Ma pusti levataBolivia je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:16Zašto? Pa jači je Partizan od Ankare.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 jun 2024, 09:52Ovo bi fakat trebao biti i kraj reprezentativne karijere.
Nihad Mujakić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nihad Mujakić
-
- Kontakt:
E nek sam ja levat, a vi trolovi intelektualci u picku materinu.
Pa kad već nešto pišeš onda daj obrazloženje, zbog čega misliš da bi ovo trebao biti kraj reprezentativne karijere? Ako misliš na jačinu klubova, griješiš, Partizan je jači od Ankaragučua, a ako misliš zbog toga što je Partizan srpski klub onda mi je žao što sam ti uopšte odgovarao.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma ignorisite budalu koja glumi insajdera na **** forumu.
Istina što opet ne mora značiti kraj reprezentativne karijere, posebno ako se Partizan plasira u grupe u Evropi, gdje će biti jači intezitet utakmica i puno veće iskustvo.
-
- Kontakt:
Zato što sam očekivao da može do Trabzonspora ili tako nečega dobaciti. Neupitno slabija liga od Turske, Partizan koji je još uvijek slabiji nego je decenijama bio (vidjet ćemo hoće li išta jači postati, teško), apsolutno nije konkurentan jačim igračima na njegovoj poziciji, jačim po klubovima u kojim igraju.Bolivia je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:42Pa kad već nešto pišeš onda daj obrazloženje, zbog čega misliš da bi ovo trebao biti kraj reprezentativne karijere? Ako misliš na jačinu klubova, griješiš, Partizan je jači od Ankaragučua, a ako misliš zbog toga što je Partizan srpski klub onda mi je žao što sam ti uopšte odgovarao.
Ja sam protivnik i pozivima za Radeljića jer ne smatram da je Bog zna čemu, ako napravi transfer u jaču ligu onda ok. Svejedno, loš je ovo transfer za Mujakića, biće da sam ga ja precijenio.
Kažu mediji u Srbiji 850k eura u dvije rate i 20% od iduće prodaje.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Onda je to fina cifra, a ti postotci od buduce prodaje su prica za sebe. Treba bas odigrati vrhunski da ga tusnu u neku malo jacu ligu, ali otom potom.
Neka mu ne sa srecom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
vjerujem da je mogao ostati u turskoj, ali izgleda da je insistirao da dodje u partizan.
meh, svejedno mi je, ionako je negdje 6-7 stoper ako muharemovic pocne igrati profesionalan fudbal.
A nekad nam je sanicanin iz partizana bio u prvih 11, napredovali smo
meh, svejedno mi je, ionako je negdje 6-7 stoper ako muharemovic pocne igrati profesionalan fudbal.
A nekad nam je sanicanin iz partizana bio u prvih 11, napredovali smo
0:20 – 0:31

Pa i nije za više. Partizan mu je mjera svakako. Mentalitetom i radnim etikom nije za klubove iz Zapadne Evrope.
On je pogurao transfer, urgirao da predje tamo.
Nadam se da mu nece smetati velicanje ratnih zlocinaca dok bude se znojio i krvario za taj "crnobeli" dres.
Joj kad dodje za 3 do 6 mjeseci, pa krene ko Dzejla Ramovic da mixa ijekavicu i ekavicu.
Smijurija od lika
Nadam se da mu nece smetati velicanje ratnih zlocinaca dok bude se znojio i krvario za taj "crnobeli" dres.
Joj kad dodje za 3 do 6 mjeseci, pa krene ko Dzejla Ramovic da mixa ijekavicu i ekavicu.

Smijurija od lika

Ne mogu da vjerujem (mislim mogu ali to se tako kaze
) da je prešao u Partizan...i to jos pogurao transfer.
Srcan, borben, ratnik na terenu ali mu u isto vrijeme fali malo fudbalske inteligencije da bi bio na boljem ili bar zadovoljavajućem reprezentativnom nivou. Ovim transferom je samo pokazao i dokazao to u vezi s IQ. U protivnom nikada ne bi došao i pogurao transfer u Partizan pored drugih prilika u Superligi...iz mnogo razloga.
Nit sam ga želio ikada na spisku reprezentacije, nit smatram da je kalibar da bude medju, ne 23, nego 30.

Srcan, borben, ratnik na terenu ali mu u isto vrijeme fali malo fudbalske inteligencije da bi bio na boljem ili bar zadovoljavajućem reprezentativnom nivou. Ovim transferom je samo pokazao i dokazao to u vezi s IQ. U protivnom nikada ne bi došao i pogurao transfer u Partizan pored drugih prilika u Superligi...iz mnogo razloga.
Nit sam ga želio ikada na spisku reprezentacije, nit smatram da je kalibar da bude medju, ne 23, nego 30.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Uvalise ga Dzemidzic i Milenkovic u dealu s Partizanom da i Markovica prebace u repku 
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prvi kiks sto napravi desetine hiljada ce mu se derati da je smrdljivi balija, pogani Turcin itd. Odmah na pocetku neka se navikne na kokarde, subare, parole "eroju Mladicu", poruke pune milosti "noz, zica....", ceka ga veoma lijep period u Partizanu. Glup frajer ko k.urac. Neka mu je sretno jer ce mu trebati sreca. Nadam se da ga moje oci vise nikad nece vidjeti u reprezentaciji
Bas je glup ispao... A nema sigurno vece pare nego u Turskoj. Nadam se da mu je ovo kraj u reprezentaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- katalinski
- Kontakt:
S druge strane, bravo za Partizan, u C.Zvezdi ovo ne bi bilo jos moguće.
I nije mala stvar, bar politicki. Koliko znam , on je prvi nas reprezentativac,a da nije Srbin, da će zaigrati u Partizanu.
Ako ne ispuni ocekivanja biće pritiska. Ali možda postane i legenda juga
Ajvatar
Ma isti su oni svi. Daj Boze da mu skandiraju lijepe stvari i da postane legenda. Nisu jaki kao prije, jedna greska i bit ce za njih balija, Turcin i ostale bljuvotine.katalinski je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:25S druge strane, bravo za Partizan, u C.Zvezdi ovo ne bi bilo jos moguće.
I nije mala stvar, bar politicki. Koliko znam , on je prvi nas reprezentativac,a da nije Srbin, da će zaigrati u Partizanu.
Ako ne ispuni ocekivanja biće pritiska. Ali možda postane i legenda juga
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, legendarnadruga, Proximic i 45 gostiju.