Sta ce Memic lijevoEdincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
Dedic———Katic—-Tarik———Seo——
—————Benjo—-Gigovic——————-
Esmir————Kerim————Memic——-
———————-Dzeko——————————
Ako pokeras ovako izadje, uzimamo cigane lagano dva razlike a protiv Austrije ubaciti Sunjica umjestu Tahirovica ili Gigovica.
Volio bi da zovne Amira i Huseinbasica, ali ne vjerujem ni jedan posto da je toliko pametan
Dzeko maksimum 60 minuta i onda nek udje Haris, Bazdar ma go kod samo da su svjeze noge
BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Rumunija 15.11.2025 | Austrija - BiH 18.11.2025
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Edincapitano
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
Ako pokeras ovako izadje, uzimamo cigane lagano dva razlike a protiv Austrije ubaciti Sunjica umjestu Tahirovica ili Gigovica.
Volio bi da zovne Amira i Huseinbasica, ali ne vjerujem ni jedan posto da je toliko pametan
Dzeko maksimum 60 minuta i onda nek udje Haris, Bazdar ma go kod samo da su svjeze noge
=\_1921_/=
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jbg, ne moze Esmir lijevo jer nema desne noge nikako a mislim da Kerim nema brzine da igra krilo, mislim da je idealan ko desetka. Esmir je ljevak a Memic desnjak, pa nek prave visak dok Dedic i Seo lome svoje strane.Kaunas je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:59Sta ce Memic lijevoEdincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
Memic skroz gusi Dedica kad igra desno jel trci na isti prostor, on je bas klasicno krilo a Esmir se vuce unutra ljevom i otvara prostor Amaru.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma jok.Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
Počet će kako je počeo protiv Kipra, samo će mu umjesto Šunjića igrat Bašić, a umjesto Mujakića Kolašinac.
Nit je on vidio da se Dedić i Memić sudaraju, nit je vidio da Gigović i Tahirović ne trebaju igrat ni skupa, ni duže od pola sata, nit išta.
To je to, ovako izaci i na pobjedu pa sta Bog da. Napasti i ofanzivno igrati, jer ako krenemo na bod gubimo 100%Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
Vi veze nemate. Pa Tahirbeg i Gigara bez Jesusa ce tek kriticni da budu. Bukvalno kao da i nemamo sredinu.Confiance je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:04To je to, ovako izaci i na pobjedu pa sta Bog da. Napasti i ofanzivno igrati, jer ako krenemo na bod gubimo 100%Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Nema sa dzekom u naprijed nistaConfiance je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:04To je to, ovako izaci i na pobjedu pa sta Bog da. Napasti i ofanzivno igrati, jer ako krenemo na bod gubimo 100%Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
- invincible1921
- Kontakt:
Akp cemo napadat od starta nek igra dzeko prvu i da sve sto moze..onda oko 50 nek ubaci BazdaraDjaniTarik je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:06Nema sa dzekom u naprijed nistaConfiance je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:04To je to, ovako izaci i na pobjedu pa sta Bog da. Napasti i ofanzivno igrati, jer ako krenemo na bod gubimo 100%Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
=\_1921_/=
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma znam, zato cemo vjerovatno i izgubiti. Opet ce ici kukavicki i igrati Gigovica na krilu, Esmir na klupu, Memic - Dzeko naprijed i Kerim lijevo.signalidunapark je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:02Ma jok.Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
Počet će kako je počeo protiv Kipra, samo će mu umjesto Šunjića igrat Bašić, a umjesto Mujakića Kolašinac.
Nit je on vidio da se Dedić i Memić sudaraju, nit je vidio da Gigović i Tahirović ne trebaju igrat ni skupa, ni duže od pola sata, nit išta.
Nesto tako ce skontati i nigdje nas nece biti kao ni protiv austrije kuci a austrija igrala bez veze
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:51Malo me ovo podsjeca na Dansku i Kosevo,ili sve ili nista
Bit ce bolje sa Seadom i Demirovicem.Ako proradi inat i ako ne bude eksperimentisao moglo bi bit svega.Znam samo da sa nikad gorom igrom imamo nikad laksu grupu i nikad bolju situaciju.
Ne morate mi replicirati znam i ja da nije realno ali po meni realniji je ovaj 'baraz' nego taj koji svi toliko zele iz nekog razloga.Ne znam cemu se nadaju tu konkretno.Rumunija rasterecena dolazi,oni vec imaju baraz
Ne kontam u vezi rasterecene Rumunije na nasem terenu. A tek da imaju baraz. Njima remi odgovara. Al do istog treba doci. Prvo, moraju zabiti za vodstvo. Jer igrati na 0 svih 90 min moze u 95. min biti razlog vjesanja. Nama to Kipar radi kada god su u grupi sa nama. Drugo, rezultati su takvi da dzaba Rumunima zadnja kuci sa SM i ocekivanje da ce nas Aus u Becu lagano dobiti ako bude za drugo mjesto ...
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jbg, da je Demirovic tu pa hajd. Ali Tabakovic ili Bazdar nema sanse da stave Dzeku na klupu, pa makar zabili 10 golova u svojim klubovima do novembra.DjaniTarik je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:06Nema sa dzekom u naprijed nistaConfiance je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:04To je to, ovako izaci i na pobjedu pa sta Bog da. Napasti i ofanzivno igrati, jer ako krenemo na bod gubimo 100%Edincapitano je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:57————————-Vasilj————————-
———————-Dzeko——————————
Inace bi bilo idealo da igra Ermedin pa da udje Dzeko zadnji 30 minuta ali eto.
Edin ide sigurno od prve minute protiv rumuna i austrije
Nema sanse da izbaci Dzeku nazalost. Sto se napisalo iznad, gurati samo na krila. Sredinu necemo imati sa Tahirovicem i Gigarom, Dzeko trut naprijed nece ni trcati. Sanse su nam krila, kao i prekidi.invincible1921 je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:07Akp cemo napadat od starta nek igra dzeko prvu i da sve sto moze..onda oko 50 nek ubaci Bazdara
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo realno, nakon svih sr.anj.a, kalkulacija, prosutih bodova i svega ostalog na kraju svih krajeva imas sansu sa 2 pobjede da ides direktno na SP, nikakvi barazi ku.rc.i palci. Nije lose priznat cete? Koliko je to realno ne znam, ali citajuci sve negativne komentare i pesimizam najbolje bi bilo da se kako moze otici na SP s pobjedom protiv San Marina, Malte, Tunguzije i Sao Tome i Principe. Imas mjesec dana da se saberes, skupis mu.da, spremis taktiku i sta Bog da, utakmica kuci s Rumunijom pred nasim navijacima, onda finale u Becu s milion nasih navijaca gdje ce i Austriji bit prpa.
Haj malo pozitive braco
Haj malo pozitive braco
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Kakve su mogućnosti Demirović da zaigra
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Rumuni imaju baraz preko lige nacija taman da zavrse zadnji u grupi.Na to sam mislio ali evo ispravio me momak s tim da njima nije isto da li ce biti 2.ili ne zbog sesira za taj isti baraz.Prema tome nece doci da odigraju prijateljsku nego sa 100% gasa protiv nas.Drum je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:09NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 okt 2025, 23:51Malo me ovo podsjeca na Dansku i Kosevo,ili sve ili nista
Bit ce bolje sa Seadom i Demirovicem.Ako proradi inat i ako ne bude eksperimentisao moglo bi bit svega.Znam samo da sa nikad gorom igrom imamo nikad laksu grupu i nikad bolju situaciju.
Ne morate mi replicirati znam i ja da nije realno ali po meni realniji je ovaj 'baraz' nego taj koji svi toliko zele iz nekog razloga.Ne znam cemu se nadaju tu konkretno.Rumunija rasterecena dolazi,oni vec imaju baraz
Ne kontam u vezi rasterecene Rumunije na nasem terenu. A tek da imaju baraz. Njima remi odgovara. Al do istog treba doci. Prvo, moraju zabiti za vodstvo. Jer igrati na 0 svih 90 min moze u 95. min biti razlog vjesanja. Nama to Kipar radi kada god su u grupi sa nama. Drugo, rezultati su takvi da dzaba Rumunima zadnja kuci sa SM i ocekivanje da ce nas Aus u Becu lagano dobiti ako bude za drugo mjesto ...
Dobra stvar sto prvo Austrija igra na Kipru pa onda nasa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako Kipar kojim čudom Austriju pobijedi 1:0 a mi dobijemo Rumune,znaci mozes ici i na neriješeno u Beču...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Rekao bih da imamo ispod 3% šanse za direktan plasman.
- invincible1921
- Kontakt:
Od pocetka je ciljano da se u Becu igra za prolaz, malo su se drugacije rezultati poklapali, npr ocekivo si 4 protiv Rumunije i 6 kipar, to ti se obrunlo ali opet isto ti dodjeElddar je napisao/la: ↑13 okt 2025, 00:12Evo realno, nakon svih sr.anj.a, kalkulacija, prosutih bodova i svega ostalog na kraju svih krajeva imas sansu sa 2 pobjede da ides direktno na SP, nikakvi barazi ku.rc.i palci. Nije lose priznat cete? Koliko je to realno ne znam, ali citajuci sve negativne komentare i pesimizam najbolje bi bilo da se kako moze otici na SP s pobjedom protiv San Marina, Malte, Tunguzije i Sao Tome i Principe. Imas mjesec dana da se saberes, skupis mu.da, spremis taktiku i sta Bog da, utakmica kuci s Rumunijom pred nasim navijacima, onda finale u Becu s milion nasih navijaca gdje ce i Austriji bit prpa.
Haj malo pozitive braco![]()
Ako dobijrmo Rumune pada Austrija
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 13 okt 2025, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=