Dzaba sve, ne mogu oni izdrzati ni dana a da ne pomenu Barcu

Rent free 24/7

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ako se ti budeš i 2029 oslonila na ovo što danas radiš, teško ćeš što hajrovati. Ti bi trebala promijeniti zanat, moj ti je to savjet. Godinama se sve ohrnda.
Ne bih njih na ovakva takmicenja. Jednostavno nisu konkurentni. Losa sredina, cak ni ovi talenti ne mogu do LP.coelho41 je napisao/la: ↑12 jun 2025, 10:36eto mjesta i za Barcelonu kad se već ne mogu izborit ovakosuperFrankie je napisao/la: ↑11 jun 2025, 23:22
Po meni ocekivano, pogotovo ako uzmemo u obzir da ove godine nece igrati Barcelona, Liverpool i sl., pa kako se ne bi slicno desilo i sljedeci put![]()
Nije tačno. Gledao se period od 4 sezone, počev od 20/21 do 23/24 i gledala se samo Liga Prvaka, ostala takmičenja nisu ulazila u obzir.DamirT je napisao/la: ↑11 jun 2025, 18:51Pa gleda se petogodisnji koeficijent, ne osvajanje trofeja. Dakle svaka pobjeda u grupnoj fazi bilo kojeg evropskog takmicenja.Mukebir je napisao/la: ↑11 jun 2025, 18:35Sta je to Salzburg osvojio u Europi u zadnjih pet godina i koliko puta su dolazili do polufinala ili četvrtfinala. Jesu osvajali domaće prvenstvo ali prema tim kriterijima bi onda tu trebao biti i Dinamo Zagreb. Po čemu je Roma bila uspješnija od Liverpula?
Druga stvar sto UEFA svako takmicenje isto tretira sa koeficijentom.
Tako je, samo DAZN. Uskoro ću objaviti malo detaljniji post na temi Sport i TVMaroon1946 je napisao/la: ↑13 jun 2025, 11:03Arena neće prenositi čitav turnir? Izgleda jedini način za gledati sve utakmice DAZN.
Dobar fudbal prvih 10 min, brz. Isfula se Ahly posteno.
Besplatan je prijenos kompletnog CWC-a na DAZN-uJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2025, 02:16Nisam znao da je subscription na DAZN besplatna, jel uvijek ili samo za vrijeme ovog svjetskog
Skontah to, a rade li oni i engleze?superFrankie je napisao/la: ↑15 jun 2025, 02:23Besplatan je prijenos kompletnog CWC-a na DAZN-uJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2025, 02:16Nisam znao da je subscription na DAZN besplatna, jel uvijek ili samo za vrijeme ovog svjetskog
Nisam siguran, ali mislim da ne. Ali koliko znam nakon svjetskog ce se naplacivati preplata svakakoJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2025, 02:24Skontah to, a rade li oni i engleze?superFrankie je napisao/la: ↑15 jun 2025, 02:23Besplatan je prijenos kompletnog CWC-a na DAZN-uJayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2025, 02:16Nisam znao da je subscription na DAZN besplatna, jel uvijek ili samo za vrijeme ovog svjetskog
Jos rece Haiti igrao Kup konfederacija 2013, a ono bili Tahiti.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 jun 2025, 03:40evo Sofranac na RTCG2 vec deset minuta prica o porodicnom stablu Fernanda Redonda
Pregledah highlightse, djedo ih spasio ozbiljne blamaze.JayCatwright je napisao/la: ↑15 jun 2025, 03:06Ne gledam logicno, al cuj Oscar Ustari i dalje brani![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.