19vendetta87 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 16:41
Daduli je napisao/la: ↑02 nov 2024, 16:28
19vendetta87 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 16:22
Znaci igrac koji je bio najbolji strijelac cvajte je slabiji od Kahvica koji u istoj toj cvajti ne moze ni na klupi da sjedi, a kamoli da upise koji minut
Vegeta , ja sam tebe izdevetao već ovdje nekoliko puta argumentima, i nije ti dosta?
Za tvoju informaciju Kahvić ima već duže vrijeme povredu koljena, nije teško naći na netu.
I da, bolji je od ovog drveta koji grije klupu u Hoffenheimu.
Koji argument jbt . Bio u cvajti najbolji strijelac

(nije čak ni to nego je podijelio prvo mjesto)
Za tvoju informaciju, Kahvic je krajem augusta presao u Ulm, i nije bio nijednom ni u protkolu, dok je regularno igrao za u21 reprezentaciju polovinom septembra.
I da, sva trojica koja su bila na prvom mjestu liste strijelaca su dobili nagradu najboljeg strijelca.
Prilicno jaci argument nego tvoje misljenje da je Kahvic bolji napadac...
Tabakovic jedan iskusan igrac , ali tek sada sa nekom recimo velikom klubu, sa jednom dobrom sezonom u posrnuloj Herti, drugi, Kahvic, igrac koji je briljirao u omladinskim kategorijama , ali se jos nije snasao u seniorskom fudbalu.
Za Tabakovica mi zao sto nije ranije zaigrao za nas, a sad je minute dobio na kasiku. Kahvic u Zeljeznicaru nije mnogo igrao , a ipak je koristio prilike, u OFKu je koristio sve prilike, u CZ mu iz nekog razloga nikada nije pruzena prilika. Sad peh sa povredom, a napokon se nasao u nekom normalnom klubu. Po svemu Tabakovic veci igrac, ali Kahvic perspektivniji....ali bitna je forma, obojica imaju kvalitet za nasu trenutnu reprezentaciju, ako se Dzeko oprosti nakon Lige Nacija