Emir Spahić - direktor reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija
Nema od tog nista, jos jednom, Spaha ostaje 100%, ne vjerujte debilima sa faktora.
-
- Kontakt:
Nije ovo Sinan.Sindikat12 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:06Ako je tacno, onda treba zapalit zgradu i otjerat stoku, ako nije istina onda treba Sinana prozivat dok ne ugasi smece od portala, jer bi mu ovo bila 2 ogromna greška u kratkom periodu.
-
- Kontakt:
Jedini izvor kojem ja licno vjerujem su ovi iz N1, valjda sutra budemo znali više.
-
- Kontakt:
Upravu si, ja sam kod njeg vidio da je i on podjelio pa sam konto da je on to prvi napisao.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:25Nije ovo Sinan.Sindikat12 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:06Ako je tacno, onda treba zapalit zgradu i otjerat stoku, ako nije istina onda treba Sinana prozivat dok ne ugasi smece od portala, jer bi mu ovo bila 2 ogromna greška u kratkom periodu.
-
- Kontakt:
” Dres reprezentaci BiH??? Nesto neprocjenjivo,nesto sveto,nesto sto se sanja,nesto s cime ces ostariti,nesto cime se jednostavno ponosis,nesto s cime ces umrijeti....previse je velikana nosilo ovu "svetinju" i previse je krvi proliveno da bi danas imali svoj grb na dresu. Nebitni "ljudi" i izdajice roda svoga nece dobiti priliku da se poigravaju svetinjom jer to im nece dopustiti pravi Bosanac i Hercegovac!!!”
/ Emir Spahic
/ Emir Spahic
- sagitarius
- Kontakt:
Eh ako Spaha ode onda me bas zanima reakcija “hardcore bosnian ultras”, Il ce opet jedina reakcija biti “vico ****“
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Yebi me ako sam skuzio 5 rijeci ovog clanka. Da bog sacuva.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ti haman zaboravio silna prekidanja utakmica i kaznisagitarius je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:52Eh ako Spaha ode onda me bas zanima reakcija “hardcore bosnian ultras”, Il ce opet jedina reakcija biti “vico ****“

I da je istina ovo, Spaha ima samo tri opcije, s tim da je treca skoro pa nemoguca sa ovakvim skepticnim narodom:
- ili ce presutjeti i nastaviti rad kao da se nista nije desilo
- ili ce osvijetliti obraz, odstupiti i iznjeti ama bas SAV prljav ves jos i dobi kada je igrao
- ili ce ostati i boriti se zajedno sa strucnim stabom da odstrani vicu i sav ostali savez
Vrijeme ce pokazati svoje, dima vec ima, sad treba rasplamtati vatru...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Bravo , najlakse sjedit za tastaturom i palamudit.Mow je napisao/la: ↑25 jul 2024, 06:26Ti haman zaboravio silna prekidanja utakmica i kaznisagitarius je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:52Eh ako Spaha ode onda me bas zanima reakcija “hardcore bosnian ultras”, Il ce opet jedina reakcija biti “vico ****“Ma ja, najlakse sacekati sta i kako ce BHF reagovati, a vlastito dupe se ne bi pomaklo ni za milu mater, da se tastatura ne bi zaprasila
I da je istina ovo, Spaha ima samo tri opcije, s tim da je treca skoro pa nemoguca sa ovakvim skepticnim narodom:
- ili ce osvijetliti obraz, odstupiti i iznjeti ama bas SAV prljav ves jos i dobi kada je igrao
- ili ce ostati i boriti se zajedno sa strucnim stabom da odstrani vicu i sav ostali savez
I onda srat sto neko ne potura svoja ledja a samim s tim svoje privatne zivote (kazne,problemi oko tog , ovaj savez vodi mafija a ne kokosari iz doba Usanovica)
-
- Kontakt:
On u stvari vodi savez preko nekih ljudi iz Srbije .DamirT je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:37100% ovaj Milicic i sada jede gofna. Odmah sam na njega pomislio. Krmak debeli. Jos uvijek nisam shvatio njegovu ulogu u savezu. Savjetnik za sta?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑24 jul 2024, 21:35https://n1info.ba/sport-klub/nogomet/re ... -milicica/
Pročitati članak (napisan još 2022. godine), isti akteri su i danas.
Cak mislim da vodi i neku menadzersku agenciju da je bilo price o tome a u njoj su valjda Sanicanin i Danilovic
- Goalgetter
- Kontakt:
Članak je debilan, a portal je relevantan ko lanjski snijeg.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- sagitarius
- Kontakt:
Mow je napisao/la: ↑25 jul 2024, 06:26Ti haman zaboravio silna prekidanja utakmica i kaznisagitarius je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:52Eh ako Spaha ode onda me bas zanima reakcija “hardcore bosnian ultras”, Il ce opet jedina reakcija biti “vico ****“Ma ja, najlakse sacekati sta i kako ce BHF reagovati, a vlastito dupe se ne bi pomaklo ni za milu mater, da se tastatura ne bi zaprasila
Jaooo Bozee kakvi patrioti, prekidali urakmice prije 13 godine… nisam ja zaduzen da kao pojedina reaguje
, oni glume hardcore ultrase!A nisu ni U od Ultrasa…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Mislim na ove skorasnje prekide prosle jeseni. Nema veze, kamo srece samo da svi odemo protestovati i paliti savez, ali kao sto neko jednom rece: boli ba raju briga jer ima precih problema u zivotu...sagitarius je napisao/la: ↑25 jul 2024, 12:39Mow je napisao/la: ↑25 jul 2024, 06:26Ti haman zaboravio silna prekidanja utakmica i kaznisagitarius je napisao/la: ↑24 jul 2024, 23:52Eh ako Spaha ode onda me bas zanima reakcija “hardcore bosnian ultras”, Il ce opet jedina reakcija biti “vico ****“Ma ja, najlakse sacekati sta i kako ce BHF reagovati, a vlastito dupe se ne bi pomaklo ni za milu mater, da se tastatura ne bi zaprasila
Jaooo Bozee kakvi patrioti, prekidali urakmice prije 13 godine… nisam ja zaduzen da kao pojedina reaguje
, oni glume hardcore ultrase!A nisu ni U od Ultrasa…
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Vrlo moguce, ali gdje je demanti? Sto se ceka. Ako je NFSBIH ozibljan (

Ako se ispostavi da je ovo nebuloza, ja cu prvi zahtjevati javno izvinjenje doticnog portala i novinara za sirenje dezinformacije. Ali opet kazem, sta se ceka onda?
Valjda je ovo demant
https://www.instagram.com/stories/serge ... .official/
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ili potvrda,malo je dvosmislenoRajvoSA03 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:42Valjda je ovo demant

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bilo je i "Se queda", pa lik ode.miky_hz je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:44Ili potvrda,malo je dvosmislenoRajvoSA03 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:42Valjda je ovo demant
https://www.instagram.com/stories/serge ... .official/![]()

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
ili ostaju svi ili idu sviRajvoSA03 je napisao/la: ↑25 jul 2024, 13:42Valjda je ovo demant
Hahaha samo sto Juka ima ispravne informacije.
Nikom te ne damo kapitenu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Vanja8, Zglavkar i 14 gostiju.