glasaj nije ti tamo forum hehe,rose je u 2 sedmice stigao 75000 glasova koliko je zaostajao za rondom i sad ima zalihu od 25000[/quote]
salim se dema,ja vise protiv tvog rosea nista necu reci...

- Donnie Darko
- Kontakt:
ja samo jednom glaso, i to prvi dan. ostale nisam iz principa.
ma znam aminu i ja tebe zezam
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jao crnjaka sinoc 

A jesmo se ponadali ...
Nema veze, idemo dalje do play-offa.

LIVESTRONG!
FABIAN CANCELLARA !!!
FABIAN CANCELLARA !!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
eso je napisao/la:A jesmo se ponadali ...![]()
To nam je cilj ove sezone

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobili smo ih u gostima,sto da ne i u MSG 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Steta,Stoudemire dade 41 kos,ukupno 121 i opet izgubimo u MSG.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.